Dodaj do ulubionych

Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren

IP: *.pool871.interbusiness.it 16.06.06, 16:18
rzeczywiscie, jakos przeoczylem ten film, a jestem we wloszech. chyba warto
zobaczyc, bo loren - choc faszystka - to rzeczywiscie fantastyczna babka.
Obserwuj wątek
    • at_work W Polsce będzie hitem 16.06.06, 16:22
      Tylko zaproście na premierę premiera lub Cohena, Evorę lub Ive Mendes

_
      A teraz, kochani wyborcy... itd.
    • the.gypsy Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 16.06.06, 18:01
      dla mnie sophia jest na zawsze.
      • frant3 Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 17.06.06, 08:19
        Nie chcą starej dupy.

--
        Frant - humor, satyra, krytyka
        • Gość: Longslaw Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 08:07
          Z takiego myślenia rodzi się faszyzm. Zmień je.
    • Gość: andrzej Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.119.1312A-CUD12K-02.ish.de 16.06.06, 18:24
      No, gdyby była komunistką...
      • Gość: Post-it Re: Dystrybutorzy to "kasa" a nie "polityka"... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 16.06.06, 18:50
        Ogladanie filmow przez pryzmat pogladow politycznych
        aktorow, czy aktorek zakrawa nieco na dosyc pospolite
        skrzywienie psychiczne... Czy to psychoza typowa
        we wspolczesnej Polsce?
        • Gość: lolalolalola faszystka? IP: *.cable.wanadoo.nl 16.06.06, 18:54
          czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego loren jaest faszystka?
          • Gość: gość Re: faszystka? IP: *.dbln.cable.ntl.com 16.06.06, 21:43
            Nigdy nie była faszystką, chociaż jest siotrzenicą (albo bratanicą, nie
            pamiętam)Mussoliniego..Miała kiedyś kłopoty z tego powodu.
            • Gość: chyba Re: faszystka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.06, 22:03
              masz na myśli Aleksandrę jej siostrzenicę?
      • Gość: ciekawy Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.sympatico.ca 16.06.06, 21:31
        a jak by byla faszystka i komunistka jednoczesnie?
    • Gość: Pako Re: Dlaczego dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren? IP: 195.189.52.* 16.06.06, 19:05
      Bo film zrobiony został bez udziału kapitału który opanował przemysł filmowy
      (zgadnijcie jakiego?). Opanował przemysł filmowy i wykupił sieci kin. Sami
      kręcą i sami rozprowadzają. Kiedy ostatnio widzieliście w kinie filmy
      nagrodzone na festiwalach filmowych poza amreykańskimi? Jeżeli już, to w OKF-
      ach i DKF-ach. Niezależne filmy nie mają szans żeby sie przebić. Sieć jest
      niewzruszona. Nie nasz? Nie pokazujemy. To samo dzieje się w rosnącej ilości
      stacji TV. Spójrzcie na repertuar najbliższego wam Multi-kina gdziekolwiek
      jesteście w Europie.

• Gość: asz ale ona ma figure IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 16.06.06, 19:15
        widzieliscie ja w filmie zgryzliwi tetrycy, piekna cycunia
      • Gość: KR$ Re: Dlaczego dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren? IP: *.eranet.pl 16.06.06, 20:50
        Dlatego miedzy innymi nie chodze do kina juz od dwoch lat - kupilem sobie
        projektor, filmy pozyczam od kolegow i juz mi sie sprzet dawno zwrocil - a oni
        niech sobie wyswietlaja za 28 zlotych...

Pzdr
      • Gość: sofia Re: Dlaczego dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren? IP: *.dsl.bell.ca 17.06.06, 02:52
        chyba przez zymian.
      • Gość: Stasia Re: Dlaczego dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:32
        > Bo film zrobiony został bez udziału kapitału który opanował przemysł filmowy
        > (zgadnijcie jakiego?).

Kapitał Amerykański??
        A to nie wina liberałów z PO?

Jestem szczerze zawiedziona.
    • Gość: RR -operator Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.chello.pl 16.06.06, 19:40

Żeby tylko nie zechciała ponownie do Polski przyjechać!
      Taka "wizyta" to zupełnie zbędny,a bardzo kosztowny wydatek.
    • vicioso Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 16.06.06, 20:26
      Ona jest taką faszystką, jak prezes Kaczyński demokratą.
      • neiden zofia loren faszystka? 16.06.06, 22:36
        pierwszy raz to slysze .teraz rozumiem dlaczego bula dla mnie takim idealem.
    • Gość: Siekiera Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 00:49
      Dystrybutorzy, to czerwone dupki. S.L. ma przyprawioną gębę faszystki...
    • Gość: Ciekawa Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 00:53
      To pewnie wiesz jacy są Włosi? Znam jednego i nie wiem czy jest sens sobie nim
      głowę zawracać...
    • b-beagle Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 17.06.06, 10:48
      Świetna aktorka i piękna kobieta ;)))
    • Gość: willy Ciekawe o czym ten film, bo problemy mial tez IP: *.pools.arcor-ip.net 17.06.06, 10:59
      np "Kupiec wenecki", ktory chylkiem bokiem przemknal w Europie przez
      najmniejsze kina. Nie podobalo sie jak mistrz Szekspir przedstawil narod
      wybrany...
    • galan12 pustogłowa nazistka-powinna być blondynką !!!!!!! 17.06.06, 11:07
      • shachar no bo jak mozna zatytulowac film 17.06.06, 12:43
        'Faszerowana papryka i ryba w twarz?'
        co to ma byc? komedia kulinarna?
        no i nie poszlam ;-)
    • m_16 Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 17.06.06, 20:10
      Gość portalu: gol napisał(a):

> rzeczywiscie, jakos przeoczylem ten film, a jestem we wloszech. chyba warto
      > zobaczyc, bo loren - choc faszystka - to rzeczywiscie fantastyczna babka.

Ona faszystką?? A co takiego zrobiła???
      • Gość: HINAKAGA Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:11
        BO TO Ona fasz-yzowała te rybe co ją w twarz
    • Gość: doro za długi tytuł? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:16
      to pewnie przyczyna
    • Gość: Gina Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:39
      Moim zdaniem Loren zbytnio pozoruje na diwę zapominając ile ma lat.Prawda jest
      taka, że gdyby nie ten pokurcz Ponti,wielka Sophia najprawdopodobniej
      dorabiałaby do nędznej emeryturki zbierając jagody.Pozoruje na piękność
      zapominając o wieku.Ogólnie jest to coś w stylu Beaty Tyszkiewicz.Obie niedługo
      rozsypią się na stojąco, ale wciąz mają "parcie naszkło"
      • polic44 Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 18.06.06, 20:54
        Gość portalu: Gina napisał(a):

> Moim zdaniem Loren zbytnio pozoruje na diwę zapominając ile ma lat.Prawda jest
        > taka, że gdyby nie ten pokurcz Ponti,wielka Sophia najprawdopodobniej
        > dorabiałaby do nędznej emeryturki zbierając jagody.Pozoruje na piękność
        > zapominając o wieku.Ogólnie jest to coś w stylu Beaty Tyszkiewicz.Obie
        niedługo
        > rozsypią się na stojąco, ale wciąz mają "parcie naszkło"

Popieram polic44@gazeta.pl :)
    • Gość: jolita Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.47-151.net24.it 18.06.06, 11:56
      To dobry znak ze film nie jest reklamowany i nie jest nim zainteresowany zaden
      wazny dystrybutor. Oznacza to ze nie jest to gniot tylko produkt jakosciowy.
      Trzeba zobaczyc.
      • pannatulipanna80 Loren = Rodowicz 18.06.06, 12:30
        takie same dwa stare i twarde kotlety
    • tituru-tituru Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 18.06.06, 17:00
      Moze to przez ten tytul??? Tak, na pewno.

• Gość: No tak Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.abhsia.telus.net 18.06.06, 18:39
      ja jako ten NAZJMADRZEJSZY powtwierdzam fakt ze moja grupa filmowcow ( Jan
      Bolec, Rzoro Stan, Rawlison John, Witek zwany Bura Suka ) rzeczywiscie maja
      odmienna opinie. W tym Sensie wybrany zespol filmowcow przez GW tez moze miec
      odmienna opinie. LP.
      • polic44 Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 18.06.06, 20:46
        Nie dziwie się .Marna aktorka.Pięna chyba kpią .Po tylu operacjach plastyczny :)
    • polic44 Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 18.06.06, 20:44
      I dobrze
    • Gość: znawca I dobrze, teraz jest Monica Bellucci IP: *.chello.pl 19.06.06, 03:05
      i nikomu taka stara rozsypująca się lampucera loren nie jest potrzebna
    • Gość: zaorac was wiec jak dystrybutorzy czy filmowcy? IP: *.hsd1.wa.comcast.net 19.06.06, 04:31
      wedlug gazety wystarczy pisac i strona html zapelniona, niewazne ze bzdury. i po
      jaki huj? dystrybutorzy licza tylko i wylacznie na zysk, filmowcy, szczegolnie
      europejscy sa czesto nawiedzeni, jesli film jest gowniany, samo obsada aktorska
      nie zmieni tego faktu, dystrybutorzy to widza i olewaja ten film, czy gazetowe
      dziadostwo michnika jest w stanie wypocic jakas inteligentna opinie na ten temat
      czy tylko slepo beda przedrukowywac wyrwane informacja z zagranicznych gazet?
      pieprzone lenie i debile
    • Gość: gość Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.pu.kielce.pl 19.06.06, 08:40
      Sophia Loren nie jest faszystką. Jej siostra wyszła za mąż za kogoś z rodziny
      Mussoliniego. Najpierw sprawdź, potem oceniaj.
    • Gość: igloo Nie lubię Loren, bo jest za noszeniem futer, IP: *.b-m.pl 19.06.06, 09:56
      bynajmniej nie tych ekologicznych. Gdy reklamowała w Polsce makaron, bodajże
      Malmę, nie kupowałam go, bo nie chciałam dorzucać tej pani do gaży. A jaką jest
      aktorką trudno mi oceniać, bo filmy i piosenka włoska (jedynym wyjątkiem jest
      Paolo Conte) są dla mnie trudne do strawienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka