wij.paszczak Re: Nuda to ja. 07.11.06, 16:23 nieaktualne... w tej chwili to akurat ja... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther nuda to moje drugie imię 08.11.06, 09:45 teraz i na wieki.. no dobra, trochę się zagalopowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: pieprzyć nudę. 17.11.06, 17:26 Gph napisał: "pieprzyć nudę", a potem coś o ciekawości. Człowieku, Ty się zastanów, jakie ty straszne rzeczy publikujesz w sieci! Przemów do swojej odpowiedzialności obywatelskiej. Mi by powyższe przez klawisz nie przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: pieprzyć nudę. 17.11.06, 20:13 kurczę trzeba zbanowac tego giepecha Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: pieprzyć nudę. 17.11.06, 20:55 ... dotarłaś do miasta .?.. ... to zapraszam na jutro na lamkę bożole-nuwo... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: pieprzyć nudę. 17.11.06, 21:04 na razie z trudem doecieram do łazienki zbieram sie powoli Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: pieprzyć nudę. 20.11.06, 12:24 gradufka napisała: > Gph napisał: "pieprzyć nudę", a potem coś o ciekawości. > Człowieku, Ty się zastanów, jakie ty straszne rzeczy publikujesz w sieci! > Przemów do swojej odpowiedzialności obywatelskiej. Mi by powyższe przez klawisz > > nie przeszło. w podobnych przypadkach mówi się "przez klawisza" Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Słowa przedwojennej artystki tak mi się skojarzyły 17.11.06, 21:02 Nuda Ci wszystko wybaczy Smutek zamieni Ci w śmiech Nuda tak pięknie tłumaczy Zdradę i kłamstwo i grzech Choćbyś ją przeklął w rozpaczy Że jest okrutna i zła Nuda Ci wszystko wybaczy Bo nuda Mój miły (tu tytuł wątku) A to wszystko z nudów, panie dziejaszku, z nudów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Słowa przedwojennej artystki tak mi się skoja 17.11.06, 21:06 > Nuda tak pięknie tłumaczy > Zdradę i kłamstwo i grzech ... powiedz to mojej .... Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Re: Słowa przedwojennej artystki tak mi się skoja 20.11.06, 15:54 daj maila ;D Odpowiedz Link Zgłoś