Gość: waluś homoseksualny żyd ma swoje zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:16 ale kogo ono obchodzi???!!! www.nndb.com/people/882/000027801/ Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta48 Jak wynika ze zdjęcia ... 11.01.06, 22:52 ... nie szata zdobi tą dupcię, czego się oni czepiają ? Pokażcie mi tego giganta co ocenia ... ten to ma tupet ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Najgorzej ubrane kobiety IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 11.01.06, 23:14 Daj Boże, by nasze Polki były tak "żle" ubrane. W przeciwienstwie do p. Black_coś_tam uważam, że akurat Britney czy ubrana, w co ubrana, jak ubrana, a nawet w ogóle nie ubrana jest i tak jedną z najpiękniejszych kobiet świata, tuż tuż za naszą cudowną Agnieszką Włodarczyk, która jest boska w dowolnym ubraniu, hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Najgorzej ubrane kobiety IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 11.01.06, 23:18 Daj Boże, by nasze Polki były tak "żle" ubrane. W przeciwieństwie do pana Black_coś_tam uważam, że akurat Britney czy ubrana, w co ubrana, jak ubrana, a nawet w ogóle nie ubrana jest i tak jedną z najpiękniejszych kobiet świata, tuż, tuż za naszą cudowną Agnieszką Włodarczyk, która jest boska w dowolnym ubraniu, hej, howgh, amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Najgorzej ubrane kobiety IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 11.01.06, 23:23 Z ostatniej chwili: czytam te posty i proszę o wyjaśnienie, bo nie wiem: CO TO JEST DODA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacques Re: Najgorzej ubrane kobiety IP: *.chello.pl 11.01.06, 23:39 No właśnie ? Ale to chyba kto a nie co (skoro jest ubrana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Najgorzej ubrane kobiety IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 11.01.06, 23:54 Aha, to znaczy że DODA to ktoś, a nie COŚ? Bo niestety nie znam i nie wiem czym albo kim TOTO jest (zapewne jakieś badziewie), ale nie dopytuję się więcej bo mnie to w zasadzie nie interesuje. W każdym razie pozdrawiam wszystkich dobrze ubranych, a także tych rozebranych jak i ubranych częściowo, oraz jedzących rosół w stroju organizacyjnym. A z zupełnie innej beczki: jak kto się chce pośmiać niech zajrzy tutaj: www.ufo.dos.pl/article.php?sid=312&mode=thread&order=0&thold=0 PS. Pozdrawiam once again, a propos, W pierwszej trójce widziałbym chętnie Catherine czyli Kaśkę Zeta-Jones (II miejsce po Agnieszce W.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asera Re: Najgorzej ubrane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:25 autor jest sfrustrowanym krawcem, a one nie kupuja od niego ... Ot i cała historia Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Najgorzej ubrane kobiety 12.01.06, 01:05 Mandaryna Doda Beger Figura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Najgorzej ubrane kobiety IP: 209.89.159.* 12.01.06, 01:50 A moze dlatego sie nie ubiera modnie ,czy bogato,bo pomaga biednym,niedozywionym dzieiom i do laszek nie przywiazuje wagi. Targowisko proznosci,jakie widac w Hollywood nie wszystkim sie podoba,no moze tylko snobom! Przyjemniej byloby uslyszec,ile to taka a taka gwiazda dala na glodujacych, a nie przescigac sie w ubiorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc KTO TO WYBIERA? IP: *.osowagora.pl / 80.50.52.* 12.01.06, 02:51 BZDURNA LISTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: KTO TO WYBIERA? IP: *.osowagora.pl / 80.50.52.* 12.01.06, 03:00 kazdy kreator mody by mogl przygotowac inna liste, a najczesciej to kreatorzy mody robia ubrania dla gwiazd, hm... moze jakis uraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Najgorzej ubrane kobiety IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.01.06, 03:19 zeby bylo do pary wybierzmy najbardziej spoconych mezczyzn. czy wszystkich porabalo, kazdy ma prawo chodzic w czym mu pasuje, byle by nie byl nagi.a tak wogole kto i co jest wyznacznikiem dobrego gustu i ubioru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronia Wild-stern Re: a ja proponuje ... IP: *.sympatico.ca 12.01.06, 06:27 kiedy wybierzemy - najgorzej rozebrane panie? w rozbieraniu tez trzeba miec wprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: a ja proponuje ... IP: *.icpnet.pl 12.01.06, 08:05 nie jestem jakims wielkim zwolennikiem tej pani, ale wydaje mi sie, ze sukienka szakiry jest dosc gustowna. co do reszty to trudno sie nie zgodzic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolololo Re: Najgorzej ubrane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:27 Moze i najgorzej ubrane ale jakie ciała mają... :D Odpowiedz Link Zgłoś