Gość: Paweł Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.07.06, 16:29 Bezczelność tych ludzi nie zna granic. Obnoszą się ze swoim zboczeniem jakby to coś godnego pochwały było. Ale - niestety to kiedyś ściągnie im na głowę prawdziwe kłopoty - przebierze się miarka, jak w Niemczech przed II wojną. Większość Polaków jest skłonna tolerować to dziwactwo, ale nie będzie się nim zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip [...] IP: *.icpnet.pl 18.07.06, 16:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy30 usta jak maliny, pupcia jak narzenie IP: 195.187.99.* 18.07.06, 16:30 niech ten bosak uwaza na ciemne zaulki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryz Re: usta jak maliny, pupcia jak narzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:35 szczególnie na swój ciemny zaułek teraz będzie na c(w)elowniku ;) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dym Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku IP: *.nbp.pl 18.07.06, 16:31 nooo, widze że poziom GW coraz wyższy się robi... fiu fiu, oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
typson Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku 18.07.06, 16:38 dlaczego zawsze trafi sie jakis debil, co nie odróznia Gazety Wyborczej od portalu gazeta.pl. Za co Ci płaca w tym nbp?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dym Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku IP: *.nbp.pl 18.07.06, 17:51 a jaka jest różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Bosak nie jest w moim typie 18.07.06, 16:43 Ale jaja niezłe (nie Bosaka). Hehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:46 NA chamstwo h..m chamstwem Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nie_dzielny Re: a gdzie są sondaże innych dewiantów psycho-se 18.07.06, 16:47 > to jest sondaż o Bosaku , ale wśród ludzi z dewiacją psycho-seksualną. > Można też robić sondaże wśród innych dewiantów, np. pedofili, osób w związkach > kazirodczych , albo tych co "zakochali" sie w drzewie. Mysle, ze mozna by tez przeprowadzic sondaz wsrod tych, co sie zakochali w mlotku. To bylby jednoosobowy sondaz z Twoja zona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nammy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_peter Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku 18.07.06, 17:04 Najseksowniejsze są te pryszcze na pysiu Krzysia. Dodają mu niewinności i chłopięcego czaru ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku 18.07.06, 17:05 Ale fajna babka na przedostatnim zdjeciu ! Co to za jaka ? Nazwisko ? :)) Oby nie lesba!..... Choc z drugiej strony w tej bandzie sa tylko uszkodzeni...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati8 Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:08 zajebista akcja:) dawno się tak nie uśmiałam:)tylko uwazajcie zeby w to naprawdę nie uwierzył:) Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Swoją drogą to mógłby mu ktoś trochę brew zgolić 18.07.06, 17:09 żeby miał dwie, jak normalni ludzie. Może czas na nowy produkt telewizji publicznej pod kierunkiem Farfała - Queer Eye for A Straight Neonazi? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: a gdzie są sondaże innych dewiantów psycho-se 18.07.06, 17:16 mangos1 napisał: > to jest sondaż o Bosaku , ale wśród ludzi z dewiacją psycho-seksualną. > Można też robić sondaże wśród innych dewiantów, np. pedofili, osób w związkach > kazirodczych , albo tych co "zakochali" sie w drzewie. Chyba zazdrość przez Ciebie przemawia, że nie tylko Tobie Bosak wpadl w oko:P Odpowiedz Link Zgłoś
sk8isgr8 Nie przepadam za gejami 18.07.06, 17:19 Nie przepadam za gejami ale gratuluje pomyslu! Majtersztyk!! Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Kto moderuje to forum ? 18.07.06, 17:27 Moderatorze - gdzie jest mój post ? Czy na forum orędownika "wolności słowa" nie można już napisać, że Biedroń zamiast promować zboczenie powinien zająć się czymś "pro publico bono" ? BTW - Przez pseudodowcipną wypowiedź Biedronia przemawiają jego skłonności pedofilskie... Młodzieńczy trądzik wprawia posła jak widać w podniecenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelele Re: Kto moderuje to forum ? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 18.07.06, 18:38 > Czy na forum orędownika "wolności słowa" nie można już napisać, że Biedroń > zamiast promować zboczenie powinien zająć się czymś "pro publico bono" ? > BTW - Przez pseudodowcipną wypowiedź Biedronia przemawiają jego skłonności > pedofilskie... Młodzieńczy trądzik wprawia posła jak widać w podniecenie Moze moher w ramach działalności pro publico bono w zaciszu własnego komputera, sprawdzi za pomocą dowolnej przeglądarki czym rózni sie pedofilia od homoseksualizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Kto moderuje to forum ? 18.07.06, 19:13 Gość portalu: lelele napisał(a): > Moze moher w ramach działalności pro publico bono w zaciszu własnego komputera, > sprawdzi za pomocą dowolnej przeglądarki czym rózni sie pedofilia od > homoseksualizmu? Czego w mojej wypowiedzi nie rozumiesz ? Jeżeli Biedronia podnieca chłopięcość to chyba ciągoty pedofilskie nie są tutaj określeniem nie na miejscu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alea Re: Kto moderuje to forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:54 moher75 napisał: > Jeżeli Biedronia podnieca chłopięcość to chyba ciągoty pedofilskie nie są tutaj > określeniem nie na miejscu.... Hmmm... A co powiesz o panach w wieku, powiedzmy, dojrzałym, których pociąga dziewczęcość? Bo z tego co wiem, jest to powszechnie akceptowane. Co więcej, jeżeli 50-latka kręcą młode laski, to podobno dobrze, bo zdrowy i świetnie się trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech... samoboj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 00:39 50 latka kręcą mlode laski - 18-21 latki bo sa latwe do zdobycia... ale nie kreci ich ... trądzik!!! albo.. nie wiem... male piersi... bo jesli tak, to 50 letni dziad jest pedofilem sorryyy... Biedroń moze pedofilem nie jest, ale strzelil samoboja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: samoboj IP: *.intersoft.pl 19.07.06, 09:20 A skad wiesz, ze 18-21 latki? Dzisiaj niektore 15-tki maja wieksze piersi niz 25-latki. A poza tym wielu facetow po 16-tym roku zycia (bo taki jest wiek przyzwolenia) ma tradzik, ktory utrzymuje sie jeszcze dlugo. I pewnie o to chodzilo Biedroniowi. Troche naciagane jest przypisywanie jednym roznych sklonnosci a obrona innych przed nimi, jesli objawy sa takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Kto moderuje to forum ? 18.07.06, 21:35 moher75 napisał: > Gość portalu: lelele napisał(a): > > > Moze moher w ramach działalności pro publico bono w zaciszu własnego > komputera, > > sprawdzi za pomocą dowolnej przeglądarki czym rózni sie pedofilia od > > homoseksualizmu? > > Czego w mojej wypowiedzi nie rozumiesz ? > Jeżeli Biedronia podnieca chłopięcość to chyba ciągoty pedofilskie nie są tutaj > > określeniem nie na miejscu.... Zapominasz, że Bosak jest pełnoletni - poza tym pociąg do młodości (ale pełnoletniej) jest jak najbardziej normalny - zapytaj, któregoś z dojrzałych mężczyzn żonatych z młodymi kobietami - przecież są heterykami, więc orientacja nie ma tu nic do rzeczy. Mam nadzieję, że robiąc zakupy szukasz świeżych produktów. Osoby młodsze też często czują pociąg do ludzi dojrzałych - i też nie ma w tym nic złego. Problemy mają raczej ci, którzy dopatrują się we wszystkim, nawet niewinnej zabawie w taki sondaż, czegoś zdrożnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kto moderuje to forum ? 18.07.06, 22:10 jasne, pociąg do nieletnich dziewczynek to przejaw samego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Kto moderuje to forum ? IP: *.intersoft.pl 19.07.06, 09:21 To Bosak jest nieletnia dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kto moderuje to forum ? 19.07.06, 10:55 no cóż, gdyby nie ten krawat .... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Panie(-i) Biedroń, błagam, nie przy jedzeniu !!! 18.07.06, 18:02 Właśnie jem lancz, a tu o takich obrzydlistwach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPADAM STĄD No nie tego już za dużo jak dla mnie, mdli mnie IP: 193.19.141.* 18.07.06, 19:40 geje to, geje tamto, co się dzieje? Świeczki w odbycie, czy was popioerdo..o? Byłem normalnym waszym czytelnikiem ale od jakiegoś czasu nie mogę. Żygać mi się chce, osiągneliście dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPADAM STĄD i jeszcze ten sondaż - cha cha cha jaki śmieszny IP: 193.19.141.* 18.07.06, 19:46 normalnie nie mogę, to już osiąga poziom tok fm i audycji k. janiszewskiego, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abnegat Re: No nie tego już za dużo jak dla mnie, mdli mn IP: *.one.pl / 80.51.254.* 18.07.06, 23:25 ale czemu od razu zygac? to tylko polityka małych krokow, takie oswajanie z tematem. teraz pogadulimy o pedalach, to za kilka latek latwiej nam bedzie przelknac ze maja adoptowane dzieci. spoks, przeciez od samego gadulenia o pedziach zadna krzywda sie nie dzieje nikomu. od tego ze paraduja po wawelu tez nie. tylko sie cieszyc z takiej tolerancji. oh-joooj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech... gadac mozna... i juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 00:42 ...ale jesli zaczna gadac o adopcji dzieci to sie zdziwią bo stane wtedy przeciwko nim - choc na razie jestem neutralny Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron Jak moze podobac wam sie taki wymoczek? 18.07.06, 18:14 Gość portalu: BladeKiller napisał(a): > Zwycięzcy gratulujemy:) Może coś z tego będzie, hehe:P Przeciez on nie ma w sobie nic z mezczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku IP: *.sympatico.ca 18.07.06, 18:18 wcala z niego nie jest znowu taki potwor,ale teraz musi uwazac na swoj otwor i nie moze schylac sie ,zanim sie nie rozejrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 18.07.06, 18:26 czy dla zwyciezcy przewidziano jakas nagrode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: To nie jest nawet brak gustu, to jawny turpiz IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 18.07.06, 18:30 panowie raczej nie mieli w czym wybierac widziales inne okazy z wszy polskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinki Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku 18.07.06, 18:34 ja bym głosował na bardziej męskiego wszechpolaka, chociaż kolega Bosak na pewno ma swoje atuty. Ostatecznie jednak na randkę wolałbym wybrać się z jakąś symptatyczną wszechpolką, jeśli wśród członków są kobiety. karol komu w drogę temu szpilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elele Do dermatologa z trądzikiem IP: *.kom / *.os1.kn.pl 18.07.06, 18:34 ...może Wszechpolak i poseł dałby przykład polskiej młodzieży, że tradzik się leczy(również hormonalnie:), a nie pudruje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
areopag W Młodzieży Wszechpolskiej też są homoseksualiści 18.07.06, 18:39 Tak jak wśród świętoszkowatego kleru jest pełno homo i pedo, tak samo wśród Młodzieży Wszechpolskiej też są homoseksualiści i pedofile. Przeważnie jest tak, że organizacje uważające się za zwalczających tego typu zjawiska same tolerują wśród swoich członków takie zachowania. Odbywa to się na zasadzie: Łap złodzieja! Narobić trzeba trochę szumu, że nam to się nie podoba, odwrócić uwagę od siebie i dalej uprawiać to, co się samemu głośno krytykuje. Taka jest w części Młodzież Wszechpolska. Można to udowodnić chyba, że zniszczono dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Biedroń o najseksowniejszym wszechpolaku 18.07.06, 18:40 ciekawe jak sie ktoś wkurzy i okaże się, że jacyś poederasci przegrają proces o molestowanie. Polityczna poprawność działa w różne strony i wbrew deklarancjom służy tak na prawde silniejszym i głośniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Jak widać gejostwo to nie jedyny problem Biedronia 18.07.06, 18:51 Prócz zboczenia seksualnego ma też najwyraźniej problemy z psychiką. Zastanawia mnie czy takie publiczne kompromitowanie się pomaga leczyć kompleksy związane z homoseksualizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Jak widać gejostwo to nie jedyny problem Bied 19.07.06, 09:36 Ty tez masz problem - nie potrafisz sie smiac a poczucia humoru nie masz ani odrobiny. Ale to ostatnio oficjalna linia... Odpowiedz Link Zgłoś