Dodaj do ulubionych

Postponowanie drzejmsa

17.11.06, 14:21
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=52353303
no kurde jak można
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 15:02
      noszkurdesz, ja sobie wypraszam
      :-[
      ostatecznie to rodzina
      a o rodzinie źle nie wypada...
      choć korci
      żeby jednak..
      • zielonamysz Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 16:20
        szalenie on aryjski ten James - sie moze w Niemczech podobac.
        • millefiori Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 16:38
          Czy teraz jest moda na takich, ze sie dopytam?
          • funghettino Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 17:28
            mam nadziej,ze nie.
            panie extra, ladnie to tak bez pytania linkowac obce posty, e? :)
          • zielonamysz Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 17:28
            No.Są pewne symptomy jak gazety poczytac.
            • vaud Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 19:35
              ehe, on taki z lekka putiński z domieszko 07 zgłoś się...
              • kanuk Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 21:55
                Drzejms Blond 007 jest wporzo,choc to moj zlotaraczka wykapany.
                recenzje sa bardzo dobre. dzis nie mam czasu pojsc.
                moze jutro ,szczegolnie gdyby ktos chcial mi potowarzyszyc.
                • millefiori Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 22:47
                  Czy poprzedni 007 sie popsul?
                  • mateuszwierzbicki Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 22:51
                    podobno kółka zębate się starły :)
                    • millefiori Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 22:58
                      wszystko pewnie przez to, ze sie nie golil i robil buzie w ciup, tudziez
                      demonstrowal Rolexa na nadgarstku oraz bron palna krotka. Gdyby nie to, moglby
                      bez charakteryzacji zagrac pana M.
                      • kanuk Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 16:08
                        Pieknie. Ja wyznaje Tissota.
                        przy okazji podaje przepis na martini 007.
                        1/4 uncji ginu Gordon
                        1/4 uncji Vaudki Smirnoff
                        dodac troche wytrawnego wermachtu i
                        potrzasnac w Szwejkerze z loodem.
                        Serwujemy z kawalkiem skorki od cytryny
                        i pijemy do DNA.
                        • vaud Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 19:50
                          kanuk napisał:

> Pieknie. Ja wyznaje Tissota.
                          > przy okazji podaje przepis na martini 007.
                          > 1/4 uncji ginu Gordon
                          > 1/4 uncji Vaudki Smirnoff
                          > dodac troche wytrawnego wermachtu i
                          > potrzasnac w Szwejkerze z loodem.
                          > Serwujemy z kawalkiem skorki od cytryny
                          > i pijemy do DNA.

----> czy ja mogie o Vaudkie Absolut poprosić, bo smirnoff jakoś tak smirowato
                          brzmi?
                          • kanuk Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:18
                            Absoluttak ,jak dla Pani. Starauem sie powtorzyc przepis w/g 007.
                      • vaud Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 19:49
                        millefiori napisała:

> wszystko pewnie przez to, ze sie nie golil i robil buzie w ciup, tudziez
                        > demonstrowal Rolexa na nadgarstku oraz bron palna krotka. Gdyby nie to, moglby
                        > bez charakteryzacji zagrac pana M.

---> pani to ale ma szczęście!!!
                        • mateuszwierzbicki Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:26
                          przecież to nie Pani Fiorka się nie goliła, to o jakim my tu szczęściu mówimy?
                          • vaud Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:30
                            Jak ma PRAWIE p. Brosnana na stanie ( i na memłonie) to ma szczęście, że ho ho.
                            Ho ho. Ho ho. Zacięłam się, bo mi się Santa włączył. Brrr...
                            • millefiori Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:44
                              Pani Vaudko, cale clou w tym PRAWIE;)))
                              Na ho, ho ho, to moze pani lyknie tego koktailu, co pan Kanuk zapodawal powyzej?
                              • brezly Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:49
                                Miala pani kiedy Svedke, pani Vaudko?
                                • mateuszwierzbicki Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:55
                                  panie Brez, chyba pan nie suponuje, że pani Vódka żyła wtedy, jak my chorowali
                                  na Svedki?
                                  • kanuk Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 21:00
                                    Eno,Svedka to taka Vaudka zamorska,zabaltycka jest.
                                    Swiadom jestem jej istnienia,tyle.
                                    • millefiori Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 21:51
                                      O, baterie Baltyku mi sie przypomnialy, na kartki...
                                      • kanuk Re: Postponowanie drzejmsa 20.11.06, 01:48
                                        Gdzies taka niezrealizowana kartke powinienem jeszcze miec. Oj, bedzie sie
                                        skanowalo!
                                        a tymczasem...
                                        • kanuk Zabuondzilem 20.11.06, 01:58
                                          dzis w kinoteatr i jestem rozerwany. Drzejms wychodzi zywcem z kazdej sytuacji
                                          i w znakomitym stylu. Sukces nowego 007 odnotowuje.
                                          • millefiori Re: Zabuondzilem 20.11.06, 23:01
                                            Czy juz sie pan, panie Kanuku, po rozerwaniu pozbieral w calosc? I zaprawde,
                                            powiada pan, ze nowy 007 sukcesyjny jest?

Nie pamietam, czy Marie Antonine do ogladu polecalam?
                                            • millefiori Marie-Antoinette 20.11.06, 23:15
                                              www.sonypictures.com/movies/marieantoinette/clips/
                                            • kanuk Re: Zabuondzilem 21.11.06, 02:22
                                              Tak tak,na obydwa pytania;)
                                              Uwaga ogolna to brak gadzetow.., za wyjatkiem ..zreszta,nie bede opowiadal
                                              filmu. O braku w Bondzie -blondzie gadzetow wspomne jeszcze.
                                              Marii-Antoniny jeszcze chyba nie polecala pani. Znaczy-widziala i mysli,czy
                                              polecic ? Tu ma noty raczej dwugwiazdkowe(na cztery). Byc moze jest to proba
                                              wspomozenia filmu o Elzbiecie ? Wiadome zagrywki pingpongowe przez Kanal La
                                              Manche,wieczna rywalizacja. Przynajmniej znamy zakonczenie tego pierwszego
                                              filmu.
                                              • millefiori Re: Zabuondzilem - Maeie-A. 21.11.06, 15:03
                                                Znaczy, ze widzialam i ze polecam; jesli pan zajawke w linku zapodanym obejrzal,
                                                to niech sie pan nie da zwiesc komercjalnosci przypisaniu tematyce, bo moim
                                                zdaniem jest to film (pokrotce) o samotnosci i szukaniu swojego
                                                miejsca/zaznaczenia obecnosci/ , bardzo podobny w przeslaniu do Lost in
                                                translation, tyle, ze z postaciami historycznymi i kostiumem. Muzyka jest na
                                                wskoros dzisiejsza, jakby dla podkreslenia aktualnosci spraw starych jak swiat.
                                                Kirsten Dunst znakomita w roli, co bede duzo gadac.
                                                A tak skojarzlo mi sie ze Elzbieta, z Elisabeth (I; Cathe Blanchet w roli
                                                tytulowej), filmem genialnym, (zwlaszcza dialog krolowej z panami bije wszelkie
                                                rekordy i zakonczenie) a dopiero potem z aktualna E.II, ktora tu weszla na
                                                ekrany jako The Queen. Ogladac?
                                                • kanuk Re: Zabuondzilem - Maeie-A. 22.11.06, 01:44
                                                  Chyba tak,recenzje pochlebne. Sam nie widzialem ,niestety.Ograniczam sie
                                                  wlasnie do lodow kawowych z mrozonymi owocami lesnymi.
                                      • millefiori Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 20.11.06, 22:58
                                        www.nica.ru/~lexanson/img/vodka_baltic.jpg
                                        • brezly Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 21.11.06, 07:21
                                          Ohyda to byla straszna, zafuzlowana jak nie wiem.
                                          • olo53 Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 21.11.06, 16:19
                                            Jestem ok
                                            • zielonamysz Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 21.11.06, 16:20
                                              No to ok!
                                              • zielonamysz Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 21.11.06, 16:22
                                                Pan sieje groze i znika panie OLu.
                                                • brezly Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 22.11.06, 09:45
                                                  Jak piajny moglby byc siedmioglowy hydra-ulik?
                                                  • brezly Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 22.11.06, 10:07
                                                    Hydry sie w pasiekach hodowalo? W hydra-ulach? Czasem sie wyrajaly? A czasem
                                                    przychodzil jadowiedz i podbieral im jad pracowicie gromadzony w hydraulikach?

PS. Czasem sie zastanawiam jak wasze towarzystwo wplywa na moj stopien
                                                    normalnosci psychicznej :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka