Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:14 Jakie to słodkie... ;-))) Pomysłowe Niemiaszki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FreakyMisfit Re: Piłki nożne z betonem IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.07.06, 17:29 Ja bym tam napisał "czy możesz to z główki pociągnąć?" Od razu liczba oszołomów futbolowych by spadła. Odpowiedz Link Zgłoś
muzg_na_patyku Re: Piłki nożne z betonem 04.07.06, 18:34 Hehehe, ale pomysł ściągnięty z komiksowej historyjki którą kiedyś widziałem na www.fun.from.hell.pl jak kto chce to niech szuka :-) ciekawe kim okaże się żartowniś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosq Re: Piłki nożne z betonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:53 ..ja takie rzeczy robilem w wieku 13 lat.. :P hehe...beka..!! Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Piłki nożne z betonem 04.07.06, 19:55 Kolejne efekty "bezstresowego wychowywania" niemieckich nastolatków? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_pi Re: Piłki nożne z betonem 04.07.06, 21:14 hehe, a co by bylo gdyby jakis czlonek reprezentacji jednego z 4 krajow sie skusil? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geo Re: Piłki nożne z betonem IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.06, 22:54 E tam niemiaszki - to pewnie Polacy te piłki podkładają żeby oduczyć niemców od biegania za piłką :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieinaczej Podobnie śmieszne jak gaszenie Warszawy ... IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.07.06, 03:08 Podobnie śmieszne jak gaszenie benzyną Warszawy przez hitlerowców za II wś. ha ha ha :) pzdr zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Podobnie śmieszne jak gaszenie Warszawy ... IP: *.eranet.pl 05.07.06, 08:30 nieinaczej daj se na luz. To tylko sport a co ma do tego wojna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watman Re: Piłki nożne z betonem IP: *.crowley.pl 05.07.06, 12:18 przewaga hokeja nad piłką nożną - krążka nikt nie wypełni betonem ;) Odpowiedz Link Zgłoś