Gość: ILLIAN wywiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:28 beznadzijenie poprwoadzanoy ten wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrielle Re: wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:33 Podziwiam Dodę, że nie wyrzuciła za drzwi tej pani redaktorki z notesikiem. Naprawdę warto było zadawać pytanie o znak zodiaku, albo pytanie o pytanie, którego jeszcze nikt nie zadał, a tak o nim marzyła?? Trzeba szanować czas innych: i jej, i tych, którzy czytają wywiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: wywiad IP: 172.28.252.* 10.03.06, 22:18 Przecież pytanie o znak zodiaku nie zadała dziennikarka, tylko Doda przeprowadzającej wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hygropsja Włączasz telewizor - Doda, otwierasz gazetę - Doda IP: *.chello.pl 10.03.06, 22:03 ...az strach otworzyć puszkę z konserwami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Tragedia IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.03.06, 22:42 tRAGEDIA, wezcie ja wyslijcie bo Bombaju. Jest mi głupio czytac wywiad z tym czymś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Tragedia IP: *.aster.pl 11.03.06, 13:03 Popatrz, a jakoś z Tobą nikt wywiadu zrobić nie chce... Masz mój głos, działaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamu Re: Tragedia IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 11.03.06, 18:34 majdan.patrz.pl naprawde warto. bramka byla reka byla.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubok Rozowa sypialnia????? Teraz rozumiem czemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:09 ostatnio Majdanowi kiksy duzo czesciej sie zdarzaja. Jak pomysli o tym rozowym futerku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja DODA po prostu IP: *.chello.pl 10.03.06, 23:11 Doda jest osbą na pewno kontrowersyjną, ale bardzo inteligentną, i wie co zrobić z nią (czyli inteligencją). Prawdą jest, że - wodzi dziennikarzy za nos - uwodzi publikę (dowód ilos postów po tym artyk.) - umie słuchać i wie jak wykorzystać umiejetnie swoją wiedzę - umie wykorzystac swoją szansę Natomiast z ciekawości weszłam na te komentarze i mogę powiedzieć że: - gro z nich jest napisanych przez męski ród - cieszy mnie ze te broniace ją, to są kobiety - panuje coś takiego jak zawiść Analizując sposób prezentacji się Dody {nigdy jej nie słyszałam, widziałam - w periodykach, a nawet 2 x przeczytałam z ciekawości art., aby dowiedzieć sie kto to jest- jej wywiady (mój przysposobiony syn nastolatek jest jej fanem - co potrafię zrozumieć biorąć pod uwagę jej aparycję) napradę chylę czoła. Nie zgadzam się że słoma, że jest blond (tzn głupia). Przepraszam za porównanie ale jest to osoba która po raz pierwszy w biznesie się w taki sposób kreuje w Polsce. Przychodzi mi na myśl Madonna. Jestem chyba stasza niz Wy tu podpisani, ale pamietam jej początki. I to świadomie - nie byłam dzieckiem wtedy. Jestem naprawdę ciekawa jak jest przyszłość Dody. Patrząc na to co robi, mogę trzymac kciuki. Zalecenie do samej Dody: czytanie książek - ale dobrych - sublimuje język: bedzie mogła się wykazac nie tylko wrodzoną iteligencja, ale też erudycją.Mnie ona sie podoba jako zjawisko i naprawdę nie chciałabym by na zjawisku sie skończyło. Ma swoja prekursorkę, jak będzie konsekwentnie mądra mam nadzieję, ze wykorzysta - bądz co bądz starszej o wiele lat z biznesu koleżanki - doswiadczenie. pozdrawiam wszystkich podekscytowanych. naprawdę nie ma o co kopii kruszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: DODA po prostu IP: *.us.infonet.com 10.03.06, 23:34 Z ust mi to wyjelas/wyjales :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokitka Re: DODA po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:58 Liczba wpisow o niczym nie swiadczy....po prostu najlepiej sie rozwijaja kontrowersyjne watki. Tak uroda netu. Tez pamietam poczatki Madonny. Tylko, ze jej pojawienie sie wywolalo histerie u nastolatkow (dzialy madonnaland w centrach handlowych), zmienila mode (prekursorka minibluzeczek, getrow do spodnic, krzyzy jako ozdob), stworzyla show jako polaczenie teatru+baletu+wokalu.....a gdzie odkrywczosc Dody. Wielka skandalistka byla podobno Halina Frackowiak w latach 60-tych....wiec Doda nie jest pierwsza nawet w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Możecie te głupoty pisać. Ona robi kasę i dlatego 12.03.06, 13:11 jej nienawidzicie. Bo wszak jesteście "LEPSI". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodadida Re: DODA po prostu IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 23:56 > - wodzi dziennikarzy za nos Czytaj: gada takie glupoty ze dziennikarze nei wiedza o co chodzi, > - uwodzi publikę (dowód ilos postów po tym artyk.) Czytaj: ludzie maja dosc takiej namolnej glupoty i pisza, > - umie słuchać i wie jak wykorzystać umiejetnie swoją wiedzę Czytaj: wie, ktore fragmenty utworow mozna wykorzystac zeby nie bylo podejrzenia o plagiat (albo bylo bardzo male) > - umie wykorzystac swoją szansę Czytaj: wkreca sie gdzie moze, > Analizując sposób prezentacji się Dody {nigdy jej nie słyszałam, ... To o czym ty do nas piszesz? Nie masz pojecia o temacie i wypisujesz pseudo intelektualne bzdury. A zreszta odpowiem ci tak jakby to Doda odpowiadala: Ha ha ha Hy hy hy Hi hi hi - to cala kwintesensja jej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADZIU Dodzia baba z jajem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:24 Co by o niej nie mówić, to jak już ktoś zacny napisał, bez takich byłoby nudno. Kto jej nie lubi, nie musi jej oglądać, czy słuchac. A czasami można się uśmiechnąć jak głupią, ale śmieszną odpowiedzią zbija wymyślne pytanie dziennikarza. I to jest w niej zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Taki kraj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:34 Kaczynski, Lepper, Kurski, Giertych, Mandaryna, Doda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Taki kraj.. IP: *.nwrknj.east.verizon.net 10.03.06, 23:51 Doda przyjedzie podbic Ameryke i bedzie wystepowac w polskich klubach w stanie Nowy Jork i New Jersey a prasa bedzie pisala jakie zbiera laury i to juz nie pierwszy raz o artystach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElNinjo doooooooooooda IP: *.it-net.pl 10.03.06, 23:55 i to będzie niedlugo koniec dody _ robi jej się "za dużo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Nr 1 Boski plan dla Dody IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 00:06 A tak z ciekawosci - czy ktos wie kto jest autorem idiotycznego i nielogicznego a przy okazji nie po polsku napisanego tekstu pt "2 Bajki"?? tekstpiosenki.emuzyka.pl/8289/26.html Ostrzegam, ze samo czytanie tegoz moze przyprawic o mdlosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Boski plan dla Dody IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 11.03.06, 17:58 Błagam Was wszystkich!!Ludzie, co się dzieje z Waszym słuchem?To nie wybory Miss,ze bierze sie pod uwage wyglad...jezeli w Polsce, dzieki temu ona ma zrobic kariere to moge tylko jedno powiedziec-podziwiam wszytkich tych, ktorzy sa az tak naiwni i maja ograniczone horyzonty!!!Czytam jej wywiad i nie wierze,ze w XXI wieku istnieja jeszcze ludzie, ktorzy tak "pieknie i dojrzale"sie wypowiadaja...Doda czy w wieku 60,70 lat bedziesz uzywła takiego jezyka..heheh bo to jest juz w tym wieku co najmniej smieszne!Mowisz,ze Twoja mama to przyjaciołka??!!Domniewam w takim razie,ze w i przy niej rzucasz miesem, opowiadasz jak sie z Radziem bzykałas itd.nie uwazasz,ze to tragiczne??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki [...] IP: *.141.62.81.cust.bluewin.ch 11.03.06, 01:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi doda IP: *.141.62.81.cust.bluewin.ch 11.03.06, 01:23 ma kobita to co trza w kazdym miejscu wiec czemu jej sie czepiac gownanymi pytaniami dzienkikarzy o co chodzi ??? Natomiat warto zaobserwowac pytania dzielnikarzy w pracy: - dobrze Pani ...? - ze zle o Pani ... => pewien polski poeta hwsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Godna następczyni V. Villas - pod każdym względem IP: 83.238.88.* 11.03.06, 05:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZ Re: Godna następczyni V. Villas - pod każdym wzgl IP: *.bie.lama.net.pl 11.03.06, 10:16 Villas nie ma gustu, ale ma rewelacyjny głos. A Doda to totalny kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matek1965 Kompletne dno ..... IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 11.03.06, 06:30 i to cos takiego jest podziwiane w Polsce...? Gratulacje rodacy.... podziwiam kunszt (beztalencia) a najbardziej smak publicznosci..... . Na dobranoc dobrych snow a po obudzeniu ulubionej piosenki "artystki"....:( wielkie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dla wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubella denny wywiad IP: *.aster.pl 11.03.06, 06:58 5 lutego to Wodnik... a nie ryba:) Albo dziennikarka faktycznie bazgrała, albo Doda nie wie sama, kiedy urodziła się ;)... raczej obstawiałbym pomroczność jasną u dziennikarki, która robi banalny, nieprzygotowany wywiad z którego absolutnie nic nie wynika. Jak taki chrzan można zamieszczać w tak ambitnej gazecie??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: denny wywiad IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 09:49 Lubella, masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. To Doda pyta dziennikarkę o datę urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HR A jednak IP: *.atol.com.pl 11.03.06, 07:12 pusta jak kieszeń żebraka. Majdan nie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek ... IP: *.ztpnet.pl 11.03.06, 08:15 strasznir złośliwa i zakompleksiona dziennikarka robiła ten wywiad, ta psia wólka, o bossszzzzeeee ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Wybiórczej gratulujemy... 11.03.06, 08:33 Majdanowi - gratulujemy Dody Wybiórczej - gratulujemy Iwony Bugajskiej Obie z nich, są porównywalnymi indywidualnosciami. u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 242 Re: Wybiórczej gratulujemy... IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 23:57 Z tym, ze Doda ma swoje slynne glupawe Hy Hy Hy Hy .... to ja zdecydowanie odroznia od inteligentnych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bollo Radzio piesek babsztyla. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.03.06, 08:43 Wystarczy przeczytać ten wywiadzik i komentaż zbędny. Widać kto rządzi w tym związku. Wyrazy współczucia Radziu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to za krowa ? [...] IP: *.promax.media.pl 11.03.06, 09:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Radziu, a jak myślisz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 09:20 polski przepis na sławę, zajebiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lwiku 50kg IP: *.osd.vectranet.pl 11.03.06, 09:40 50 kg?? Taki kawal baby i 50 kg? Chociaz... Silikonowe piersi chyba ciezkie nie sa, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Kto to jest ta Dioda? Oprocz tego, ze wyglada na IP: *.chello.pl 11.03.06, 09:44 blond idiotke? I po jakiego druta z nia wywiad w Gazecie? Malo glupich cip jezdzi codziennie tramwajami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja panie Radziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 10:01 nowatorstwo pani Dody???ale w jakiej dziedzinie??? repertuar? jak w latach 80-tych. głos? może tak, ale ta maniera,te piosenki staroświeckie i teksty i muzyka a zespół gra jak w remizie strażackiej 20 lat temu. gadżety ?jak z playboja. nawet wasz zwiazek jest mało nowatorski , kopia takich par ale...zawsze zagramanicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: A jakie ona ma wykształcenie? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.03.06, 20:57 srednie, z maturą. a Ty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 A jakie ona ma wykształcenie ? 11.03.06, 10:16 chyba podstawowe posiada,a dalej co? Półzawodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: A jakie ona ma wykształcenie ? IP: 81.210.107.* 11.03.06, 12:16 Panowie! Mało który z Was sprostałby w dotrzymaniu towarzystwa DODZIE.Nie okłamujcie sami siebie- każdy z Was chociaż przez moment chciałby mieć taką dziewczynę.Doda i Darek to taki fascynujący związek. Zero szarości dnia codziennego. Wy im poprostu zazdrościcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 Droga Moniko 11.03.06, 13:11 Nawet nie próbowałbym nawiązywać z tą panią jakichkolwiek kontaktów.Każdy bowiem obraca się w towarzystwie osób, które mu odpowiadają.A ta pani oprócz ładnej buzi, co też jest dyskusyjne, nic sobą nie reprezentuje.Prezentuje ona tzw.trend " na siłę do przodu" i nic więcej.Za 30 lat nikt nie będzie o niej pamiętał,bowiem do naszej kultury wniesie zapewne niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: A jakie ona ma wykształcenie ? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.03.06, 20:58 Chyba Doda i Radek:) Odpowiedz Link Zgłoś