Dodaj do ulubionych

Sołtys Kierdziołek ma 80 lat

IP: *.devs.futuro.pl 10.01.06, 14:46
cie choroba....
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Sołtys Kierdziołek ma 80 lat IP: *.ias.bredband.telia.com 10.01.06, 15:21
      Widzialam go po raz pierwszy w zyciu(!) w 1994 roku w Ciechocinku.
      Nie rozczarowalam sie, byl taki sam jakiego znalam sprzed lat w telewizji.

Tego lata wystepowal tez Jerzy Polomski, i tez widzialam go po raz
      pierwszy "na zywo". Bylam nim zachwycona.
      • Gość: deis gratulacje cie choroba IP: *.3.15.vie.surfer.at 10.01.06, 16:17
        gratuluje jeszcze aktywnosci tworczej . Wspanialy przyklad dla mlodziezy.
        jako dziewczynka jego glosu sluchalam w radio , poprostu przewijal sie byl i
        zyl z nami , rozsmieszal , slysze jego charakterystyczny glos do dzisiaj . To
        jest nasze polskie cie choroba tak jak pani Bielicka.
        • Gość: Wyborca Kierdziolek na prezydenta !!! IP: 152.75.60.* 10.01.06, 16:38
    • Gość: tyz soltys 180 LAT Panie Jerzy,.....cie choroba!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:47
      i nietracic humoru tylko berety moherowe mierzyc))) u nos toc to wsystkie jus nosa
    • Gość: ja Re: Sołtys Kierdziołek ma 80 lat IP: *.gdynia.mm.pl 10.01.06, 18:43
      Mam nadzieje, ze ostatnie.
    • Gość: mariusz Re: Sołtys Kierdziołek ma 80 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:51
      zycze zdrowka !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ak813 Wszystkiego Najlepszego ! 10.01.06, 21:21
    • Gość: Dosyć! Nie PRLowskiej chałturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:01
      Benefis chałturnika i tyle. Zepsuł mi młodość razem z tymi wszystkimi Fogami,
      Wodeckimi, i innymi Jarockimi.
      • Gość: Wielbiciel Re: Nie PRLowskiej chałturze IP: 213.88.232.* 10.01.06, 23:19
        Mlodosc to sobie sam zepsules baranie. Nic nie dzieje sie bez niczyjego
        przyzwolenia !
        Slyszales o tym ????? Pewnie nie, bos zbyt glupi !!!!!!!!!!!!!!!
      • leszek.st37 Re: Nie PRLowskiej chałturze 10.01.06, 23:49
        Gość portalu: Dosyć! napisał(a):

> Benefis chałturnika i tyle. Zepsuł mi młodość razem z tymi wszystkimi Fogami,
        > Wodeckimi, i innymi Jarockimi.
        Nauka w PRL była za darmo i dostępna dla każdego . Widać nie
        wszyscy do szkoly chadzali. Sam sobie młodość zepsułeś dziedzicznym
        obciążeniem . Współczuję ci.
      • Gość: damian Re: Nie PRLowskiej chałturze IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 11.01.06, 17:26
        To nie jest forum dla ynteygenych ponad normę ,tylko dla normalnych i
        urodzonych trochę wcześniej niż dudnowaty pan Dosyć!
      • Gość: waldemar Re: Nie PRLowskiej chałturze IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 11.01.06, 17:46
        Nie wiem ,czy potrafisz czytać literaturę w oryginale-mam na myśli polską .
        Nie chwaląc się (zwłaszcza Tobie, Panie DOsyć!), czytam w oryginale niejakiego
        Szekspira- szkoda, że nic Ci to nazwisko nie mówi.Nie mniej jednak b.lubię
        naszych rodzimych artystów z lat 80-tych , jak napisałeś "chałturników".
        Pozdrawiam. Waldek z Elbląga
    • burakiprlu polski klasyk 10.01.06, 23:46
      na zachodzie rzeczy czy ludzie ktorzy sa popularni przez kilkadziesiat lat
      nazywaja sie klasyka, skoro polacy chca przynalezec do swiata zachodniego to
      Kierdziolka smialo mozna nazwac polska klasyka. No zdolny facet, gratulacje.
    • Gość: TeDe Re: Sołtys Kierdziołek ma 80 lat IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 11.01.06, 06:38
      80 lat - piękny wiek, gratulacje dla jubilata.
      Przypomina mi się końcówka jednego z monologów:
      "...... człowieku, jeżeli wydaje ci się , że jesteś wielki
      -to jedź w góry.
      ZOBACZYSZ, ŻE JESTEŚ TYCI."
    • Gość: andrzejkrzywiec@wp Re: Sołtys Kierdziołek ma 80 lat IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 11.01.06, 10:24
      Nnależy je zebrać i wydać przynajmniej w formie elektronicznej. Sołtys
      kierdziłek powinien być nieśmiertelny jak np bohaterowie Wiecha.
      • wakefield Re: Sołtys Kierdziołek ma 80 lat 11.01.06, 17:34
        Panu Kierdziolkowi , Pani Hance Bielickiej chociaż 180 lat!!!Jesteście Państwo
        ibędziecie nieśmiertelni ,dla mojego pokolenia!
        Wielkie przeprosiny dla Pana Jerzego Polomskiego.
        Oczywiście Pan również!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka