Dodaj do ulubionych

Depesze na Legii

IP: 80.54.200.* 07.06.06, 09:53
Z super checia pojde na DM, ale baaardzo szkoda, ze kosztem meczu.. Brak tego
drugiego nie pozwoli mi do konca skupic sie na DM.. Prawdopodobnym jest, ze
mi partnerka odpadnie z koncertu. dlatego bede w stanie pogonic drugi bilet
za przyslowiowa stowke, sa chetni? o 12 bede wiedzial. Pozdro dla depeche'ow.

P.S. czy ktos chce sie bujnac z okolic wrocka na koncert do wawy? mam miejsca
Obserwuj wątek
    • Gość: Warszawiak Na Stadionie Wojska Polskiego! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:22
      Moze specjalisci od Wychowania Patriotycznego wyjasnia mi, czemu nazwa "Stadion
      Wojska Polskiego im. Józefa Piłsudskiego" jest coraz czesciej zapominana na
      korzysc "Stadionu Legii"? W zadnym materiale promocyjnym (plakaty, bilety)
      koncertow organizowanych lub sponsorowanych przez ITI nie pada ta pierwsza
      nazwa. Wszedzie tylko "Stadion Legii". Czyzby robiono sobie darmowa reklame
      kosztem historii stolicy?
    • Gość: elmmon Re: Depesze na Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:30
      łee myslalem ze o legii jakis artykul, LEGIA MISTRZ :D:D:D:D:D:D
    • Gość: BlackAngel Re: Depesze na Legii IP: 217.153.68.* 07.06.06, 11:28
      Biletów jest nadal pełno - entuzjazm organizatora jest troszkę
      robieniem "dobrej miny do złej gry"... Przesadzone ceny sa jednym z powodów
      niewyprzedania koncertu- no cóż liczylismy na mega zysk po koncercie w Spodku,
      ale sie przeliczyliśmy....
      Bilety maja byc do kupienia w dniu koncertu w kasach Torwaru, ale lepiej kupić
      na allegro- tam kosztuja 150 a nawet 120 zł...
      • Gość: Gienia Re: Depesze na Legii IP: 156.17.201.* 07.06.06, 12:27
        Mylisz sie,drugi koncert nie jest efektem pazernosci organizatorow ale
        baaaardzo goracych apelow fanow,ktorym nie udalo sie dostac na koncert w
        Spodku. I jesli chodzi o ceny-to w spodku byly takie same, a mimo to wszystkie
        bilety zostaly sprzedane i to w ciagu 2 tygodni. Ja jade do Wawki na DMków i
        pozdrawiam tych,ktorych tam spotkam!
        • Gość: BlackAngel Re: Depesze na Legii IP: 217.153.68.* 07.06.06, 13:11
          Wiesz, że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz gdzie...
          bilety na Spodek nie były w tej samej cenie - zaczynały sie od 120 zł ( z boków
          sceny) przez standardowe za 150 zł, 190 zł i Vip @40 zł, teraz sa słabe miejsca
          po 150 - wprowadzone stosunkowo niedawno,198, 275, Vip 660 zł - jeżeli wg.
          Ciebie to tyle samo to masz problemy z matematyką...
          Jeżeli opłacało sie zrobić kocert w Spodku dla 8 tyś osób przy takich cenach,
          to robienie imprezy z załozenia na 25-30 tyś osób i dowalenie takiej ceny za
          bilety jest niczym innym jak checia dorobienia sie na maxa...
          Bilety na Katowice można było kupicprzez 2 miesiace - nie 2 tygodnie...

• Gość: greg Re: Depesze na Legii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.06, 16:05
            Kolego, bzdury opowiadasz. Zostało niecałe 1000 biletów, co przyznasz, na
            stadion, gdzie wejdzie 28 000 ludzi (maksymalna pojemność na koncerty) jest
            niewielką liczbą. A bilety są w kasach Torwaru po to, aby można było je kupić
            także w dniu koncertu. Po prostupewną pulę odłożono. Także, jeśli masz się
            wypowiadać, to najpierw zdobądź rzetelne informacje, poparte danymi np. z
            Ticketpro.
    • Gość: kibic Polska!!!! Biało-czerwoni..... IP: *.chello.pl 07.06.06, 11:31
      Polska!!!! Biało-czerwoni,
      Polska!!!! Biało-czerwoni!!!!

Ale sobie date wybrali, 9-go wieczorem gramy na mundialu z Ekwadorem i tylko
      jakieś antypaństwowe bydło pójdzie na koncert.
      • yavorius Re: Polska!!!! Biało-czerwoni..... 07.06.06, 11:36
        Zapewniam Cię, że tego, jak to określiłeś, "antypaństwowego bydła" będzie na
        koncercie więcej niż polskich kibiców na meczu z Ekwadorem...

Poza tym, nie wszyscy pasjonują się partaniną w wykonaniu polskich, pożal się
        Boże, kopaczy...
      • Gość: Black Angel Re: Polska!!!! Biało-czerwoni..... IP: 217.153.68.* 07.06.06, 11:43
        Twój poziom umysłowy jest równy bydłu skoro fanów DM tak nazywasz...
    • Gość: Mag Re: Depesze na Legii IP: 212.160.172.* 07.06.06, 11:35
      To idź na after party, gdzie ma być mecz na ekranach retransmitowany :)
      Dobrze, że ja nie będę musiała wybierać i spokojnie bedę mogła skupić się tylko
      na DM!!
      Pozdrowienia dla fanów.
      Mag
      • Gość: Black Angel Re: Depesze na Legii IP: 217.153.68.* 07.06.06, 11:44
        Takich jednostek zdecydownie na afterze bysmy nie chcieli mieć...
    • Gość: but buty z blachy, brzuch wypięty, idzie depesz IP: 80.48.173.* 07.06.06, 13:27
      Piernienty
      • Gość: BlackAngel Re: buty z blachy, brzuch wypięty, idzie depesz IP: 217.153.68.* 07.06.06, 13:29
        dziecko za lekcje się weź... Nie możesz miec więcej niz 13 lat skoro takie
        bzdurne wierszyki wypisujesz...
        • Gość: cinek Re: co za kretyński termin!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.06.06, 13:54
          jw.
        • chuck.norris Re: buty z blachy, brzuch wypięty, idzie depesz 07.06.06, 13:59
          w latach osiemdziesiątych widziałem taki napis na ścianie.

dzieciaku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka