szubad 25.03.06, 18:48 dociekania na Świecie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=38122244 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Lachy i Włochy 25.03.06, 19:50 W końcu wszystko jedno o co się bijemy na noże, o potrawy z pora czy o pochodzenie jakiegoś słowa. Na forach ogólnospołecznych ma to znaczenia do ca. piątego wpisu. Myśmy z Fiori raz wdali sie w dyskusję z tzw. Gargulcem, czułem sie jak diabeł dyskutujący z ateistą na Patriarszych Prudach, o mało co mi nie wmówił że mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Lachy i Włochy 25.03.06, 20:15 wybaczcie nie moglam sie powstrzymać :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=38765438&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Lachy i Włochy 25.03.06, 22:38 Hehehe a ja jestem AS:))))) To dopiero jest jazda. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
nimmka Re: Lachy i Włochy 26.03.06, 08:52 Ceeesc! o q..wa :):):) obsmialam sie jak dzika>>>teraz lece sie posikac... nimmka <mysle, ze niby jestem> Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Lachy i Włochy 26.03.06, 13:49 myslałam o sygnaturce, ale nie mogę sie zdecydować: 1)"Jeśli moj nick faktycznie narusza Netykiete lub jakis regulamin to prosze żeby oficjalnie poinformował o tym ktoś kto jest uprawniony, a wtedy aby byc w zgodzie z litera prawa postaram sie to zmienic mimo iz będzie to klopotliwe" 2)"Buc to taka nadęta niezadowolona osoba i co w tym zlego?" ten drugi jest krotszy czyli bardziej nośny, ale gdzie moj b*c podzieje oczy przy sobowlowych ogonkch? (i co zrobić z Prawem Autorskim, żeby być zgodną i jego literą) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Lachy i Włochy 26.03.06, 19:45 Najstraszliwszy nick, na który sie natknąłem to "sleperybyzmordyrda". Az byłem zdziwiony jakem sie kiedys dowiedzial ze jest takie cos i ze jest calkiem niewinne. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Lachy i Włochy 26.03.06, 20:17 na mnie wrażenie zrobiły moherowe_stringi ale w sumie to slabe i kojarzy sie z Barbie Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Lachy i Włochy 27.03.06, 07:50 Czas wlozyc szlafrok, a moze nawet i frotowe skarpety... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Lachy i Włochy 27.03.06, 07:52 Czesc, czesc, dzie sie te tak spieszysz ciemno noco. Vaud, jade na wystep do H w srode. Wystep w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś