Dodaj do ulubionych

Guam - Inter Biomedika

27.06.02, 12:11
czy któraś z Was kupowała u nich preparaty Guam do ciała? Czy to sie sprawdza?
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: Guam - Inter Biomedika IP: *.se.com.pl 27.06.02, 12:21
      Ja kupowałam i w ogóle jestem fanką guamu:) Najlepiej kupić go sobie wysyłkowo
      albo w sklepie typu zielarnia (widziałam np. na Wareckiej) i kłaść samemu,
      opakowanie 1 kg starcza na co najmniej kilkanaście zabiegów (a kosztuje coś
      około 250 zł - u kosmetyczki jeden zabieg około 100 zł). Guam to jedna z
      nielicznych rzeczy antycellulitisowych, która na mnie podziałała, a miałam
      okazje wypróbowac rózne, Egyptosy, maszyny, algi, BeautyTeki. Jeszcze lepiej,
      jak sie w czasie guamowania wexmie serie masaży ręcznych. Jesli chodzi o
      InterBiomedicę, to z zamówieniem, przesyłką nie było u mnie żadnych problemów,
      szybko i sprawnie poszło:)
    • Gość: agul Re: Guam - Inter Biomedika IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 12:28
      Ja też lubię, to w dodatku wyszczupla:)) Zawsze kupuję na targach kosmetycznyhc
      na zapas, bo tam są zawsze trochę tańsze.
      • Gość: gAndzia Re: Guam - Inter Biomedika IP: *.se.com.pl 27.06.02, 12:29
        o własnie, na jesieni bedzie kilka targów, więc można się obkupić (chociaż na
        Torwarze InterBiomediki nie było, a ja przyprowdziłam tłum koleżanek po guam:)))
        • Gość: agul Re: Guam - Inter Biomedika IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 12:39
          Ha ha ha:) To ja ci dam znac czy bedzie na targach jesiennych bo bede jakos tam
          wspolpracowac z nimi to bede wiedziec. To faktycznie dziwne ze nie bylo
          interbiomediki bo oni jednak zawsze sa na targach nie? pzdr
          • miriam_73 Re: Guam - Inter Biomedika 27.06.02, 13:44
            O, to fajnie że firma jest wierygodna. Znalazłam w necie, w tej chwili maja
            kilogram guamu plus żel po 299 zł, a sam guam kosztuje 249 zł. Chyba się
            skuszę. Dzięki za opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka