Gość: her name is IP: *.marsoft.com.pl / 87.204.188.* 04.11.05, 11:54 bardzo lubie Kate Moss...mam nadzieje ze powroci i bedzie miec duzo sil na to wszystko.. 3mamy kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeslaw Re: Powrót Kate Moss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:58 Ona jest juz skonczona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuut Re: Powrót Kate Moss IP: *.www-cache.demon.co.uk 04.11.05, 14:22 Gość portalu: czeslaw napisał(a): > Ona jest juz skonczona... Obawiam się że nie do końca, media w uk już jej chyba przebaczyły. I nie jest też pierwszą którą przyłapano na wciąganiu prochów. -- fuutott.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Powrót Kate Moss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:48 inna sprawa ze na zachodzie caly sektor kate jedzie na koce, heroinie i innych prochach. zerwanie jej kontraktu to przyklad medialnej hipokryzji - bo oczywiście nie wiemy ze cala nasza firma chodzi nacpana od rana do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Obłudna prasa, jarmark próżności 04.11.05, 12:52 Same tajemnice poliszynela _ Psiakrew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: Powrót Kate Moss IP: *.sofrecom.pl 04.11.05, 13:01 Oooh, ona jest boginią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ams Re: Powrót Kate Moss IP: 194.150.177.* 04.11.05, 14:06 Dla mnie jest tylko nieszczesliwa kobieta, ktora zaplacila wysoka cene za sukces i ktora wyzadzila najwieksza krzywde sobie samej. Odpowiedz Link Zgłoś
fjona6 Re: Powrót Kate Moss 04.11.05, 14:21 Biedna Kate,ale chyba na własne życzenie mieć wszystko i tak komplikować sobie życie dobrz,że sie opamietała,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Powrót Kate Moss IP: *.ghnet.pl 04.11.05, 16:40 Potępiam zachowanie kate Moss, natomiast po przeczytaniu wszystkich dotychczasowych opinii czuję sie podbudowana postawą internautów komentujacych jej postepowanie. Nie ma tu tego okropnego jadu i zaciekłego inkwizytorstwa, ktore charakteryzuje większosc tego typu wypowiedzi. W zasadzie nikt nie napisał złego słowa o tej dziewczynie, ktorej zachowanie - podkreslam- jest godne najwyzszego potepienia. Najwazniejsze jest to, że ludzie mają jednak jeszcze jakieś ludzkie odruchy i nie krytykują bezrefleksyjnie, ale potrafią zdobyć się na coś w rodzaju... miłosierdzia, że sie tak wyraże poatetycznie. Nie znamy powodów jej postepowania, może pochodzi z zaburzonej rodziny, może cierpi na depresję, może wpadła w złe towarzystwo, może jest słaba, każdy z nas jest słaby, jeden zyciowy bład może być brzemienny w skutki, nie oceniajmy ludzi pochopnie. Nie potrafimy zrezygnować z jedzenia słodyczy, czy potrafilibyśmy wyjśc tak łatwo z nałogu narkotykowego? W wielu sytuacjach zyciowych brak nam silnej woli.Cieszę się, że komentatorzy tego artykułu wykazali się ostrożnością w ferowaniu wyroków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na temat powinnas zostac ksiedzem: umiesz trafiac do serca IP: *.fbx.proxad.net 04.11.05, 18:49 Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Amerykańska Poprawność polityczna 04.11.05, 20:01 Jak ja lubie to naturalne ludzkie zachowanie jakim jest poprawność polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Powrót Kate Moss IP: *.internet.v.pl 04.11.05, 20:39 Kolejna ofiara tego biznesu. W tej branzy wszyscy cpaja o kazdej porze dnia i nocy, Moss miala pecha, ze ja przylapano... Chyba,ze to byla prowokacja, proba zorganizowania medialnego szumu, tyle, ze nieco przesadzona. Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_kris Re: Powrót Kate Moss 04.11.05, 21:02 Alez ona jest brzydka. Jak takie cos moglo zostac top-modelka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frycek Czy to ta z reklamy Rimmela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 00:37 Czy to ta z reklamy Rimmela? Wydaje mi sie podobna, ale nie wiem czy to ona. Może ktoś podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś. Re: Powrót Kate Moss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 09:14 Wszyscy wiedzą, ze to przez jej nową miłość, ówczesną ikonę brytyjskiego rock`n`rolla, i największego narkomana, Peta Doherty.Od kąd się z nim związała, popadła w te wszystkie tarapaty..:] Odpowiedz Link Zgłoś