ewakurz 10.01.06, 23:26 Melduje zapotrzebowanie ciagle do odwolania ze szczytowym napieciem i natezeniem w czwartek przez poranek caly. Z gory bardzo dziekuje, ô kolektywie najkolektywniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Powrot kciukow 11.01.06, 00:56 Akurat mam wolne kciuki , trzymam ! Kran Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot kciukow 11.01.06, 07:51 D-bry. To poprosze i za mnie. W poniedzialek rano. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Powrot kciukow 11.01.06, 15:14 Pośliniwszy ołówek kopiowy zanotowałam daty w kołonotatniczku. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Powrot kciukow 11.01.06, 18:26 Trzymam, niech bedzie dobrze, a nawet lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Powrot kciukow 12.01.06, 07:30 Pani Effcia na dzis zamowila, przypominam i chwytam. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot kciukow 13.01.06, 03:59 oj, aua, chyba mam poslizg. Czy aby sie udalo, bo bylam bez sieci ( i trojzebu)? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Powrot kciukow 13.01.06, 07:41 Hej, Vaud, czy za Neptuna na karnawal sie przebralas? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot kciukow 14.01.06, 18:01 Za Neptuna bym chciala, ale wyszedl mi Gladiator. Walcze z glupota , berzmyslnoscia i -obawiam sie- ze zla wola rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Powrot kciukow 14.01.06, 18:31 Czy mozesz uchylic rąbka, co sie stalo/dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Powrot kciukow - podziekowania 16.01.06, 00:09 Melduje poslusznie, ze kciuki byly znow skuteczne. Niech sie swiat dowie: Na klopoty juz nie Bednarski (ha!), ino Dziewiarski Kciuk. Kolektywie Slodki, dzieki i fale ciepla sle w zamian we wszystke kierunki, czyli kranowo-brezlowski, fiorowy, Ojczyzniany-Olowy i Zamorski. Za Brezlego nie puszczam do odwolania. Za jednym zamachem zycze wszystkim promiennego wrecz tygodnia poczatku. Kurz pod wrazeniem Kciukow skutecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Powrot kciukow - podziekowania 16.01.06, 07:50 To, Pani Effciu zlociutka, przyszlo sie nam od poniedzialku cieszyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Powrot kciukow - podziekowania 16.01.06, 20:00 No moze za chwile cos bedyzie jasniejsze. "Wiec stoje, wiec stoje, wiec stoje A pryed nimi lezy w teczce zycie moje". No az tak ostro nie, ale cus w tym i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Powrot kciukow - podziekowania 16.01.06, 20:02 Trzymam , Brezly :) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Powrot kciukow - podziekowania 17.01.06, 22:09 I co? I co? Bo juz klykcie mam obite i trudno mi w klawiature trafiac. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot kciukow - podziekowania 18.01.06, 02:53 brezly napisał: > No moze za chwile cos bedyzie jasniejsze. > "Wiec stoje, wiec stoje, wiec stoje > A pryed nimi lezy w teczce zycie moje". > > No az tak ostro nie, ale cus w tym i owszem. --->dantejskie sceny... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot kciukow - podziekowania 18.01.06, 02:53 brezly napisał: > No moze za chwile cos bedyzie jasniejsze. > "Wiec stoje, wiec stoje, wiec stoje > A pryed nimi lezy w teczce zycie moje". > > No az tak ostro nie, ale cus w tym i owszem. --->dantejskie sceny... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot kciukow - podziekowania 18.01.06, 02:55 brezly napisał: > No moze za chwile cos bedyzie jasniejsze. > "Wiec stoje, wiec stoje, wiec stoje > A pryed nimi lezy w teczce zycie moje". > > No az tak ostro nie, ale cus w tym i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Vaudko! 19.01.06, 07:40 Owczesnienie, Pani Vaudko. Tresc poszla do watku obok. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pani Vaudko! 19.01.06, 21:05 millefiori napisała: > Owczesnienie, Pani Vaudko. Tresc poszla do watku obok. ----> ale ktorego? Bo sie jakby przetasowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Vaudko! 20.01.06, 07:46 tak sie przetasowaly jak moje karty SIM i juz nie moge trafic... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Kciuki od zaraz wynajme 31.01.06, 20:21 W piatek potrzebuje, bo egzamin. Bardzo poprosze. Godz. 9h czasu zamorskiego, tj. 15h w Europie. Uprzejmie prosze o przychylenie sie do mojej prosby. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kciuki od zaraz wynajme 31.01.06, 20:29 Przechylam sie na lewa burte. Razem z kciukami. Zwrot przez skrzydlo. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Kciuki od zaraz wynajme 01.02.06, 08:31 vaud napisała: > W piatek potrzebuje, bo egzamin. Bardzo poprosze. > Godz. 9h czasu zamorskiego, tj. 15h w Europie. Uprzejmie prosze o przychylenie > sie do mojej prosby. Poprawiając zarękawki i mieszając łyżeczką w dyżurnej herbatce przybijam pieczątkę do załącznika od załacznika . Trzymaj się , kciuki masz jak w banku ! K:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Kciuki od zaraz wynajme 02.02.06, 15:07 Z przyczyn ode mnie niezaleznych, egzamin odbedzie sie w srode 8 lutego, o 9h czasu miejscowego. Prosze o przesuniecie kciukow na za tydzienn. Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kciuki od zaraz wynajme 02.02.06, 15:14 Przepycham zegar i kalendarz na wlasciwe miejsce. Czesc, Vaud! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Kciuki od zaraz wynajme 02.02.06, 15:36 Juz wrocilam. Obuw gdyz ogladam paralelnie. Dla Klusi. Noga jak podolski Cygan. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kciuki od zaraz wynajme 02.02.06, 15:38 Ale jeszcze nie 45, ze spytam zaniepokojona, jako matka wlasciciela tegoz rozmiaru. Ciekawe, po kim to. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kciuki od zaraz wynajme 02.02.06, 15:39 Unausznilam "Po Kim To" Ladne dalekowschodnie imie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Kciuki od zaraz wynajme 02.02.06, 15:52 millefiori napisała: > Ale jeszcze nie 45, ze spytam zaniepokojona, jako matka wlasciciela tegoz > rozmiaru. Ciekawe, po kim to. ---> 4 lub 5 co na nasze ok. 35. Jak na 9 lat, to niezle. Ja mam 36. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Powrot kciukow 07.02.06, 09:38 Proszę o zaciskanie w wolnych chwilach gdyż albowiem pojawił się cień zarysu prawdopodobieństwa szansy, że zostanę Szwajcarką Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Powrot kciukow 07.02.06, 12:05 Brawo ! to juz bedzie Dziewiarstwo MaCHynowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Powrot kciukow 07.02.06, 20:14 Lapie i trzymam. Jak sie nam po kolei tak uda, to trzeba bedzie zmienic nazwe kraju na Dziej-caria. Albo wlasne ksiestwo zalozymy? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot kciukow 07.02.06, 20:17 anchan napisała: > Proszę o zaciskanie w wolnych chwilach gdyż albowiem pojawił się cień zarysu > prawdopodobieństwa szansy, że zostanę Szwajcarką ----> a kim ja wtedy zostane? Czy moge sobie wybrac? Zacisne wiec czekajac na uscislenia narodowosciowe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot kciukow 07.02.06, 20:19 vaud napisała: > Ach, zostanmy Chocolate Factory... ----> aha i Charlie tez sie na pewno znajdzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Powrot kciukow 07.02.06, 23:46 3mam: 1: Za Anchan, egoistycznie (a co mam sie sama meuczyc) 2: Za Vaud i eseje w jak najszerszym pojeciu 3: Za Brezlego bo chyba jeszcze nie odwolal. 4: Jak zwykle: zeby wszyscy byli szczesliwi i zeby zawsze swiecilo slonce. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Powrot kciukow 08.02.06, 06:29 Do powyższych KK ( Kurzowych Kciuków ) się przyłączam bo oddają wszystko. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot kciukow 09.02.06, 04:21 Dzieki, doniose co i jak. Cieniusko cos mi chyba poszlo... :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Powrot kciukow 09.02.06, 09:16 Kokietuje pani Vaudka, jak zwykle;) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Powrot kciukow 09.02.06, 15:14 Oj, potklam sie na tym boa z ogonkami. A teraz z dolu schodow donosze, ze: no nic z kokiecji pani Fiorciu przemila! :-((( Czytam ci ja pytania testowe, a tam slowa, com nigdy na oczy nie widziala. To sie zaczelam nawet zastanawiac, czy ja sie wlasciwych rozdzialow uczylam. Rzucilam okiem na klase - twarze znajome, pani nauczycielka - nie do przeoczenia lub pomylenia z kims innym. Znaczy to ten egzamin. Ratunku. Pamiec wrocila mi letko po 5 minutach, ale tak hen daleko za mgla i za gorami za lasami. Troszke musialam w totka zagrac... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Zdalam! 14.02.06, 11:11 vaud napisała: > yhyhy! Dzieki za kciuki -----------> Jezuuuu ale ja jestem do tyłu , tylko ciur i ciur :( GRATULUJĘ , HIP HIP ! A Dziecię zdrowsze ? Kran Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Zdalam! 14.02.06, 13:40 Vaudzie, a teraz: 1) zagraj w jako loterie 2) podziel sie wygranou. Kurz, przykladem Krana lzy ciurowe roniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Zdalam! 14.02.06, 13:45 Wszelki duch w zdrowym ciele, pani Kurzowa, no zycie jest piekne w przejawach :-) Czesc! Pani tez mp3 wyslalem, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Zdalam! 14.02.06, 16:43 ewakurz napisała: > Vaudzie, a teraz: > 1) zagraj w jako loterie > 2) podziel sie wygranou. ----> ze mi sie trafilo, jak slepej kurze, he? > > Kurz, przykladem Krana lzy ciurowe roniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Zdalam! 14.02.06, 16:42 jan.kran napisała: > > -----------> Jezuuuu ale ja jestem do tyłu , tylko ciur i ciur :( > GRATULUJĘ , HIP HIP ! > > A Dziecię zdrowsze ? ----> Dzieki, dzieki; jeszcze w piernatach. Slabiutkie. Od tygodnia na herbatce i waflach ryzowych. Dzis wstalo pierwszy razna sniadanie.A i tak przez tydzien laptop na kolanach i zadania do szkoly. Tylko gora poduszek za plecami. > Kran Odpowiedz Link Zgłoś