Dodaj do ulubionych

Zakościelny jest nie do zniesienia...

• Gość: as KEN- WYGŁADZONY LALUŚ-juz mam mdłości... IP: *.pai.net.pl 21.01.06, 14:51
      media kreują takie osoby żeby miały o czym pisać gazety typu: gala, życie na
      gorąco czy fakt.a to jest po prostu żenujące...
      • Gość: Mariusz Re: KEN- WYGŁADZONY LALUŚ-juz mam mdłości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 23:02
        Ja mam to szczęście, że gogusia wcale nie znam,nie zamierzam oglądać tak jak
        oper mydlanych,seriali,romansów /szczególnie polskich/.Mam alergię na
        modę,trendy z "Gali", "Życia na gorąco" i mądrości z wydawnictwa "Agora".
    • the.gypsy [...] 21.01.06, 14:53
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Cyweta Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.06, 15:22
        Ejże, ale to przecież kobieta pisała ten artykulik. Żaden facet nie
        napisałby "Aaaaaa", przecież to typowo babski sformułowanie pisemne.

Pozdrawiam
        Typowa baba
        • Gość: que? Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.aster.pl 22.01.06, 17:47
          wobec tego używam typowo babskich sformułowań.

artykuł durny, gorszego chyba w życiu nie przeczytałem.
    • Gość: Ania Autor jest płci męskiej, i to wszystko tłumaczy IP: *.chello.pl 21.01.06, 15:40
      Kobiety mają lepszy gust.
    • Gość: kobieta Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.crowley.pl 21.01.06, 16:03
      to fakt, jest nie do zniesienia i nie można na niego patrzeć, nie wiem, kto
      uznał go za przystojniaka, nie podoba mi się ani on, ani ta cała jego promocja
      w mediach, ani to uogólnianie że kobietom drżą łydki na jego widok, facet
      oprócz promocji w mediach musi mieć coś więcej, a ten zarost!!!! fuj, nie
      chciałabym żeb przejechał nim po moich policzkach....
      • Gość: kobieto Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:33
        czymże jest to "więcej"? rozwiń swoją myśl, bo w sumie to coś napisałaś, ale
        chyba sama nie wiedziałaś, co też Ci tam chodzi po główce, co? biedactwo; to
        szukaj tego "więcej" u facetów, skoro widzisz to na pierwszy rzut oka, bo tego
        Pana zdaje sie nie poznałaś osobiście (może stąd tyle goryczy)
    • ciak1 Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... 21.01.06, 16:28
      Sam Zakościelny jest w porządku, ale ten artykuł jest tak durny, że aż szczypie
      w oczy!
    • Gość: casus Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:31
      Haha, wczoraj siedzial przy stoliku obok w Black Gallery w Krakowie i ktoś go
      obrzygał z antresoli!!! HAHA!!!
    • Gość: wampir Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.01.06, 16:57
      wcale tak dobry nie jest jak wam sie wydaje-NAJWAZNIEJSZA RZECZ TO TA,ZE MA
      MALEGO PISIOLKA !!!,reszta sie nie liczy hehehehe
    • Gość: he Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: 81.210.16.* 21.01.06, 17:48
      hehehehe
    • Gość: Karola Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: 81.210.21.* 21.01.06, 18:15
      Maciek Zakościelny jest fajnym i przystojnym facetem. Tak naprawdę ja
      chciałabym grać w tym filmie. Maciek jest idealnym facetem. Praktycznie
      wszystko lubi i robi to co ja!
      Chciałabym się z nim spotkać i mam nadzieję, że do tego dojdzie. Tak poza tym
      to Zakościelny ma wiele fanek i dobrze niech faceci zazdroszczą nam , że nie
      jesteśmy o nich zazdrośni, bo on jest naprawdę przystojny!
      • Gość: ELA [...] IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.01.06, 20:08
    • Gość: wirusx Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 18:19
      Małpiatka lekko zezowata. Za drzwiami czekają już następne - kucharki,
      cieszcie się!
    • mietowe_loczki Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... 21.01.06, 19:13
      a kto to jest Zakościelny?
      • Gość: fru fru Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.c29.msk.pl 21.01.06, 19:21
        Mam 20 pare lat i jestem dziewczyna a Zakoscielny to dla mnie anty typ faceta
        ktory moglby mi zawrocic w glowie. Niech on sobie i bedzie ,,polskim Bradem
        Pittem'' (duzo mowiacy przymiotnik ,,polski''), po mnie jego wizerunek splywa
        jak po szkle. Raczej napewno nie na plus.
    • Gość: kaba Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:29
      ludzie !!!!! dlaczego w was tyle zawiści i nienawiści.Amerykanie z kurdupla
      Pitta zrobili swoje (swoiste) bożyszcze i wy też jak te gęsi (te od Mikołaja
      Reja z Nagłowic)też do niego piejecie nie widząc tego, co macie na swoim
      podwórku.
      "Cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie, co posiadacie ..."
      • Gość: Hem82 Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 00:28
        Gość portalu: kaba napisał(a):

> Amerykanie z kurdupla Pitta zrobili swoje (swoiste) bożyszcze

To tylko świadczy o poziomie amerykanów...
    • Gość: sqs Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.06, 20:20
      Beznadziejny aktorzyna w beznadziejnym filmie "Tylko mnie Kochaj"
      Coś okropnego! Film przeznaczony dla debili. Dialogi itd. Szkoda słów...
      "Nigdy w zyciu" nie idz na "Tylko mnie kochaj"
      • usaf Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... 21.01.06, 20:27
        kusil diabel kielbasa a kielbasa wygrala oskara. niech zyje kielbasa ! diabel
        musial rzygnac na ten widok. chala z twarza, nawet diabel idzie do wiezienia.
        fine
        a moral ?
        rob co mozesz
        • usaf Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... 21.01.06, 20:29
          ...tak mysle. hmmm.
    • suuuka Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... 21.01.06, 20:31
      O matko, ja bym chciała, żeby źródło skąd pochodzi tekst było podawane na
      początku. Co prawda i tak po paru zdaniach wiem, że to nie wyborcza ale możnaby
      w ten sposób oszczędzić trochę czasu.
      Zaczęłam (i skończyłam) ten tekst nie wierząc własnym oczom. Co za żenada,
      litości!!!
      Tak naprawdę nie do zniesienia był ten artykuł.
      Wasze desery, gazeto, są czasami niejadalne!
      Ble, nie dobrze mi...

• Gość: danny zabawa w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:12
      a wczoraj popremierze w krakowie wpadli do knajpy, a raczej speluny takiej dosc
      o nazwie black gallery, cala ekpia filmowa z zakoscielnym, fryczem, nawet
      soltysik byl. nie znalezli nic innego, dlatego wlasnie tam. ale przygoda niezbyt
      fortunnie sie skonczyla, bo siedzacy na antresoli nad nimi studenci AGH troche
      za duzo wypili i zwymiotowali na tych ponizej... biedny soltysik cala kurteczke
      mial ubabrana...
    • Gość: magda Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.spray.net.pl 21.01.06, 21:35
      wybitnie nie lubię tego aktora. Przemądrzały, zadufany w sobie. Czy przystojny
      nie wiem, wg mnie nie. Nie wiem skad u Was takie teksty.... żałosne.
    • Gość: markiz Bylem na "Tylko mnie..." IP: *.catv.net.pl 21.01.06, 22:18
      Film jest slaby z 2 powodow:
      1) malo wiarygodna intryga
      2) "drewniana" gra MZ
    • Gość: Dupcziło Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.chello.pl 21.01.06, 23:21
      A kto to jest ten Zakościelny ?
    • Gość: flaszka1 Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.chello.pl 21.01.06, 23:55
      bardzo dobry AKTOR
    • Gość: Mario Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 21.01.06, 23:59
      Panowie!!Tylko bez kompleksów. Nie chcę go obrażać, ale to na prawdę przeciętna
      gambeta.Ma ładne pysio, nieżle deklamuje napisane dialogi, ale to wszystko.
      Kiedyś widziałem go spontanicznego w TVN, to na pytanie tego pajaca Majewskiego
      odpowiadał używając zwrotu " co nie". To typowy parweniusz, obdarzony może
      tylko nieco lepszą urodą niż przeciętny z NAS, poza tym to typowy gambeta,
      który dla kariery zrobi wszystko. W sumie jednak lepiej, że jest, niż go nie ma.
      Jaki pan taki kram!!!
    • Gość: ma Niech moja stara go bierze... IP: *.acn.waw.pl 22.01.06, 00:29
      ... i się odczepi.
    • setorika Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... 22.01.06, 00:31
      Pogratulowac stylu autorowi. A miała być gazeta "środka"....
    • Gość: oizd Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.chello.pl 22.01.06, 00:57
      Ja pikole, niezly syf, kupa wymiociny i plwociny
    • Gość: K Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: 62.233.138.* 22.01.06, 01:48
      ble
    • Gość: estisa Re: Zakościelny jest nie do zniesienia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:21
      ok, przystojny, ale to tylko aktor, to nie to, co Radek Sikorski- ten to jest
      przystojny i ma klasę, i odwagę, co udowodnił będąc w Afganistanie. To jest
      mężczyzna...a nie jakieś wyreżyserowane historyjki a'la M. Ryan, T. Hanks...nie
      ma o czym pisać...
      • Gość: gucio z duza pala [...] IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 22.01.06, 07:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka