Gość: gol IP: *.pool871.interbusiness.it 16.06.06, 16:18 rzeczywiscie, jakos przeoczylem ten film, a jestem we wloszech. chyba warto zobaczyc, bo loren - choc faszystka - to rzeczywiscie fantastyczna babka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
at_work W Polsce będzie hitem 16.06.06, 16:22 Tylko zaproście na premierę premiera lub Cohena, Evorę lub Ive Mendes _ A teraz, kochani wyborcy... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 16.06.06, 18:01 dla mnie sophia jest na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 17.06.06, 08:19 Nie chcą starej dupy. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longslaw Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 08:07 Z takiego myślenia rodzi się faszyzm. Zmień je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.119.1312A-CUD12K-02.ish.de 16.06.06, 18:24 No, gdyby była komunistką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Post-it Re: Dystrybutorzy to "kasa" a nie "polityka"... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 16.06.06, 18:50 Ogladanie filmow przez pryzmat pogladow politycznych aktorow, czy aktorek zakrawa nieco na dosyc pospolite skrzywienie psychiczne... Czy to psychoza typowa we wspolczesnej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolalolalola faszystka? IP: *.cable.wanadoo.nl 16.06.06, 18:54 czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego loren jaest faszystka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: faszystka? IP: *.dbln.cable.ntl.com 16.06.06, 21:43 Nigdy nie była faszystką, chociaż jest siotrzenicą (albo bratanicą, nie pamiętam)Mussoliniego..Miała kiedyś kłopoty z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba Re: faszystka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.06, 22:03 masz na myśli Aleksandrę jej siostrzenicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.sympatico.ca 16.06.06, 21:31 a jak by byla faszystka i komunistka jednoczesnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Dlaczego dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren? IP: 195.189.52.* 16.06.06, 19:05 Bo film zrobiony został bez udziału kapitału który opanował przemysł filmowy (zgadnijcie jakiego?). Opanował przemysł filmowy i wykupił sieci kin. Sami kręcą i sami rozprowadzają. Kiedy ostatnio widzieliście w kinie filmy nagrodzone na festiwalach filmowych poza amreykańskimi? Jeżeli już, to w OKF- ach i DKF-ach. Niezależne filmy nie mają szans żeby sie przebić. Sieć jest niewzruszona. Nie nasz? Nie pokazujemy. To samo dzieje się w rosnącej ilości stacji TV. Spójrzcie na repertuar najbliższego wam Multi-kina gdziekolwiek jesteście w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz ale ona ma figure IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 16.06.06, 19:15 widzieliscie ja w filmie zgryzliwi tetrycy, piekna cycunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Dlaczego dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren? IP: *.eranet.pl 16.06.06, 20:50 Dlatego miedzy innymi nie chodze do kina juz od dwoch lat - kupilem sobie projektor, filmy pozyczam od kolegow i juz mi sie sprzet dawno zwrocil - a oni niech sobie wyswietlaja za 28 zlotych... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofia Re: Dlaczego dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren? IP: *.dsl.bell.ca 17.06.06, 02:52 chyba przez zymian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasia Re: Dlaczego dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:32 > Bo film zrobiony został bez udziału kapitału który opanował przemysł filmowy > (zgadnijcie jakiego?). Kapitał Amerykański?? A to nie wina liberałów z PO? Jestem szczerze zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR -operator Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.chello.pl 16.06.06, 19:40 Żeby tylko nie zechciała ponownie do Polski przyjechać! Taka "wizyta" to zupełnie zbędny,a bardzo kosztowny wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
vicioso Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 16.06.06, 20:26 Ona jest taką faszystką, jak prezes Kaczyński demokratą. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden zofia loren faszystka? 16.06.06, 22:36 pierwszy raz to slysze .teraz rozumiem dlaczego bula dla mnie takim idealem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekiera Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 00:49 Dystrybutorzy, to czerwone dupki. S.L. ma przyprawioną gębę faszystki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 00:53 To pewnie wiesz jacy są Włosi? Znam jednego i nie wiem czy jest sens sobie nim głowę zawracać... Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 17.06.06, 10:48 Świetna aktorka i piękna kobieta ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Ciekawe o czym ten film, bo problemy mial tez IP: *.pools.arcor-ip.net 17.06.06, 10:59 np "Kupiec wenecki", ktory chylkiem bokiem przemknal w Europie przez najmniejsze kina. Nie podobalo sie jak mistrz Szekspir przedstawil narod wybrany... Odpowiedz Link Zgłoś
shachar no bo jak mozna zatytulowac film 17.06.06, 12:43 'Faszerowana papryka i ryba w twarz?' co to ma byc? komedia kulinarna? no i nie poszlam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 17.06.06, 20:10 Gość portalu: gol napisał(a): > rzeczywiscie, jakos przeoczylem ten film, a jestem we wloszech. chyba warto > zobaczyc, bo loren - choc faszystka - to rzeczywiscie fantastyczna babka. Ona faszystką?? A co takiego zrobiła??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HINAKAGA Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:11 BO TO Ona fasz-yzowała te rybe co ją w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro za długi tytuł? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:16 to pewnie przyczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:39 Moim zdaniem Loren zbytnio pozoruje na diwę zapominając ile ma lat.Prawda jest taka, że gdyby nie ten pokurcz Ponti,wielka Sophia najprawdopodobniej dorabiałaby do nędznej emeryturki zbierając jagody.Pozoruje na piękność zapominając o wieku.Ogólnie jest to coś w stylu Beaty Tyszkiewicz.Obie niedługo rozsypią się na stojąco, ale wciąz mają "parcie naszkło" Odpowiedz Link Zgłoś
polic44 Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 18.06.06, 20:54 Gość portalu: Gina napisał(a): > Moim zdaniem Loren zbytnio pozoruje na diwę zapominając ile ma lat.Prawda jest > taka, że gdyby nie ten pokurcz Ponti,wielka Sophia najprawdopodobniej > dorabiałaby do nędznej emeryturki zbierając jagody.Pozoruje na piękność > zapominając o wieku.Ogólnie jest to coś w stylu Beaty Tyszkiewicz.Obie niedługo > rozsypią się na stojąco, ale wciąz mają "parcie naszkło" Popieram polic44@gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.47-151.net24.it 18.06.06, 11:56 To dobry znak ze film nie jest reklamowany i nie jest nim zainteresowany zaden wazny dystrybutor. Oznacza to ze nie jest to gniot tylko produkt jakosciowy. Trzeba zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
pannatulipanna80 Loren = Rodowicz 18.06.06, 12:30 takie same dwa stare i twarde kotlety Odpowiedz Link Zgłoś
tituru-tituru Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 18.06.06, 17:00 Moze to przez ten tytul??? Tak, na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No tak Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.abhsia.telus.net 18.06.06, 18:39 ja jako ten NAZJMADRZEJSZY powtwierdzam fakt ze moja grupa filmowcow ( Jan Bolec, Rzoro Stan, Rawlison John, Witek zwany Bura Suka ) rzeczywiscie maja odmienna opinie. W tym Sensie wybrany zespol filmowcow przez GW tez moze miec odmienna opinie. LP. Odpowiedz Link Zgłoś
polic44 Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren 18.06.06, 20:46 Nie dziwie się .Marna aktorka.Pięna chyba kpią .Po tylu operacjach plastyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca I dobrze, teraz jest Monica Bellucci IP: *.chello.pl 19.06.06, 03:05 i nikomu taka stara rozsypująca się lampucera loren nie jest potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac was wiec jak dystrybutorzy czy filmowcy? IP: *.hsd1.wa.comcast.net 19.06.06, 04:31 wedlug gazety wystarczy pisac i strona html zapelniona, niewazne ze bzdury. i po jaki huj? dystrybutorzy licza tylko i wylacznie na zysk, filmowcy, szczegolnie europejscy sa czesto nawiedzeni, jesli film jest gowniany, samo obsada aktorska nie zmieni tego faktu, dystrybutorzy to widza i olewaja ten film, czy gazetowe dziadostwo michnika jest w stanie wypocic jakas inteligentna opinie na ten temat czy tylko slepo beda przedrukowywac wyrwane informacja z zagranicznych gazet? pieprzone lenie i debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dystrybutorzy nie chcą Sophii Loren IP: *.pu.kielce.pl 19.06.06, 08:40 Sophia Loren nie jest faszystką. Jej siostra wyszła za mąż za kogoś z rodziny Mussoliniego. Najpierw sprawdź, potem oceniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igloo Nie lubię Loren, bo jest za noszeniem futer, IP: *.b-m.pl 19.06.06, 09:56 bynajmniej nie tych ekologicznych. Gdy reklamowała w Polsce makaron, bodajże Malmę, nie kupowałam go, bo nie chciałam dorzucać tej pani do gaży. A jaką jest aktorką trudno mi oceniać, bo filmy i piosenka włoska (jedynym wyjątkiem jest Paolo Conte) są dla mnie trudne do strawienia. Odpowiedz Link Zgłoś