Gość: absurdus IP: *.*.*.* 11.07.01, 13:54 absurdus absurdatum et omnia absurdus wszystko jest absurdem, nie mozna sie oprzec ogromowi absurdu moze niewiele napisalem ale, ale... ABSURD ABSURD ABSURD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: absurd IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 14:42 absurd absurdem absurd pogania? ciekawe ja jestem absurdem i ty jestes i on jest ona jest pozdr annna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: absurd IP: *.inetia.pl 12.07.01, 10:42 mimo wyraźnego zwartościowania z Twej strony, drogi absurdusie, pojęcia absurdu, pokuszę się o stwierdzenie, że absurd ma również aspekt zdecydowanie pozytywny. jaki? sztuka absurdu, teatr absurdu, państwo absurdu - genialne zjawiska pozdrawiam pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: absurd IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 23:24 ale absurdalny temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chitarra Re: absurd IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.07.01, 13:11 Uwielbiam absurd, dzięki niemu jeszcze nie zwariowałam, wszystko zwariowało za mnie, nie czuję się wariatką - mogę się śmiać ze świata!!! A że czasami to czarny humor i smutny śmiech... Odpowiedz Link Zgłoś