brezly 05.01.07, 16:13 kraza dookola kogos, kto z definicji porusza sie dookola Slonca, to jak poruszaja sie wirusy grypy wokol Slonca.? Wychodzi mi ze po cykloidzie. upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/c/c5/Cykloida.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wisteria_lane Re: Jezeli wirusy grypy 05.01.07, 16:59 To jest takie fajne, że dodaliśmy do ulubionych :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wisteria_lane Re: Jezeli wirusy grypy 05.01.07, 17:09 Z tym, że mi jakieś platki na kwiatku ostatecznie wychodzą z tych wirusów. Bo skoro wirusy krążą wokól mnie, która krążę wraz z Matką Ziemią w obrotowych obrotach dokola slońca..... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jezeli wirusy grypy 05.01.07, 18:44 Zdecydowanie tak jest. Wirusy Around_the_Sun rysują w Kosmosie kwiatek, w srodku którego jest Słońce. I jak tu nie gardzić instalacjami z Centrum Pompidou. Gdyby teraz wyrysować kogoś kto kreci się wokól Eraundki, to wykonywałby podbny ruch. ale gdyb teraz z kolei ten ktoś miał wirusy krecące się wokoł niego, to jaki tor by one wyznaczały? Odpowiedz Link Zgłoś
wisteria_lane Re: Jezeli wirusy grypy 05.01.07, 21:18 Być może na platkach rysowalyby gustowne rąbki jeśli tylko trafilyby na wlaściwą orbitę. Jaki jednak jest punkt względem którego rzutujemy? Czy może uwiesimy gdzieś cialo astralne Leona, które będzie naszą gwiazdą przewodnią? Uchroni nas przed zderzeniem ze stojącą ciężarówką nadjeżdżającą z przeciwka :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jezeli wirusy grypy 05.01.07, 22:18 Jakas fraktalna cykloida? Szukałem, ale to raczej nie to: fractalartgallery.com/gallery/39/suspended10.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
wisteria_lane Re: Jezeli wirusy grypy 05.01.07, 22:37 Nie to, ale b. piękny jest ten fraktalny art. W szkole mialam model Slońce wokól niego krążyla Ziemia, a wokól niej Księżyc. Gdyby z Księżyca tego sączyl się strumyk farby Pani Wychowawczyni wie, że wyszedlby.... Ślaczek Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Jest jeszcze ciekawiej niż koleżanki i koledzy 05.01.07, 23:32 sądzą. Rysunek urozmaicą nieco zaburzenia orbity Ziemi spowodowane oddziaływaniem grawitacji Księzyca. Jeszcze ciekwsze bedzie uwzględnienie w projekcji toru Słońca wokół centrum Galaktyki, a także ruch samej Galaktyki w naszej gromadzie galaktyk i pęd tejże w sobie wiadomym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Jest jeszcze ciekawiej niż koleżanki i koledz 06.01.07, 13:10 gdbym ja wiedziała, że te wirusy takie ładne i tak się z gracjom przemieszczajom, to ja bym tej grypy wcale a wcale nie leczyła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wisteria_lane Re: Wyzwolone!!! 08.01.07, 13:45 Nieopatrznie przez Pana Abego uwolnione od jednostajnie okrąglego toru wirusy powariowaly. Najbardziej gibkie fikaly pojedyncze i podwójne fikolki, inne natomiast korzystając z niewielkich rozmiarów ćwiczyly poczterdziesty i poczterdziestopierwszy aksel w kombinacji z tzydziestotrzecim tulupem. W cieplym blasku bijącym od rozgorączkowanej Erandki mikrusy rozplataly i splataly odwrotne RNA tworząc nowe odmiany genomu. Zgromadzone wokól makrofagi przypatrywaly się calemu temu cyrkowi z leniwym spokojem. Enzymy byly już przygotowane do lizy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Komentarz Wieszcza 08.01.07, 14:39 www.waligorski.art.pl/liryka.php?litera=b&nazwa=8 Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Komentarz Wieszcza 08.01.07, 19:54 wzruszyłam się, gdyż wlaśnie hoduję.Są już wielkości słoni. Spróbujcie wykrztusić słonia z oskrzeli o 3 nad ranem... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Komentarz Wieszcza 08.01.07, 20:12 Moze jakas trutke? Poczytac mu jakas ksiazke o wybitnych walorach dydaktycznych. "Serce" Amicisa. A moze jakies opowiesci socrealistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Komentarz Wieszcza 08.01.07, 20:42 Czytałam cholerze o Indianach. Szlachetnych. I że polujo na słonie, dodalam. Nic. Zasiedział się Trombalski i już. Odpowiedz Link Zgłoś