cala_w_kwiatkach 15.04.08, 18:29 ...pierwsza wiosenna burza! :) ale fajosko grzmi i leje, zmoklo mi sie i jest dobrze:) odfajkowac! teraz zrobic miejsce na wiosenne slonce Hej! Czujecie wiosne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielo-kropek Re: Zaliczona 15.04.08, 22:33 Ja tam czuje ja ciagle. Twoj nick pelen jest wiosny. Skoro tak do nitki przemoklas to pewnie prysznic zbyteczny byl. Raczej recznik bardziej byl ci potrzebny, popodcierac sie tu i tam. Jak wygladalas zmoczona tym wiosennym deszczem, ladnie czy jak czapla? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Zaliczona 15.04.08, 22:37 jak piekna czapla! nie bylam miss mokrego podkoszulka ale miss mokrej marynary wyszlam z domu bez parasola, okulary na twarz, usmiech na twarz, lekki krok a wrocilam z jeszcze wiekszym usmiechem na ryjku, tylko krok byl troche szybszy;) p.s. wyschlam samoistnie Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zaliczona 15.04.08, 22:43 > Czujecie wiosne? tak, gdzieś od ok. 2 miesięcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Zaliczona 15.04.08, 22:48 Ta wiosna sama do ciebie przyszla czy ci ja ktos przyniosl? Wzial i podarowal? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach 'wiosna, wiosna, wiosna ach to ty':) 15.04.08, 22:50 kurcze, juz od 2 miesiecy?? na pewno nie mieszkasz w Polsce! ja ledwo ledwo moze ze 2-3 dni poczulam powiew sloneczny Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: 'wiosna, wiosna, wiosna ach to ty':) 15.04.08, 22:53 mieszkam w Polsce, w lutym mam nawet zdjęcia zrobione w samym sweterku, tak cieplutko już było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Zaliczona 15.04.08, 23:09 Ona musi ciebie mocno lubic skoro jej samej zachcialo sie do ciebie przyjsc. Chyba dobrze jej jest z toba. A jak jest tobie z nia, tez dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zaliczona 15.04.08, 23:13 chyba nie ma osoby, której byłoby z nią źle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Zaliczona 15.04.08, 23:30 Chyba nie masz wielkiej racji, tylko troszke. Sa kobiety smutne, nie widzace wiosny wcale. Im jest zle. Nawet wiosna nie wszystkim radosc przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Zaliczona 15.04.08, 23:47 Napewno sa tacy. Az strach pomyslec o czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Zaliczona 16.04.08, 14:55 ja dzisiaj pierwszy raz pojechalam na uczelnię rowerem. wyjazd 6:30, juz nie moge doczekac sie powrotu w sloncu. i co? zalało mnie. czy jak śpiewam jadąc rowerem, to przechodnie mnie nie słyszą? Odpowiedz Link Zgłoś