Dodaj do ulubionych

Lalka Barbie na torturach

IP: *.net-serwis.pl 20.12.05, 16:27
tia... a Chupacabra zjadla kozę :/
Obserwuj wątek
    • Gość: lalka_Barbie:-) Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.dbln.cable.ntl.com 20.12.05, 16:57
      hmmm..chyba tez zostane naukowcem...maja takie fajne problemy.Mam juz nawet
      temat: "Wplyw pelni księzyca na rozwoj dorozkarstwa w Chinach"
      • Gość: tad Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.itelekom.pl 20.12.05, 17:13
        He. Moja polonistka lubiała się odnościć do wpływu różnych rzeczy na rozwój
        dorożkarstwa.. nawet chciała żeby pewien Maciej napisał prace o wpływie jego
        nałogów na ten temat...

"Amerykańscy naukowcy odkryli, że coraz więcej dowcipów zaczyna się od słów:
        Amerykańscy naukowcy odkryli, że..." :P
        • Gość: Kurt Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.05, 20:09
          Za to chodzić na jej lekcje, to pewnie nie "lubiałeś", co?
      • Gość: edek Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.185.broadband3.iol.cz 20.12.05, 19:38
        Mój temat." Wpływ pierdzenia w wannie a samopoczucie osobnika płci męskiej".
        Chyba zostanę naukowcem z tytułem prof.doc.hab.mgr.inż.doc.sic.fuck
        Idiotyczny temat.
      • business3 Pier... Barbie aż się zgarbi !!! 20.12.05, 22:29
        Pier... Barbie aż się zgarbi !!!
        • Gość: adam Re: Pier... Barbie aż się zgarbi !!! IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 21.12.05, 00:42
          Biznes to biznes...
    • Gość: Sissy Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.retsat1.com.pl 20.12.05, 17:48
      Co prawda to prawda. U mnie też lalka Barbie w pewnym momencie straciła
      szacunek. Efekt był taki, że nigdy nic złego nie zrobiłam pluszakom ('bo to
      takie miłe zwierzątka'), za to Barbie były torturowane niemiłosiernie...
    • ardzuna ja swoje lalki wsadzałam do więzienia... 20.12.05, 18:23
      ...które było pod biurkiem. Nie musiałam wtedy na nie patrzeć i mogłam
      spokojnie czytać książki.
    • Gość: 5zyderca Wyborczej gratulujemy NIENAWIDZIeĆ IP: *.univ.gda.pl 20.12.05, 18:29
      Tragiczny poziom...
      • ardzuna Re: Wyborczej gratulujemy NIENAWIDZIeĆ 22.12.05, 14:24
        sjp.pwn.pl/haslo.php?id=36196
    • Gość: Wzburzony Pajacyk Re: to kłamstwa ! nasi milusińscy to aniołki IP: *.aster.pl 20.12.05, 19:48
      a nie wulkany zła. rzecznik praw dziecka powinien zakazać publikacji takich
      nieprawomyślnych badań naukowych.
    • Gość: magda Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:36
      ble,ble,ble
    • patman Terrorystów trzeba torturować, dobrze jej tak ;) 21.12.05, 08:43

• Gość: Znawca chupacabr Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 10:29
      Chupacabry wypijają krew kózkom, ale ich nie jedzą.
      Bo to złe chupacabry są.
    • setorika Re: Lalka Barbie na torturach 21.12.05, 11:56
      Najlepiej wszystko zwalić na lalki Barbie.Tak...
    • von-koza Pole do popisu dla speców od marketingu 21.12.05, 13:12
      He, a jakie to zjawisko stwarza możliwości nowych serii. np świateczna
      edycja "Barbie w sali tortur", czy też zamamiast zestawu fryzjerskiego
      odpowiednio inne akcesoria :)
      A tak na poważnie, to sam widziałem kiedyś efekty takiej właśnie działalności u
      jednej mojej koleżanki (dawno temu jakoś tak na poczatku ogólniaka, więc nie za
      bardzo dziecko, to i tortury były bardziej wymyślne i artystycznie wykonane) -
      gdy się spytałem o powód, koleżanka roześmiała sie i powiedziała, że za zgrabna
      była ta cała Barbie - he, he kobiety :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka