Gość: Osek IP: *.chello.pl 13.03.06, 16:36 ja tam wole iRivery i iAudio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marKITing Czy to kryptoreklama ? Co znaczy odpręża ? Czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:39 papież ściąga pliki mp3 z netu ? Aaaaaafera !! Ludzie !!! Aaaaafera . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: Czy to kryptoreklama ? Co znaczy odpręża ? Cz IP: *.chello.pl 13.03.06, 18:42 ciekawe ile mu zapłaci coca-cola, żeby się przy tym odrdzewiaczu także "odprężał". a ja myślałem, że papież powinien stać trochę ponad tym wyszstkim. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna373 Re: Co znaczy odpręża? 13.03.06, 20:33 To znaczy, że przestaje być naprężony ;-P the Justice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Czy to kryptoreklama ? Co znaczy odpręża ? Cz IP: *.commercial1.cgocable.net 14.03.06, 00:42 Ciekawe przy czym odpreza sie nasz Ojciec Dyrektor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czy to kryptoreklama ? Co znaczy odpręża ? Cz IP: *.bremultibank.com.pl 14.03.06, 11:19 > papież ściąga pliki mp3 z netu ? Aaaaaafera !! Ludzie !!! Aaaaafera . Nie afera, tylko brak rozumienia tekstu. "Odpręża" w tym kontekscie jest raczej oczywiste dla absolwenta szkoły podstawowej (jednak chyba nie każdej - jak widać). iPod umożliwia słuchanie muzyki, nie oznacza, że źródło jej pozyskiwania jest nielegalne. Uwierz, są ludzie, którzy mają mp3, ale nie z Internetu. Sam do nich należę - wszystkie "empecze" mam z własnych płyt, niektóre nawet z winyli. Czy to kryptoreklama ? Hmmm... Można wprawdzie napisać "odtwarzacz mp3", ale z drugiej strony, nie ma nic złego, jeżeli powiem, że Iksiński jeździ białym mercedesem, o ile jest to prawda. Ja nie mam kasy od Daimlera, a Wyborcza od Apple'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhack Re: Czy to kryptoreklama ? Co znaczy odpręża ? Cz IP: *.76.classcom.pl 14.03.06, 13:05 Gość portalu: marKITing napisał(a): > papież ściąga pliki mp3 z netu ? Aaaaaafera !! Ludzie !!! Aaaaafera . a czemu myślisz, że mp3? normalnie iPod i iTunes nie używają tego formatu.. obsłużyć obsłużą, ale raczej korzysta się z aac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:40 a ja mam iPoda i jestem z niego bardzo zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabyDoll Ciekawe czy sciaga z netu legalnie... IP: *.cec.eu.int 13.03.06, 16:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordzik papa ma gg!!! IP: *.aster.pl 13.03.06, 16:50 ja słyszałem ze papiez ma gadu gadu podaje numer 6663415. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nie_dzielny Re: Ciekawe czy sciaga z netu legalnie... 13.03.06, 19:53 Zaufane zrodla watykanskie podaja, ze papiez muze ciagnie z mula. A filmy z bittorrenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) czepiam sie ale to kryptoreklama.... IP: 170.65.192.* 13.03.06, 16:53 Dlaczego Ipod? Nie mam nic przeciwko Ipod, ale profesjonalna gazeta powinna w tym kontekscie raczej uzyc sformulowania odtwarzacz mp3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhack Re: czepiam sie ale to kryptoreklama.... IP: *.76.classcom.pl 14.03.06, 13:09 Gość portalu: :O) napisał(a): > Dlaczego Ipod? Nie mam nic przeciwko Ipod, ale profesjonalna gazeta powinna w > tym kontekscie raczej uzyc sformulowania odtwarzacz mp3. kiedy tego typu sformułowanie byłoby nieprawdziwe!! mp3 to tylko jeden z obsługiwanych formatów.. poza tym interesujące w tym materiale jest nie to, że papież w ogóle słucha muzyki, a raczej, że używa właśnie iPoda :) w sensie jest to tekst o iPodzie, nie o papieżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dff Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:06 taaa cieszmy sie i radujmy, bo papa se Mozarta słucha i mu fajnie. a co to kogo obchodzi?! ja też sobie słucham i nikt sie tym nie podnieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umm Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 18:01 bo ty jestes jakis zwykly cieciu, a nie papiez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: 217.153.205.* 13.03.06, 17:27 Eee tam, on death metalu słucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat ale co nas to obchodzi co wolisz ? IP: *.atm2-0-1301191.0x50a3af66.svgnxx3.customer.tele.dk 13.03.06, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Az tak Stolicy Apostolskiej brakuje kaski????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 18:14 ze wziali kase za reklame to nie podlega zadnej watpliwosci bo kogo to obchodzi?? i dlaczego akurat Ipod a nie odtwarzacz mp3?? zenujace... Ubustwo hiehie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bxb Ipod to bardziej AAC niz mp3 IP: 65.59.202.* 14.03.06, 00:59 Tak sie sklada ze Ipod odtwarza rowniez inne formaty AAC WAV M4A M4B M4P AIFF, a bodajze AAC jest jego 'naturalnym' formatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osek Re: Ipod to bardziej AAC niz mp3 IP: *.chello.pl 14.03.06, 09:06 nie do konca, AFAIK to AAC jest wynalazkiem inzynierow z Sony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osek Re: Ipod to bardziej AAC niz mp3 IP: *.chello.pl 14.03.06, 09:08 ...ale glowy za to nie dam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Az tak Stolicy Apostolskiej brakuje kaski???? IP: *.bremultibank.com.pl 14.03.06, 11:32 Gość portalu: kutach napisał(a): > ze wziali kase za reklame to nie podlega zadnej watpliwosci bo kogo to obchodzi > ?? > i dlaczego akurat Ipod a nie odtwarzacz mp3?? zenujace... > Ubustwo hiehie Po pierwsze: ubóstwo drogi erudyto (trudne słowo) Po drugie: Nie wiem, kto brał forsę i za co. Twój brak wątpliwości jest właśnie żenujący. Czy warto o tym pisać artykuł ? Jako zapchajdziurę tak. Temat równie dobry, jak np. stulatek z Gdyni. Czy warto doszukiwać się sensacji ? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata artykuł sponsorowany IP: *.gdynia.mm.pl 13.03.06, 18:20 zapomnieliśmy dodać, że artykuł jest sponsorowany Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
hanamizuki Re: Papież odpręża się przy iPodzie 13.03.06, 18:56 Nie podoba mi się słowo "odpręża":/ Niby nic takiego, całkiem zwyczajne słowo, ale jakieś takie... Może dlatego, że mój pies, jak się wyciągał na legowisku i odprężał, puszczał bąki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble pececiarze to frustraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 18:59 Oj pececiarze, ale wy jesteście sfrustrowani. Kupcie sobie na odprężenie Maca-mini + ipoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielone berety Odpręża się przy iPodzie ? Jesteście obleśnie i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:39 chorzy . To jest obraza moich uczuć religijnych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosi-anka Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: 62.233.195.* 13.03.06, 19:43 A porównanie do królowej to niby czemu mialo sluzyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek sz odprężony na maxa IP: *.plusgsm.pl 13.03.06, 21:07 leży sobie, słucha muzyczki miłej, mozart cichutko z białych słuchaweczek sączy się do uszu, biała sutanna, biała czapeczka. czuje, że ogarnia go błogość. myśli o tych wszystkich szalonych wypadach z młodości, o dziewczynach i piwku z pianką sprzed lat. pobudka! w iPodzie skończyły się baterie. czas wstawać - obowiązek obowiązkiem jest, odprawić trzeba mszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.03.06, 21:11 To papież tak ciężko pracuje, że potem się odpręża :) Mam wrażenie, że jego całe życie to jest odprężenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuk Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:21 ciekawe ile by kosztowalo umieszczenie loga na pelerynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.chello.pl 14.03.06, 01:15 A ty ładujesz węgiel łopatą na ciężarówki i po 8 godzinach takiej harówki padasz na pysk i czujesz się skrzywdzony przez niesprawiedliwy świat. Niedobrze mi się robi oda takich jak ty, którzy ilość wykonanej pracy mierzą w kilogramach przeniesionych worków ziemniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rororo chleba naszego powszedniego i cocacoli IP: *.ruf.uni / *.ruf.uni-freiburg.de 13.03.06, 21:27 czy sa tacy ktorzy tego nie znaja??? Do papieża przybywa delegacja koncernu "Coca-Cola" i proponuje mu milion dolarów za to, by w modlitwie "Ojcze nasz" zamiast "Chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj" wszyscy modlili sie "Chleba naszego powszedniego i Coca-Coli daj nam dzisiaj". Papież stanowczo odmawia. Proponują 10 milionów, teżz odmawia. Proponują sto mln- papież jest niewzruszony. Nawet na miliard się nie zgodził. Wychodzą zrezygnowani. - Cholera! Ile musieli dać ci piekarze?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim to nie tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:45 To nie tak, aczkolwiek gdzies ci dzwoni. Historia, zreszta najzupelniej autentyczna (sic!!!). Pod koniec lat 60-tych Ford chcial, aby Pawel VI zareklamowal wlasnie te marke, a przypominam, ze to byly czasy gdy ten koncern ostrzyl sobie zeby na Ferrari. Wyslano w tej sprawie nawet czlowieka do szefa kongregacji, a gdy ten uniosl brwi w zdziwieniu nad ta propozycja wyslannik powiedzial: No tak, a Ojciec Swiety co niedziele mowi "Fiat volunta stua...". Zas co do samego urzadzenia, to rzeczywiscie iRiver robi lepsze. Polecam zwlaszcza w zestawieniu ze sluchawkami AKG K26P. Bas niezbyt rozciagniety, ale sprezysty. Ciepla srednica - az dziw ze tak tanie sluchaweczki tak ladnie graja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 13.03.06, 21:49 ciekawe ile apple zaplacil za taki marketing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rheeya Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:16 popieram.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt iPod z papieska skorka?:) pewnie ma wersje IP: 212.191.130.* 14.03.06, 01:38 z krzyzem i 10przykazaniami z tylu obudowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomsky *** To teraz nie kupie na pewno ipoda *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 07:55 Apple podziekuj wyborczej za antyreklame... teraz na pewno nie kupie ipoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhack Re: *** To teraz nie kupie na pewno ipoda *** IP: *.76.classcom.pl 14.03.06, 13:13 Gość portalu: chomsky napisał(a): > Apple podziekuj wyborczej za antyreklame... teraz na pewno nie kupie ipoda... i tak byś nie kupił iPoda.. nie ta półka.. Odpowiedz Link Zgłoś
nfn Re: Papież odpręża się przy iPodzie 14.03.06, 09:36 No to teraz w calej Polsce wszyscy kupuja iPody :) Zaczynamy od Biskupow s4.bitefight.pl/c.php?uid=62009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chasyd Re: Papież odpręża się iPod sutanną IP: *.chello.pl 14.03.06, 09:45 natomiast żydzi mówią aj pod jarmułką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:01 Jesli ktoś wział kase, to autor artykułu w "The Sun", na który powołuje się "Metro", a nie papież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.bb.online.no 14.03.06, 10:53 i teraz ojciec dyrektor bedzie sprzedawal moherom ipody za jedyne 5000 pln + dobrowolny(nie mniej niz 1000) datek na jedyna sluszna rozglosnie :) dekodery podobno juz nie ida :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhack Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.76.classcom.pl 14.03.06, 13:10 Gość portalu: Osek napisał(a): > ja tam wole iRivery i iAudio. zaraz, zaraz.. czy to czasem nie ty przy okazji sprzedaży vw golfa po papieżu pisałeś(aś), że wolisz polonezy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osek Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.chello.pl 27.03.06, 23:38 przykro mi, to nie ja :) juz troche niedobrze mi od tej iPodomanii i boli mnie to ze ludzie nie wiedza ze sa inne, lepsze odtwarzacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzich Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:03 Bo nie ma lepszych odtwarzaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quae Re: Papież odpręża się przy iPodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:35 oklaski dla ciebie, bo masz dobry gust:) Odpowiedz Link Zgłoś