Dodaj do ulubionych

NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY

• trinity7 Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY 09.11.02, 17:51
      MAJA
      MAGDALENA
      zdecydowanie z Polskich - ale rosyjskie tez sa piekne
      Tatiana, Natasza, Katja etc,

Z Natasza bym uwazala, bo (jak sie dowiedzialam kiedys na wakacjach) w Turcji
      Natasza oznacza dziwke - swego czasu bylo ich tam pelno i ... wszystkie
      (prawie) mialy na imie Natasza wiec teraz na dziwki mowia po prostu Natasze
      :-)
      pozdr.
    • robaczek? Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY 18.11.02, 13:27
      Jak dla mnie STELLA i m.in. dlatego jest moją dziewczyną. A tak serio to
      naprawdę ładne imię
      • emma1 Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY 18.11.02, 20:21
        Emma!!!
    • Gość: Hollow Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.02, 09:42
      "Sylwia" mi się bardzo podoba
      • Gość: Hollow Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.02, 09:46
        Poza tym wszystkie Sylwie to ładne dziewczyny.
        • mara_188 Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY 15.11.03, 13:26
          a Marty to nie są ładne dziewczyny?
    • Gość: jaajeczko Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: proxy / 213.17.168.* 26.11.02, 15:16
      pewnie, że Kasia!
      :)))))))))))))))))))))))
    • Gość: Basia Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: proxy / 157.25.84.* 04.12.02, 10:51
      Jeszcze raz Basia, zwłaszcza, że dziś są moje imieniny!
    • Gość: Roman Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.koof.com.pl 04.12.02, 15:16
      yyyyy.....moze Bogumiła..........jak dla mnie boskie:]
    • Gość: gugo Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.12.02, 16:39
      Matylda i Agnieszka
    • Gość: gugo Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.12.02, 16:44
      Matylda i Agnieszka
    • Gość: ja Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.cache 04.12.02, 16:52
      Jak już Katarzyna to zdrobnienie może byc także Kasik- piszę to z autopsji. ;-)
      • Gość: ja Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.cache 04.12.02, 17:10
        A najładniejsze to...Aleksandra i Marta. Mimo wszytsko na trzecie imię przy
        bierzmowaniu wezmę sobie Miriam (biblijny odpowiednik Marii), Kamila
        albo ...Aleksandra.
        • Gość: kasieka Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.org 25.08.03, 18:23
          Gość portalu: ja napisał(a):

> A najładniejsze to...Aleksandra i Marta. Mimo wszytsko na trzecie imię przy
          > bierzmowaniu wezmę sobie Miriam (biblijny odpowiednik Marii), Kamila
          > albo ...Aleksandra.
          heh ja mam na imie kasia katarzyna czasem mowia na mnie kazik ale lubie swoje
          imie poza tym na drugie mam zdzisława z czego juz sie tak nie ciesze ale spoko
          moze byc
          na bierzmowaniu tez wzielam sobie miriam
    • Gość: irma Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.02, 19:21
      dla mnie bombowym imieniem dla dziewszyny jest -Stefan
    • Gość: vd Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.kra.cdp.pl / *.topware.pl 11.12.02, 14:43
      Etylina, Eutanazja i Kastracja
    • agniecha27 Oczywiście, że Agnieszka :))) 12.12.02, 13:10
      ... a zaraz na drugim miejscu Alicja - tak dam na imię mojej córce :)
    • Gość: Kasia Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 16:40
      Kasieńka
    • kuzynka1 Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY 13.12.02, 22:11
      Moje ulubione imionka:
      Emilia,Emilka
      Gabrysia,Gaba
      Tosia,
      i skrót Mada od Magdy (Krystyna Siesicka "Zapałka na zakręcie" :) ).
      Uwazam ,że to sa poprostu śliczne imiona!
    • kuzynka1 Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY 13.12.02, 22:19
      Ida i Maja też są śliczne.
      Sama jestem Marta i uwazam ,że to fajne imie . I nie ma formy oficjalnej- to
      też zaleta. Martusia,Marteńka,Marteczka i inne udziwnienia odpadają.
    • Gość: ja Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.cache 15.12.02, 14:58
      W imieniu wszytskich Kasiek odświeżam wątek, jako ze zwyciężamy ;-))))))
      Ale na serio- to fajny temat, piszcie!
    • Gość: Marta22 Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 15.12.02, 19:20
      Marta Marika Arletta Karolina Ania
      • Gość: alojzy NATALIA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 11:58
        • Gość: Owek Re: NATALIA! IP: *.nat.siec.anax.pl 02.01.03, 22:11
          Zgadzam się w 100%
          • Gość: mea_ Re: NATALIA! IP: 81.15.164.* 28.01.03, 18:16
            zgadzam sie nieskromnie, ale..... mialam byc Piotrus (od samego poczatku
            lubilam robic niespodzianki)
            Natalia
          • Gość: 111 Re: NATALIA! IP: *.zin.lublin.pl 26.08.03, 23:05
    • mmpm Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY 16.12.02, 18:22
      Mam słabość do Wioletty.
    • Gość: Krzysiek Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.acn.pl / 10.65.3.* 20.12.02, 14:03
      A ja myśle, że to: Kasia
      Magda
      Monika
      Agnieszka
      • brzoza2 Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY 20.12.02, 22:09
        Na pewno: MARIA, MARIANNA, DARIA, ALICJA, NATALIA I HELENA.
        A poza tym wszystkie Małgosie, Zosie, Kasie, Ewunie, Basie, Alicje, Joasie,
        Agnieszki, Dorotki, Agatki itp.
        Wszystkie są śliczne - pozornie tradycyjne, ale na pewno ponadczasowe.
        Pozdrawiam
        brzoza (tez ładnie, prawda)
        ---
        <<<~~~~~~~~~~~>>>
    • okruszek_1 Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY 20.12.02, 23:12
      J atm lubie swoje imie..Kasiunia. Wiem, ze bardzo podoba sie
      obcokrajowcom...ale wcale nie wiem czemu??!! W Polsce to jedno z
      najpopularniejszych imion...na swiecie chyba tez, ale jego Polska wersja bardzo
      podoba sie facetom...
      Pozdrowionka dla wszystkich Kaś i ich "fanów" ;))))
      • Gość: ja Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.tele2.pl 15.03.03, 13:47
        Co do obcokrajowców...Podobać to się podoba, ale czasami mogą mieć problemy z
        wymówieniem takiej Kasi...Niemcom trzeba by chyba zapisać jako Kasia z
        schalfes S albo zamiast S dać CH...i wtedy nie będzie problemu- jakie macie
        inne pomysły na zapis polskich imion dla obcokrajowców w celu łatwiejszego
        wymówienia???
        • Gość: Munio Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 15:35
          Gość portalu: ja napisał(a):

> Co do obcokrajowców...Podobać to się podoba, ale czasami mogą mieć problemy z
          > wymówieniem takiej Kasi...Niemcom trzeba by chyba zapisać jako Kasia z
          > schalfes S albo zamiast S dać CH...i wtedy nie będzie problemu- jakie macie
          > inne pomysły na zapis polskich imion dla obcokrajowców w celu łatwiejszego
          > wymówienia???
          Ja proponuję oprócz CH zamiast S skasować jeszcze I
    • Gość: '...' Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 31.12.02, 21:17
      zdecydowanie Agnieszka
    • Gość: zdzisia Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.proxy.aol.com 31.12.02, 22:37
      czeslawa,lub teresa
      • Gość: K. Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 16:06
        Mam na imię KARINA i znajomi twierdzą, że bardzo ładnie. Mi osobiście to imię
        się nie podoba (skąd rodzice je wytrzasnęli?!), jest nieładne, że nie wspomnę o
        tym, jak dziwnie, nienaturalnie i co najmniej śmiesznie brzmią zdrobnienia od
        Kariny.
        Moje ulubione: Marta, Justyna, Natalia, Joanna
        • Gość: @@@ Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.icpnet.pl 09.01.03, 22:21
          Kasia,Michalinka
    • Gość: Alfisti Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.adsl.hansenet.de 10.01.03, 00:22
      Dla mnie :
      1. Violetta
      2. Magdalena
      3. Malgosia
      4. Dorota
      pozdro Alfisti
      • Gość: Bebiak Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.03, 19:24
        Generalnie wszystkie tu wymienione (a może tak naprawdę wszystkie?) imiona są
        ładne. Dla mnie dołujące są ich wszelkie odmiany. Maria, Barbara, Katarzyna,
        Małgorzata, Joanna czy Aleksandra to śliczne imiona, ale już jakieś Ole, Aśki,
        Baśki, Gośki czy Kaśki??? Mam wątpliwości. Oczywiście to moja opinia. Popieram
        moją przyjaciółkę w przekonywaniu szczególnie babć jej córki, że jest to
        Aleksandra a nie Ola czy ... Olesia. A już doprawdy rzadko można usłyszeć, aby
        ktoś mówił "Mario" a nie Marysiu czy jakoś tam. Nazywam koleżankę Marią i
        toczę bój z moją mamą, że to strasznie oficjalnie. Nie, Ona tak po prostu ma na
        imię i już.
    • Gość: Point Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 12.01.03, 19:58
      Maria zdrabniana jako Mara - tylko jak to wyegzekwować...
      Iga, Ida, Inga, Daria, Łucja...a na Nataszę się sama oficjalnie
      przechrzciłam. :-)
    • Gość: gfdhs Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.03, 20:49
      Gość portalu: gfdhs napisał(a):

> Dla mnie osobiście - Kasia,
      > można mówić Kasia, Kasieńka, Katarzyna, Kaśka, Kasiunia, Kasieczka, także
      > Kachna lub Kacha.

Taaaa..., no pozmieniało się u mnie, bo oto poznałem miłość swojego życia, i ta
      miłość ma na imię Agata i nieco obligatoryjnie Agata teraz jest najładniejsze,
      dla mnie osobiście, poza tym chyba nie wymieniono tutaj Agatki.
      • Gość: nuta Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: 217.153.25.* 30.01.03, 16:17
        Aleksandra Agata (popieram) Hania i Agnieszka
        • Gość: Magdalena Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 15:43
          Bardzo podoba mi się moje imię ale lubię jak mówią do mnie Madzia. Ładne
          imiona wg mnie to Maria, Milena a jeśli będę miała córkę to dam jej na imię
          Klaudia.
      • Gość: RYBULKA Re: NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNY IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 01.11.03, 20:59
        OCZYWISCIE TAK SEKSOWNE TO PAULA, JAK JA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka