Dodaj do ulubionych

Boski plan dla Dody

• Gość: ILLIAN wywiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:28
      beznadzijenie poprwoadzanoy ten wywiad
      • Gość: gabrielle Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:33
        Podziwiam Dodę, że nie wyrzuciła za drzwi tej pani redaktorki z notesikiem.
        Naprawdę warto było zadawać pytanie o znak zodiaku, albo pytanie o pytanie,
        którego jeszcze nikt nie zadał, a tak o nim marzyła??

Trzeba szanować czas innych: i jej, i tych, którzy czytają wywiady.

• Gość: n Re: wywiad IP: 172.28.252.* 10.03.06, 22:18
          Przecież pytanie o znak zodiaku nie zadała dziennikarka, tylko Doda
          przeprowadzającej wywiad
    • Gość: hygropsja Włączasz telewizor - Doda, otwierasz gazetę - Doda IP: *.chello.pl 10.03.06, 22:03
      ...az strach otworzyć puszkę z konserwami...
    • Gość: paweł Tragedia IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.03.06, 22:42
      tRAGEDIA, wezcie ja wyslijcie bo Bombaju. Jest mi głupio czytac wywiad z tym
      czymś.
      • Gość: Jpo Re: Tragedia IP: *.aster.pl 11.03.06, 13:03
        Popatrz, a jakoś z Tobą nikt wywiadu zrobić nie chce... Masz mój głos, działaj.
        • Gość: adamu Re: Tragedia IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 11.03.06, 18:34
          majdan.patrz.pl naprawde warto. bramka byla reka byla..
    • Gość: kubok Rozowa sypialnia????? Teraz rozumiem czemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:09
      ostatnio Majdanowi kiksy duzo czesciej sie zdarzaja. Jak pomysli o tym rozowym
      futerku....
    • Gość: ja DODA po prostu IP: *.chello.pl 10.03.06, 23:11
      Doda jest osbą na pewno kontrowersyjną, ale bardzo inteligentną, i wie co zrobić
      z nią (czyli inteligencją).
      Prawdą jest, że
      - wodzi dziennikarzy za nos
      - uwodzi publikę (dowód ilos postów po tym artyk.)
      - umie słuchać i wie jak wykorzystać umiejetnie swoją wiedzę
      - umie wykorzystac swoją szansę
      Natomiast z ciekawości weszłam na te komentarze i mogę powiedzieć że:
      - gro z nich jest napisanych przez męski ród
      - cieszy mnie ze te broniace ją, to są kobiety
      - panuje coś takiego jak zawiść
      Analizując sposób prezentacji się Dody
      {nigdy jej nie słyszałam, widziałam - w periodykach, a nawet 2 x przeczytałam z
      ciekawości art., aby dowiedzieć sie kto to jest- jej wywiady (mój przysposobiony
      syn nastolatek jest jej fanem - co potrafię zrozumieć biorąć pod uwagę jej aparycję)
      napradę chylę czoła. Nie zgadzam się że słoma, że jest blond (tzn głupia).
      Przepraszam za porównanie ale jest to osoba która po raz pierwszy w biznesie się
      w taki sposób kreuje w Polsce. Przychodzi mi na myśl Madonna. Jestem chyba
      stasza niz Wy tu podpisani, ale pamietam jej początki. I to świadomie - nie
      byłam dzieckiem wtedy.
      Jestem naprawdę ciekawa jak jest przyszłość Dody. Patrząc na to co robi, mogę
      trzymac kciuki. Zalecenie do samej Dody: czytanie książek - ale dobrych -
      sublimuje język: bedzie mogła się wykazac nie tylko wrodzoną iteligencja, ale
      też erudycją.Mnie ona sie podoba jako zjawisko i naprawdę nie chciałabym by na
      zjawisku sie skończyło. Ma swoja prekursorkę, jak będzie konsekwentnie mądra mam
      nadzieję, ze wykorzysta - bądz co bądz starszej o wiele lat z biznesu koleżanki
      - doswiadczenie.
      pozdrawiam wszystkich podekscytowanych. naprawdę nie ma o co kopii kruszyć

• Gość: Dosia Re: DODA po prostu IP: *.us.infonet.com 10.03.06, 23:34
        Z ust mi to wyjelas/wyjales :)
      • Gość: rokitka Re: DODA po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:58
        Liczba wpisow o niczym nie swiadczy....po prostu najlepiej sie rozwijaja
        kontrowersyjne watki. Tak uroda netu.
        Tez pamietam poczatki Madonny. Tylko, ze jej pojawienie sie wywolalo histerie u
        nastolatkow (dzialy madonnaland w centrach handlowych), zmienila mode
        (prekursorka minibluzeczek, getrow do spodnic, krzyzy jako ozdob), stworzyla
        show jako polaczenie teatru+baletu+wokalu.....a gdzie odkrywczosc Dody. Wielka
        skandalistka byla podobno Halina Frackowiak w latach 60-tych....wiec Doda nie
        jest pierwsza nawet w Polsce.
        • krzych.korab Możecie te głupoty pisać. Ona robi kasę i dlatego 12.03.06, 13:11
          jej nienawidzicie. Bo wszak jesteście "LEPSI".
      • Gość: Dodadida Re: DODA po prostu IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 23:56
        > - wodzi dziennikarzy za nos
        Czytaj: gada takie glupoty ze dziennikarze nei wiedza o co chodzi,

> - uwodzi publikę (dowód ilos postów po tym artyk.)
        Czytaj: ludzie maja dosc takiej namolnej glupoty i pisza,

> - umie słuchać i wie jak wykorzystać umiejetnie swoją wiedzę
        Czytaj: wie, ktore fragmenty utworow mozna wykorzystac zeby nie bylo
        podejrzenia o plagiat (albo bylo bardzo male)

> - umie wykorzystac swoją szansę
        Czytaj: wkreca sie gdzie moze,

> Analizując sposób prezentacji się Dody {nigdy jej nie słyszałam, ...

To o czym ty do nas piszesz? Nie masz pojecia o temacie i wypisujesz pseudo
        intelektualne bzdury. A zreszta odpowiem ci tak jakby to Doda odpowiadala:
        Ha ha ha Hy hy hy Hi hi hi - to cala kwintesensja jej inteligencji.
    • Gość: RADZIU Dodzia baba z jajem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:24
      Co by o niej nie mówić, to jak już ktoś zacny napisał, bez takich byłoby nudno. Kto jej nie lubi, nie musi jej oglądać, czy słuchac. A czasami można się uśmiechnąć jak głupią, ale śmieszną odpowiedzią zbija wymyślne pytanie dziennikarza. I to jest w niej zabawne
    • Gość: Tomek Taki kraj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:34
      Kaczynski, Lepper, Kurski, Giertych, Mandaryna, Doda....
      • Gość: xyz Re: Taki kraj.. IP: *.nwrknj.east.verizon.net 10.03.06, 23:51
        Doda przyjedzie podbic Ameryke i bedzie wystepowac w polskich klubach w stanie Nowy Jork i New
        Jersey a prasa bedzie pisala jakie zbiera laury i to juz nie pierwszy raz o artystach.
    • Gość: ElNinjo doooooooooooda IP: *.it-net.pl 10.03.06, 23:55
      i to będzie niedlugo koniec dody _ robi jej się "za dużo"
    • Gość: Gosc Nr 1 Boski plan dla Dody IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 00:06
      A tak z ciekawosci - czy ktos wie kto jest autorem idiotycznego i nielogicznego
      a przy okazji nie po polsku napisanego tekstu pt "2 Bajki"??
      tekstpiosenki.emuzyka.pl/8289/26.html
      Ostrzegam, ze samo czytanie tegoz moze przyprawic o mdlosci ...
      • Gość: Oliwka Re: Boski plan dla Dody IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 11.03.06, 17:58
        Błagam Was wszystkich!!Ludzie, co się dzieje z Waszym słuchem?To nie wybory
        Miss,ze bierze sie pod uwage wyglad...jezeli w Polsce, dzieki temu ona ma
        zrobic kariere to moge tylko jedno powiedziec-podziwiam wszytkich tych, ktorzy
        sa az tak naiwni i maja ograniczone horyzonty!!!Czytam jej wywiad i nie
        wierze,ze w XXI wieku istnieja jeszcze ludzie, ktorzy tak "pieknie i
        dojrzale"sie wypowiadaja...Doda czy w wieku 60,70 lat bedziesz uzywła takiego
        jezyka..heheh bo to jest juz w tym wieku co najmniej smieszne!Mowisz,ze Twoja
        mama to przyjaciołka??!!Domniewam w takim razie,ze w i przy niej rzucasz
        miesem, opowiadasz jak sie z Radziem bzykałas itd.nie uwazasz,ze to
        tragiczne??!!!
    • Gość: roki [...] IP: *.141.62.81.cust.bluewin.ch 11.03.06, 01:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: robi doda IP: *.141.62.81.cust.bluewin.ch 11.03.06, 01:23
      ma kobita to co trza w kazdym miejscu wiec czemu jej sie czepiac gownanymi
      pytaniami dzienkikarzy o co chodzi ???
      Natomiat warto zaobserwowac pytania dzielnikarzy w pracy:
      - dobrze Pani ...?
      - ze zle o Pani ...
      => pewien polski poeta
      hwsk
    • Gość: tolek Godna następczyni V. Villas - pod każdym względem IP: 83.238.88.* 11.03.06, 05:37
      • Gość: KAZ Re: Godna następczyni V. Villas - pod każdym wzgl IP: *.bie.lama.net.pl 11.03.06, 10:16
        Villas nie ma gustu, ale ma rewelacyjny głos. A Doda to totalny kicz.
    • Gość: matek1965 Kompletne dno ..... IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 11.03.06, 06:30
      i to cos takiego jest podziwiane w Polsce...? Gratulacje rodacy.... podziwiam
      kunszt (beztalencia) a najbardziej smak publicznosci..... .
      Na dobranoc dobrych snow a po obudzeniu ulubionej piosenki "artystki"....:(
      wielkie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dla wszystkich....
    • Gość: lubella denny wywiad IP: *.aster.pl 11.03.06, 06:58
      5 lutego to Wodnik... a nie ryba:)
      Albo dziennikarka faktycznie bazgrała, albo Doda nie wie sama, kiedy urodziła się ;)... raczej obstawiałbym pomroczność jasną u dziennikarki, która robi banalny, nieprzygotowany wywiad z którego absolutnie nic nie wynika.
      Jak taki chrzan można zamieszczać w tak ambitnej gazecie??;))
      • Gość: a Re: denny wywiad IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 09:49
        Lubella, masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. To Doda pyta dziennikarkę o
        datę urodzenia.
    • Gość: HR A jednak IP: *.atol.com.pl 11.03.06, 07:12
      pusta jak kieszeń żebraka. Majdan nie lepszy.
    • Gość: Grzesiek ... IP: *.ztpnet.pl 11.03.06, 08:15
      strasznir złośliwa i zakompleksiona dziennikarka robiła ten wywiad, ta psia
      wólka, o bossszzzzeeee ;)
    • unamatita Wybiórczej gratulujemy... 11.03.06, 08:33
      Majdanowi - gratulujemy Dody
      Wybiórczej - gratulujemy Iwony Bugajskiej
      Obie z nich, są porównywalnymi indywidualnosciami.
      u.
      • Gość: 242 Re: Wybiórczej gratulujemy... IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 23:57
        Z tym, ze Doda ma swoje slynne glupawe Hy Hy Hy Hy .... to ja zdecydowanie
        odroznia od inteligentnych kobiet.
    • Gość: bollo Radzio piesek babsztyla. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.03.06, 08:43
      Wystarczy przeczytać ten wywiadzik i komentaż zbędny. Widać kto rządzi w tym
      związku. Wyrazy współczucia Radziu.
    • Gość: co to za krowa ? [...] IP: *.promax.media.pl 11.03.06, 09:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: POKi Radziu, a jak myślisz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 09:20
      polski przepis na sławę, zajebiście...
    • Gość: Lwiku 50kg IP: *.osd.vectranet.pl 11.03.06, 09:40
      50 kg?? Taki kawal baby i 50 kg? Chociaz... Silikonowe piersi chyba ciezkie nie sa, co?:)
    • Gość: Ciekawy Kto to jest ta Dioda? Oprocz tego, ze wyglada na IP: *.chello.pl 11.03.06, 09:44
      blond idiotke? I po jakiego druta z nia wywiad w Gazecie? Malo glupich cip
      jezdzi codziennie tramwajami?
    • Gość: a ja panie Radziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 10:01
      nowatorstwo pani Dody???ale w jakiej dziedzinie???
      repertuar? jak w latach 80-tych.
      głos? może tak, ale ta maniera,te piosenki staroświeckie i teksty i muzyka
      a zespół gra jak w remizie strażackiej 20 lat temu.
      gadżety ?jak z playboja.
      nawet wasz zwiazek jest mało nowatorski , kopia takich par ale...zawsze
      zagramanicznych.
    • maciek20001 A jakie ona ma wykształcenie? 11.03.06, 10:13
      • Gość: mila Re: A jakie ona ma wykształcenie? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.03.06, 20:57
        srednie, z maturą. a Ty?:)
    • maciek20001 A jakie ona ma wykształcenie ? 11.03.06, 10:16
      chyba podstawowe posiada,a dalej co? Półzawodowe?
      • Gość: Monika Re: A jakie ona ma wykształcenie ? IP: 81.210.107.* 11.03.06, 12:16
        Panowie! Mało który z Was sprostałby w dotrzymaniu towarzystwa DODZIE.Nie
        okłamujcie sami siebie- każdy z Was chociaż przez moment chciałby mieć taką
        dziewczynę.Doda i Darek to taki fascynujący związek. Zero szarości dnia
        codziennego. Wy im poprostu zazdrościcie!!!!!
        • maciek20001 Droga Moniko 11.03.06, 13:11
          Nawet nie próbowałbym nawiązywać z tą panią jakichkolwiek kontaktów.Każdy
          bowiem obraca się w towarzystwie osób, które mu odpowiadają.A ta pani oprócz
          ładnej buzi, co też jest dyskusyjne, nic sobą nie reprezentuje.Prezentuje ona
          tzw.trend " na siłę do przodu" i nic więcej.Za 30 lat nikt nie będzie o niej
          pamiętał,bowiem do naszej kultury wniesie zapewne niewiele.
        • Gość: mila Re: A jakie ona ma wykształcenie ? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.03.06, 20:58
          Chyba Doda i Radek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka