Dodaj do ulubionych

PORTAL - zrzutka

20.07.06, 13:49
Ponieważ Sasenka wyjeżdza, dobrze by było, gdyby osoby, które deklarowały
swoją cegiełkę, zrobiły przelewy teraz. Dzięki temu, po powrocie, Sasenka
będzie miała na koncie pieniądze i będzie można od razu wykonać konkretne
kroki.

pozdrawiam
Fiszerowa
Obserwuj wątek
    • babunowa Re: PORTAL - zrzutka 20.07.06, 14:02
      ja tam obecnie mam jakies 11 zeta na koncie;>
      a gdzie jest infos o zrzucie i ilości i jakieś dane:))bo jeszcze nie przebrnęłam
      przez wszystkie wątki:)
      • fiszerowa Re: PORTAL - zrzutka 20.07.06, 14:14
        W którymś wątku, dziewczyny zaczęły spontanicznie deklarować, że dorzucą się do
        opłat. Nie mam pojęcia w którym ;-). Każda daje ile może i jeśli może. Nie ma
        (na razie ;-)) żadnego przymusu ani określonej kwoty. Rekordzistki dają po 30
        zł ;-).
    • piatek.trzynastego pytanie 20.07.06, 16:46
      A czy znany jest juz calkowity koszt inwestycji?
      ;)
      • naryanah odpowiedz 20.07.06, 16:48
        nie mozemy go poznac - bo nadal forumki nie zadecydowaly o tym jaka domena i
        jaki serv wybieramy
    • sasenka Re: PORTAL - zrzutka 20.07.06, 17:53
      Więc jest tak:
      mam na ten cel na koncie równą stówkę: ode mnie, fiszerowej, i Naryanah;
      Jeśli jest jakakolwiek szansa, że ten hosting uda się wykupić na dniach, to
      przeleję te pieniądze osobie, która może to załatwić, i do niej wysyłajcie resztę;
      TYLKO NIECH KTOŚ JASNO POWIE, ŻE TO ZAŁATWI, PROSZĘ ;-))))

Jeśli będziecie jeszcze szukać dobrej oferty i widoki są takie, że się nie pali,
      i możemy np. wykupić hosting po 31 lipca - to mogę udostępnić swój nr konta
      chcącym wpłacić, i sobie tam wpłacajcie, ile chcecie ;-)))
      a ja od 31 lipca jestem do dyzpozycji razem z tą gotówką; rozliczenie wyślę
      wszystkim na maila; jeśli zostanie jakaś kasa, albo zdecydujecie się na darmowy
      hosting, przelewy odleję z powrotem ;-)))

To co Wy na to...?
      • patrysha1 Re: PORTAL - zrzutka 20.07.06, 19:08
        Myślę, że pzred wykupieniem domeny i serwera powinnyśmy mieć już wszystko gotowe (soft i grafikę), żeby nie tracić czasu, w końcu płaci się za rok, a jak wykupimy teraz, a np. wszystko zacnzie działać dopeiro na koniec sierpnia (po ustawieniu grafiki i inne takie) to w końcu miesiąc zmarnowanej kasy :), a myślę że adresu nikt nam nie wykupi :)
        • piatek.trzynastego Re: PORTAL - zrzutka 20.07.06, 19:55
          Tutaj sie zgodze z Patryshia...
          Szczegolnie ze nie mamy NIC by wstawic na serwer jak juz bedzie domena... Moze
          najpierw bysmy przygotowaly chociazby glowny layout, forum itd... A pozniej,
          podczas gdy czesc bedzie mogla juz sobie forumowac... reszta zajmie sie
          organizacja art itd, ktore jeszcze nie beda gotowe...

Poza tym ja bylabym za opcja by najpierw poznac pelen koszt... a pozniej
          organizowac zbiorke kasy ;)
          • czumczum Re: PORTAL - zrzutka 21.07.06, 09:48
            Forum nie opłaca się stawiać bez serwera. Pamiętajcie, że to nie jest program
            .exe, który sobie odpalamy w domu i ustawiamy kolorki :P
            Ja mam postawionego krasnala na kompie do tych właśnie celów, żeby ustawiać php,
            zanim się je wystawi na stronę, ale ani ja, ani (tymbardziej:P) mężczyzna mój
            nie opanowaliśmy sztuki transportu bazy danych bez wyskakiwania krzaków zamiast
            polskich liter ;) Dlatego lepiej skonfigurować to od razu na serwerze, żeby po
            prostu nie popsuć podczas "transportu", bo po co robić jedną rzecz kilka razy?

Co możemy zrobić na "już" to na pewno wybrać layout. Proponuję zrobić taki
            wątek, w którym dziewczyny (albo chłopaki :P) będą mogły wystawiać swoje
            propozycje graficzne już w formie nie słów, a czynów :)
            • aneko_chan Re: PORTAL - zrzutka 03.08.06, 00:28
              musicie sie pobawic kodowaniem, najlepiej ustawic wszedzie gdzie sie da UTF-8

----------------
              Projektowanie stron www
        • sasenka Re: PORTAL - zrzutka 20.07.06, 20:57
          Słuchajcie, nie ma najmniejszego problemu, fiszerowa wolała zaostawić gotówkę,
          bo wyjeżdża, a nuż się coś wykluje w międzyczasie, z Naryanah wynikły różne
          rozliczenia, które oszczędzą nam przelewów w tą i z powrotem, więc tylko
          sygnalizuję, że kasa jest, w kwocie 100PLN

Jutro w nocy wyjeżdżam, będę 31-go :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka