gemini50 30.03.09, 08:49 Drogie WDPD - potrzebuję rajstop, które modelują linię brzucha i ud... Takie, które niceo "spłaszczą" fałdki Czy mogłybyście mi polecić coś sprawdzonego? Ja nigdy nie kupowałam takich rajstop, więc w ogóle nie mam rozeznania... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: Rajstopy modelujące - co polecacie? 30.03.09, 09:42 Nie polecam w ogole. Uciskaja ( nawet te z najwyzszej polki ) odciskaja, czlowiek czuje sie jak zawiniety w jakies sznurki czy cos gorszego. wymodeluja np. uda ale nizej od kolan w dol jak mialas tak bedziesz miala. nie zawsze daje to ladny efekt. lepsze sa np. komplety bielizny modelujace sa wygodniejsze, z lepszych materialow zrobione, nie uciskaja bolesnie. bielizna modelujaca troche kosztuje ( od 70zl do 300zl ) ale warto wydac taka sume na dobra bielizne. Odpowiedz Link
a_gnieszka0 Re: Rajstopy modelujące - co polecacie? 30.03.09, 09:46 Tez tak sadze poza tym nie cierpię rajstop z "majciochami"modelującymi jeszcze jakos wytrzymuje ale z rajstopami nigdy wolę pończochy. ps wyobrażcie sobie widok :ładne pończoszki samonośne a dalej "majciochy" modelujące niezłe nie Odpowiedz Link
agatha-christie Re: Rajstopy modelujące - co polecacie? 30.03.09, 10:13 Mam takie rajstopy Sanpellegrino. Mam je już bardzo długo, bo noszę sporadycznie, w biodrach potrafią "ująć" 4 cm. Bardzo dobrze też wygląda "przejście" pośladków w uda. wszystko trzyma sie kupy i jest zwięzłe. Są lepsze od gaci, bo nie widać, gdzie się kończą nad kolanami i nogawki sie nie rolują. Odznaczają się za to w pasie. Odpowiedz Link
gemini50 Re: Rajstopy modelujące - co polecacie? 30.03.09, 10:55 Od kolan w dół jest u mnie ok. Zależy mi tylko żeby trochę wygładzić brzuszek i nieco uda. Idę na wesele i mam dość krótką sukienkę, więc nie ma mowy o gaciorach modelujących - bałabym się, że jak sukienka nieco podwienie się w tańcu, to gaciory będzie widać Czekam na kolejne opinie Odpowiedz Link
sofia-gr Re: Rajstopy modelujące - co polecacie? 30.03.09, 12:55 wejdź www.marilyn.pl/.Ja zakupiłam typu relaxing, super wygodne i modelujące brzuch, biodra,uda.Do bardzo lekkiej sukienki może zbyt grube ale mają też inne.Sprawdź, polecam.Za jedną parę płacę 11,00 zł. Odpowiedz Link
dzieciuszek Re: Rajstopy modelujące - co polecacie? 03.04.09, 21:37 Ja mogę polecić Bellinda Figura. Nie są bardzo drogie (płaciłam około 25 zeta) a efekt niezły. Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link