Gość: bebe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:19 ojojoj, takie błędy proszę państwa... w sondzie powinno być raczej "rzadko" a nie "żadko". może szukacie dobrej korektorki? ja się piszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smyk Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: 10.202.6.* 22.03.06, 18:30 A dużo dzisiaj wypiłaś babe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:35 Co piłaś, że na oczka zaszkodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xea Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.06, 18:47 to proste, jak ktoś wrąbie 3 jabłka przed obiadem, to zje mniej na obiad, i to cała tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjl Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.06, 08:58 Zwróć uwagę na to, że badanym podawano 600 mg polifenolu jabłkowego, a nie jabłka. Więc, to nie tak, że najpierw się napachasz i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GA Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: 213.77.48.* 22.03.06, 18:52 Wiwat wszyscy wielbicile wina jabłkowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghghgfh Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 19:14 Do smyka - nie babe tylko bebe. Do Joli - już poprawili błąd tylko oczywiście zamiast się przyznać i zrobić normalną erratę to zatarli wszelkie ślady, całe GW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 22.03.06, 20:20 A co mieli zrobić? Na głównej walnąć okienko na pół strony z wielkim napisem "uwaga zrobiliśmy błąd ortograficzny"?? Zastanów ty się... dobrze, że w ogóle komuś chciało się to poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antywitarianka Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.elpos.net 22.03.06, 20:51 Zapomnieli dodać, że te jabłka świetnie napędzają apetyt. Kietyś przerabiałam to i żarłam tych jabłek z apetytem coraz więcej aż doszłam do 1,5 kg dziennie i oczywiście wchłaniałam nie tylko jabłka. Cholesterol był względnie niski, ale za to waga rosła. Ta jabłkowa propaganda to kant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigfun Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:12 I jeszcze można się od nich upić (serio) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auwmen Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.eranet.pl 22.03.06, 22:54 o rany nawet nie wiedziałam ze nieświadomie odżywiam sie odchudzająco:) no kurka jabłka codziennie pochłaniam po ok 1-2 kg, fakt napędzają też apetycik ale jak wciągnie się tak 2,5 kg to zapewniam nic już się nie zmieści no i za kierownicą po takim jabolu to nie można zasiadać dlatego chodze na piechotę a przez to też się chudnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anndnb Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.toya.net.pl 22.03.06, 21:32 :-((((((( a co z osobami takimi jak ja, które maja alergie na jabłka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek-r.'54 Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:59 Zjadam w roku min. 300-400 kg jabłek. Spędzam dziennie kilka godzin za kierownicą. Moja waga od 1982 ( po wojsku) CONSTANS(!!!) P.S. Znam osobę, która zjadała więcej jabłek. Była to moja MAMA(!) Jakaż Ona była zaradna. Jabłka na strychu( w sianie), jabłka w tzw sklepie ( w podziemiu). Wieczorami jesienno zimowo-wiosennymi, w naszym domu roznosił się zapach jabłek : pieczonych w piekarniku, lub smażonych na marmoladę do szarlotki(!) Pozdrawiam i zyczę wszystkim,-SMACZNEGO (!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Krzysztof I. Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:47 Ho ho ho! Odpowiedz Link Zgłoś
legato11 Ja nie nawidzę jabłek i ich nie jem 22.03.06, 23:59 ...i nie narzekam na otyłośc czy cokolwiek. Drodzy rodacy nie żryjcie tyle i tak tłusto to jabłka Wam nie będą potrzebne. o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: Jabłka ratują przed otyłością IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.06, 02:00 "Dobra korektorko", po kropce pisze sie duza litera. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Jabłka ratują przed otyłością 23.03.06, 08:05 Dobra Wiesiu, nie pisze się "duza litera", tylko "wielką literą". Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Jabłka ratują przed otyłością 23.03.06, 07:19 Czyli, że co ??? Powinienem zwiększyć spoeżycie jabłek ???\ Odpowiedz Link Zgłoś