Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:10 witam, tak sie zastanawiam, jezdzi ktos jeszcze pod namiot? :))) czy to ja jestem za stary i za wygodny, czy namoiotow jest coraz mniej... ------- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartycki Re: pod namiot? 04.06.06, 21:26 może to pomoże w rozterkach :-) www.knorrnudle.pl/ p.s. tylko dla ludzi z dużą ilością wolnego czasu ;-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: pod namiot? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:10 czesc no fajnie to wyglada. szkoda, ze nie mam czasu sie pobawic :((( trzeba troche tam posiedziec zeby wygrac. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bartycki Re: pod namiot? 08.06.06, 21:49 Gość portalu: Marek napisał(a): > czesc > no fajnie to wyglada. szkoda, ze nie mam czasu sie pobawic :((( trzeba troche > tam posiedziec zeby wygrac. ja jeszcze walcze. taki dziwny mechanizm sie wlacza. im wiecej czasu poswiecilem tym trudniej zrezygnowac :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audioslaved Re: pod namiot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:50 Ja wpadam na strone pograc troche z komputerem, bo na dluzsza kampanie tez nie mam czasu, a szkoda. pozdrawiam graczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: pod namiot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 12:13 Juz nie mam szans na wygranie, przez dlugi likend nie moglem siedziec przed monitorem, ale pogram dla zasad do konca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soul Re: pod namiot? IP: *.chello.pl 23.06.06, 16:10 Dzis zaliczyłem ostatniego exama i teraz nic mnie juz nie powstrzymac, bede gral zeby wygrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: pod namiot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:10 Zaczelam grac o ostatni turnus. Mam teraz mnostwo czasu wolnego, a w takie upaly nie chce mi sie nigdzie wychodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bany Re: pod namiot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:11 powitac w klubie graczy. Gdzie masz w planach sie wybrac, oczywiscie o ile wygrasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirella Re: pod namiot? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:19 kiedys to sie jezdzilo pod namioty, a pola wieczorami integorwaly sie przy wspolnym ognisku. teraz chyba kazdy zamyka sie w swojej "pałatce" i wychodzi tylko na plaze :-) Mirella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrej Re: pod namiot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:13 teraz tez jest fajnie pod namiotami. ludzie jezdza i nad morze i w beskidy, chociaz w gorach ciut zimniej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: pod namiot? 12.06.06, 17:32 jeździ sie, jeździ!!! to zalezy gdzie sie ten namiot rozstawia...moze dlatego nie widzisz innych namiotów? Najlepszego! Wędrowniczek Dżejms Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: pod namiot? 17.06.06, 16:48 A w którym namiocie bywacie ? Ja teraz w 174 ale nie wiem jeszcze jak dlugo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrobnik Re: pod namiot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 18:24 nie mam czasu na regularne granie, skacze po namiotach i leje kogo sie da :D pozdrawiam wszystkich pracujacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: pod namiot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:59 162, ale już poza pierwszą trójka jestem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: pod namiot? 23.06.06, 15:33 To gratulacje, ja nie potrafie sie zasiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: pod namiot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 08:43 Zapisalam sie jak bylo malo osob, stad moj chyba dobry wynik :) oczywiscie, jesli przyjac, ze 2 tysiace to jest malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: pod namiot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:21 Dlaczego wy w to gracie? Przeciez potrzeba mnostwo czasu na siedzenie przed monitorem, a do wygrania nie jest samochod, tylko wakacje w stylu studenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: pod namiot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:21 To jest irracjonalne i dlatego takie fajne. A po co ludzie tłoczą się do autobusu, skoro i tak wszyscy wejda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fedor Re: pod namiot? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:05 Co masz przeciwko wakacjom w stylu studenckim? Ja, mimo że stary koń ze mnie, ciagle bardzo lubie sobie z namiotem i zupkami z torebki wyjechać gdzieś, gdzie fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś