Gość: lemuriza IP: *.is.net.pl 28.09.03, 20:25 DZIEWCZYNY KOCHANE! Czyz nie? Sa wspaniale, pokazaly taka siatkowke, ze niech sie koledzy siatkarze ucza! DIZEKUJE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 20:34 Właśnie czekałem na Twój wpis - nie chciałem i zabierać przyjemności w otwarciu tego wątku. Ja też gratuluję dziewczynom z drużyny. A Tobie Lemurizo gratuluję wyczucia - że wierzyłaś w nie i tak mocno dopingowałaś. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 20:38 P.S. I dziękuję drużynie, że tak szybko się uwinęła w finale, że: 1) jeszcze sobie wiadomości zdążyłem obejrzeć 2) akurat jak kończyły to wiadomości się zaczynały i jak minęły zapowiedzi informacji, to już można było podać "Jest złoto" (w 10 sekund po piłce meczowej). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 20:47 I jeszcze jedna sprawa: był tu kiedyś podniesiony wątek urody polskich zawodniczek - jak zobaczyłem dziś w TV to rzeczywiście jest w kilku z nich to "coś". :))) Bo wcześniej miałem je tylko okazję zobaczyć na zdjęciach w jednym z portali internetowych, który ogłosił konkurs na Miss drużyny siatkówki. Ale skąd oni wzięli takie zdjęcia, to ja nie wiem!!! Jak dziś ujrzałem na żywo te dziewczyny, był ktoś zupełnie inny. I mimo że tu - na żywo - były spocone, zmęczone, ale mimo wszystko ładne, a tamte zdjęcia to wprost szok - nie wiem nawet jak można było tamte foto przedstawić do konkursu Miss. To tylko obraza była, a nie konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 20:52 qwerty.tarnow napisał: > I jeszcze jedna sprawa: był tu kiedyś podniesiony wątek urody polskich > zawodniczek - jak zobaczyłem dziś w TV to rzeczywiście jest w kilku z nich > to "coś". :))) > Bo wcześniej miałem je tylko okazję zobaczyć na zdjęciach w jednym z portali > internetowych, który ogłosił konkurs na Miss drużyny siatkówki. Ale skąd oni > wzięli takie zdjęcia, to ja nie wiem!!! Jak dziś ujrzałem na żywo te > dziewczyny, był ktoś zupełnie inny. I mimo że tu - na żywo - były spocone, > zmęczone, ale mimo wszystko ładne, a tamte zdjęcia to wprost szok - nie wiem > nawet jak można było tamte foto przedstawić do konkursu Miss. To tylko obraza > była, a nie konkurs. Masz racje, paskudne te zdjecia byly, widzialam. Tak sie skalda, ze te starsze Panie ( Magda Sliwa - ma 34 lata, Dorota Swieniewicz 31 lat), pamietam jeszcze z czasow kiedy chodzilam na mecze siatkowki w Mielcu, no i wiem jak wygladaja naparawde ( Dorota byla kiedys brunetka!). Te zdjecia to katastrofa! Ale niewazne, sa piekne i najlepsze! i jeszcze jedno, jest wsrod nich rodowita tarnowianka Agata Mroz! Gratulacje dla Agaty, niezwykle dzielnej dziewczyny, ktora pokonala ciezka chorobe i jest dzis Mistrzynia Europy! Tylko koszykarki przegraly, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 20:58 A jak już temat Miss - to dziś w TVN obejrzałem kawałek konkursu Miss Polonia 2003. Mam kiepski odbiór programu, więc mogę być nieobiektywny w tej wypowiedzi, ale z ostatniej trójki, to chyba nie ta najładniejsza została Miss, ale powtarzam - TVN mam kiepski, a i dziewczynę mogła fryzura zeszpecić (grzywka prosto w oczy). Do tego muzyka w programie - po ogłoszeniu ostatecznego werdyktu zaczęło lecieć coś w stylu "Milionerów" (pewnie ten sam dźwiękowiec/kompozytor, co tam). No i sam konkurs: przed południem (kto to widział), eliminowanie z finałowej 20 (chyba z 20) w stylu "pani tak, pani nie". Tego się tak nie robi! Wyczytuje się przecież tylko osoby, które przeszły dalej i tyle, a nie upokarza się kogoś, że pani to ..... (chwila napięcia) NIE! Ale TVN zawsze był dla mnie szmatą a nie telewizją: tania sensacja, głupie rozrywki (Big Brothery, Agenty),itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 21:02 A jesli juz mowimy o urodzie ( bo jesli chodzi o gre, to absolutnie number one Gosia Glinka, poza tym swietna wystawa Sliwy, no i cala druzyna b. dobrze), to ktora Wam sie podoba najbardziej? Bo mnie zawsze bardzo podobala sie Dorota Swieniewciz ( tylko zdecydowanie lepie bylo jej w ciemnych wlosach), Skowronska swieza i subtelna uroda, Glinka zdecydowanie na plus w stosunku do Glinki, ktora pamietam sprzed paru lat, po prostu wyladniala, piekny usmiech i Maria Liktoras -swietna sylwetka. To moje faworytki. A Wy? jak tam qwerty i reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 21:13 No ciężko będzie, bo nie znam ich za dobrze i w tej chwili muszę bazować na tych nieudanych zdjęciach z (a co i tam, napiszę który to portal taki wybrakowany) Interii. Przejrzę i napiszę za chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 21:18 No więc, tak myślę, że (kolejność na razie przypadkowa): Izabela Bełcik, Katarzyna Skowrońska, Agata Mróz, Małgorzata Glinka, Dorota Świeniewicz, Anna Podolec. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 21:23 A z tego co zapamiętałem oglądając przez godzinkę dziś na żywo, to chyba Katarzyna Skowrońska i Małgorzata Glinka. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 21:39 No to jeszcze tak koło sportu, drużyn kobiecych, itp. Kiedyś widziałem w TV jakiś fragment meczu z udziałem polskich koszykarek. Akurat schodziły na przerwę. I szła Małgorzata Dydek a obok niej jakaś inna zawodniczka - i tak nie przeszadzając, to głową dosięgała tej wysokiej tak gdzieś do piersi (do ramion na pewno nie). Jaki fajny widok :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 22:02 No Dydek ma 214 cm, a ta mala to mogla byc ta co ma 164 ( Krupska?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 21:44 Dodaj jeszcze Dorote Swieniewicz i bedziemy mieli te same typy... Mysle, ze "wylapales" te najladniejsze. Glinka, 194 cm wzrostu, lat 27 Skworonska, chyba 187, ale nie pamietam dokladnie , lat 20 Swieniewcz, 180, lat 31 Glinka i swieniewicz graja w lidze wloskiej ( podbnie jak Sliwa), mysle, ze Skowronska wkrotce do nich dolaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 21:47 M. Glinka jest z 1978 r. I jej zdjęcie w Gazecie jest już lepsze. W ogóle ta druga moja lista to są tylko osoby, którym bliżej dałem radę się przyjrzeć na żywo i które zapaiętałem. A zapamiętałem tylko te 2. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 21:51 Dorota Świeniewicz - lepsze jej zdjęcie było na Interii (ta jako blondynka, i w ogóle młodziej i ładniej wyszła). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 21:57 Hehe Zaczynamy się licytować jak starzy, zawodowi kibice sportowi, którzy niejedno "Tempo" w życiu przeczytali ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 22:04 Znalazłem zdjęcia na Onecie, ale nie ma tam zdjęć poszczególnych zawodniczek tylko same fotki z meczów, na których widać głównie piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 22:08 "Tempo" to byla kiedys moja podstawowa lektura. To byly takie czasy,ze biegalam ( i czytalam) o wszytskich meczach pilkarzy i siatkarek, to wiedzialam duzo. Teraz wypadlam z obiegu, no ale tez mieszkam gdzie indziej, no i na mecze siatkarek juz beigac nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 22:15 Na kontakt z "Tempem" byłem skazany w liceum - kolega z ławki czytał codziennie. Znał piłkarzy z IV ligi francuskiej czy gwatealskiej. A mnie się już niedobrze robiło. Co za dużo, to niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 22:06 Byc moze , ze z 1978, ja gdzies czytalam co innego, ale moze se pomylili. Niewazne, jak mlodsza to jeszcze lepiej, dluzej pogra!:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 22:08 Dla mnie nie liczy się czy dłużej pogra, tylko czy jest w wieku "poborowym" ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 22:11 Bo w końcu jak mam się żenić, to muszę sobie kogoś znaleźć... :) Tylko teraz takmi do głowy przyszło, że te siatkarki to mają strasznie mocne uderzenie (sama zresztą pisałaś), więc co będzie jak mnie żona zacznie bić? Ech, chyba dam sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 22:18 Ja nie bije, a wiesz, miec zone dosc wysportowana to chyba przyjemnosc? Bo jak na plaze pojdziemy to i polpywamy razem i w siatkowke pogramy. No moj malzonek sie zawsze cieszyl, ale on lubi sport, nie wiem jak z Toba. No i jeszcze jedna zaleta - siatkarki zwykle maja ladne sylwetki i no w ogole. wiesz, ja sobie tak wspomne moje kolezanki z druzyny, to byly naprawde ladne dziewczyny. Najwyzsza Magda, ta ktora jest teraz chora, o ktorej kiedys pisalam ma 184 cm wzrostu, ladna sylwetke i sliczniutka twarz, mysle, ze gdyby teraz grala w reprezentacji, to i na nia byscie glosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 22:43 184 cm? To już wyższa ode mnie ;))) P.S. A co tam u niej ze zdrowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 22:49 No ze zdrowiem to jest tak: walczy dzielnie, jest po ktorejs z kolei chemii, wciaz jeszcze slaba, ale probuje pracowac i chodzi na studia:))). Na razie wyniki sa dobre, co bedzie dalej pokaze czas. Lekarze w takich wypadkach czekaja 5 lat z potwierdzeniem, ze nie bedzie nawrotow. Starsznie dlugo nie? Ale jest dzielna, bardzo dzielna. Uda sie jej. ( ona jak przychodzila do mnie do domu i siadala na fotelu i wyciagala nogi, to moja Mama smiala sie, ze te nogi zajmuja pol pokoju, ode mnie tez jest wyzsza qwert, nie marwt sie, a jej b. maz, tez siatkarz mial tak prawie 2 metry, oni maja corke, bedzie chyba druga Dydek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 21:40 Zdjecia chyba byly naprawde nieudane... ja widzialam te w portalu Wyborczej, ale tez nienajlepsze i kompletnie nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 20:42 Bo ja kocham siatkowke i kocham dziewczyny, ktore tak jak ja czuja pasje do sportu, bo tylko takie, ktore maja pasje, moga cokolwiek osiagnac! Tylko znowu zal i serce placze, ze juz nie gram... Boze, jakie to bylo piekne. Te momenty , kiedy cos wychodzilo... I nawet te kiedy sie plakalo ze zlosci... I moje kolezanki z boiska, gdzie to wszytsko odeszlo ??? Dziekuje tym wspanialym dziewczynom, bo one jakos tak ... zrekompensowaly mi to, ze ja musialam moje granie zakonczyc w wieku lat 24. Moze to sie Wam wyda smieszne, ale czuje sie dzis bardzo szczesliwa, bo kocham ten sport i kiedys to bylo cale moje zycie. zycie bieglo od treningu do treningu, od meczu do meczu. A jak szlam ze swojego ostatniego treningu w zyicu to plakalam, plakalam bo wiedzialm co bedzie jak gdzies zobacze grajace dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
okropna_gadula Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 20:38 Gratulacje!To wielki sukces:)) Panowie czapki z głów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 21:46 Tak Gadulo, masz racje, nasi panowie ( zwlaszcza siatkarze) powinni sie wstydzic. O lat inwestuje sie w nich, promuje meska siatkowke i nic. A tu dziewczyny nagle i niespodziewanie pokazaly, ze mozna bez wielkiego szumu i zainteresowania zostac MISTRZEM! I jeszcze jedno: gratulacje dla Malgosi Glinki, bo ona zostala najlepsza zawodniczka tych mistrzostw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 21:50 Cytat z Onetu: Żadna z nas nie wierzy, że jesteśmy najlepsze w Europie, takie były pierwsze słowa rozgrywającej reprezentacji Polski siatkarek Magdaleny Śliwy po finałowym zwycięstwie 3:0 nad Turcją w mistrzostwach Europy. "To jest po prostu niemożliwe - powiedziała Magdalena Śliwa. - Najpierw podskakujemy z radości, potem płaczemy, następnie krzyczymy, a potem znowu płaczemy. Jako pierwsza z gratulacjami zadzwoniła moja 13-letnia córeczka Izabela. A jakże gra w siatkówkę w Wiśle Kraków." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 22:04 I gratulacje dla Pani Magdy za tytul najlepszej rozgrywajacej. Byla kiedys moim wzorem, obok fenomenalnej rozgrywajacej reprezentacji Polski Teresy Worek ( co to byla za rozgrywajaca!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobuzek Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.zetosa.com.pl / 192.168.202.* 28.09.03, 22:07 Nie wiem co napisać. Ich gra była jedynym i wystarczającym komentarzem. Po prostu piękny mecz. A co do urody - Katarzyna Skowrońska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 22:12 Co do urody to: Dorota Swieniewicz. Za klase, styl i to "cos" i za to, ze wyglada tak majac 31 lat. Z calym szacunkiem dla Kasi, ktora jest piekna dziewczyna, ale ma lat 20. Latwiej jest byc piekna i swieza w wieku lat 20, ale wygladac tak jak Dorota w wieku 31, to jest cos wielkiego! Ale w ogole to fenomenalnie graja dziewczyny i to jest najwazniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 22:17 Ja tak formalnie - to które zdjęcie tej Doroty jest najbliższe prawdzie? To z Gazety czy to z Interii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 22:21 W Wyborczej jest ohydne, nie wiem jak na Interii zaraz zobacze. ja w kazdym badz razie wolalam ja jako brunetke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.is.net.pl 28.09.03, 22:31 Nie no fatalne te zdjecia na Interii, tak rzadko ktora wyszla ladnie. A Dorota nie podoba mi sie ani na Interii ani w Wyborczej. Ale uwierz mi na slowo, naprawde ladna kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: NIEPOKONANE NASZE 28.09.03, 22:51 No dobra. Skoro już tak zabrnęliśmy w ten temat, to powiedz mi - jeśli wiesz - która z siatkarek jest wolna (tylko panny; rozwódki i w separacji nie wchodzą w rachubę). A jeśli możesz mnie z ktorąś taką wolną skontaktować, to już pełen sukces :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal761 Re: NIEPOKONANE NASZE IP: *.zetosa.com.pl 28.09.03, 23:33 BRAWO POLSKA co za sukces! co za styl!!! cały sie trzesłem z emocji, ale jazda!!! ech, szkoda tylko że panowie tak nie zagrali. Odpowiedz Link Zgłoś