Dodaj do ulubionych

Kasia Cichopek pokaże bieliznę

IP: 193.188.253.* 01.02.07, 10:48
A może jakaś fotka? Żeby sobie zdać sprawę z wielkości problemu...
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:49
      Fajnie
      • Gość: mika Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.spray.net.pl 01.02.07, 11:10
        Moj mąż podskoczy z radości, bo uważa, że Kasia jest jedną z najpiękniejszych
        kobiet, a ja też tego nie neguję, faktycznie piękna dziewczyna
        • frant3 Cipocha 01.02.07, 11:49
          A ja uważam, że Cipocha jest jedną z najbrzydszych kobiet. I że nie ma w sobie nic ładnego. 100 % brzydoty.

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
          • kszynka Re: Cipocha 01.02.07, 12:58
            frant3 napisał:

> A ja uważam, że Cipocha jest jedną z najbrzydszych kobiet. I że nie ma w
            sobie
            > nic ładnego. 100 % brzydoty.

nie mogę się zgodzić z taką opinią
            moim zdaniem to 99% + "pełne kobiece kształty"
            ;-)
            • robertw18 Prosiaczkowata... 01.02.07, 17:52
              Ale poza twarzą jeszcze coś - jak słusznie wskazano - się znajdzie, choć ta osoba ma skłonności do tłustości.
              Pozdr.
              • Gość: mzb Kobiece kształty = gruba IP: *.crowley.pl 02.02.07, 10:05
                Wot, cała prawda :)
          • Gość: Geeee Re: Cipocha IP: *.kat.3s.pl 01.02.07, 23:33
            idiota albo zazdrosna
            • frant3 Re: Cipocha 02.02.07, 07:30
              jesteś.
        • Gość: Madzia Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 12:09
          Mojemu chłopakowi też się podoba.
          • robertw18 Czy pokaże bieliznę swych pośladków? 01.02.07, 17:53
    • Gość: Mateusz Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 11:13
      Super, ona ma co pokazać, już nie mogę się doczekać !!!!
      • Gość: mck Kto to ta Cichopek ? Nie znam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:49
        ???
        • frant3 Re: Kto to ta Cichopek ? Nie znam 01.02.07, 11:51
          Taka brzydka i gruba aktorka, gra Kingę w serialu 'M jak miłość' w programie 2.

www.frant.tivi.pl
          • Gość: Geeee Re: Kto to ta Cichopek ? Nie znam IP: *.kat.3s.pl 01.02.07, 23:36
            ktos kto sie podpisuje frant3 to albo chory idiota albo zazdrosna baba
            • frant3 Re: Kto to ta Cichopek ? Nie znam 02.02.07, 07:39
              Geee ma zadadki na dyktatora. Czyżby nowy Stalin się narodził?
              Jeśli Geee mówi, że dana kobieta jest piękna, to cały Internet musi mówić, że jest piękna, nawet jeśli jest potworem.
              Mam nadzieję, że tacy jak Geee nie dorwią się do władzy.

--
              Frant - humor, satyra, krytyka
              • Gość: :) Re: Kto to ta Cichopek ? Nie znam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.07, 08:48
                kto się będzie przejmował zdaniem takiej zakompleksionej i zazdrosnej osoby jak
                ty. Tak bardzo chcesz na siebie zwrócić uwagę, żałosny człowieczku?
                • frant3 Re: Kto to ta Cichopek ? Nie znam 02.02.07, 11:16
                  Tak, zazdroszcze jej cipki, a tobie elokwencji.

--
                  www.frant.tivi.pl
        • Gość: inappropriate Re: Kto to ta Cichopek ? Nie znam IP: *.olsztyn.mm.pl 01.02.07, 15:46
          zazdroszczę w takim razie!
      • Gość: r Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 12:11
        Ona wygląda zawsze ładnie no i nie musi mieć tapety zrobionej jest naturalna,
        fajna lasencja
    • Gość: Dariusz Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 11:14
      Ona jest tak naturalnie piękna, a w bieliźnie, ach...
      • Gość: 123 Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 80.48.255.* 02.02.07, 09:30
        PRZECIEŻ TO JEST MAŁA, GRUBA KLUSKA !!! JAK TOTO MOŻE REKLAMOWAĆ BIELIZNĘ ?!
        PRĘDZEJ PREPARAT DO DOCHUDZANIA...
        • stworzenje tylko dla kasy 04.02.07, 14:49
          malo to dziewczyn ktore chcialby wystapic w reklamie,ladniejszych, chcacych
          sobie dorobic troche grosza,ale nie jakas tepa aktorka musi byc,bo ma dostep do
          mediow etc. smutne :-(((
    • Gość: Misiek Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 11:16
      Kasia Kocham Cię !!!
      • Gość: Robi Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 12:08
        Obudź się !!!
    • Gość: tomcioo Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 62.87.185.* 01.02.07, 11:17
      a kiedy bedzie ona chodzic w MjM tylko w bieliznie, a najlepiej by bylo gdyny
      Piotrek wyjechal nad morze z Kinga i Julka z korepetycji...
      • Gość: marcino Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:47
        nareszcie mądry post
    • Gość: Radzio Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 11:19
      Jestem wielkim fanem Kasi, uwielbiam ją i zazdroszczę trochę M. Hakielowi., że
      może ją mieć na codzień.
    • Gość: M Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 11:24
      Kasia w seksownej bieliźnie, już nie mogę sie doczekać.
    • Gość: Zabuska Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:54
      Ja jestem bardzo ciekawa co to za firma - Kasia na pewno ma duzo wdzieku i
      młodości stawiam na atlantica, a jakies są wasze typy?
      • Gość: Megi Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 12:07
        a może Triumf...
      • Gość: stromberg atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:15
        zadna z tych firm nie robi rzeczywiscie 'seksownej' bielizny, przez duze S.
        nawet jesli atlantic robi ladne i fajne rzeczy, ale triumf... bardzo pojedyncze
        sztuki. taka firma dla starszych pan z burdy. chyba, ze dla kogos kazda
        bielizna, i kazde cialo jedynie w bieliznie, od razu jest seksowne... to
        prawdopodobne. jesli mialaby byc seksowna, to musialaby byc to jakas victoria's
        secret, lejaby... ale te firmy zbyt stawiaja na jakosc i wyjatkowosc, zeby
        zatrudniac takie... poslednie aktoreczki i gwiazdeczki.
        • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 12:25
          a ja wiem, ale wam nie powiem, ale na pewno nie atlantic, bo oni szyją na
          przyszczate nastolatki ani nie triumf, bo oni robią reformy babcine i tym
          podobne. Porządna firma, bo sama noszę jej produkty i jestem z nich bardzo
          zadowolona, raczej z wyższej półki a na pewno super sexi, mój chłopak jest
          bardzo zadowolony z ostatniego nabytku...
          • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:38
            z wyzszej? cos nie wierze. choc zgoda pelna co do opinii na temat atlantica i
            triumfa!! wiec co... felina? wonderbra? calvin?
            • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 12:45
              felina jest fajna na większe biusty ale nieco konserwatywna jeśli chodzi o
              stylistykę, mówimy raczej o polskiej firmie z wielkimi aspiracjami, jak na
              razie udaje im się zaczarowac mnie pieknymi modelami ale przede wszystkim
              jakością...
              • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:52
                znow zgoda co do feliny. ale to ciekawe. milo uslyszec, ze jakis polski
                producent staje na wysokosci zadania jakosci, stylistyki, prezentacji (mowie o
                tych modelach, ktorzy Cie zachwycaja, nie o KC), nawet jesli nie wiem o ktorej
                mowisz. jak na razie dla mnie nic jeszcze nie zdolalo przebic lejaby...
                • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 12:58
                  lejaby jest piękna, nie będe się kłócić, tylko, że lejaby szyje we francji o
                  ile się nie mylę a u nas siła robocza jest snacznie tańsza, dzięki czemu
                  produkty tej firmy są tez tańsze, chociaż z tego co wiem, to zamawiaja koroniki
                  i dodatki u tych samych dostawców
                  • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:03
                    ciesze sie, bo tez nie mialem zamiaru sie klocic, tym bardziej, ze jak na razie
                    sie zgadzamy:-) no prosze. jesli tak sie sprawy maja, to... nic tylko czekac na
                    rozwoj i rezultaty.. no ale.. nie pasuje mi kompletnie osoba KC do reklamy
                    pieknej bielizny. mialabys jakis inny typ? fakt, lejaby jest bardzo nietania,
                    okolice trzech setek. ale wiadomo za co sie placi. takze za klase sama w sobie,
                    jak chanel.
                    • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 13:07
                      to o czym mówimy jest średnio o połowe tańsze a jesli chodzi o modelke to
                      bardzie by mi odpowiadała maja ostaszewska, tylko, ze ona nie bawi się pewnie w
                      takie rzeczy
                      • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:11
                        ciekawe czy jak powiem, ze mialem wlasnie pania Ostaszwska wymienic, to
                        uwierzysz.
                • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 13:02
                  a co do modelki to tez nie wydaje mi się,żeby to była trafna decyzja. Oprócz
                  kształtów to ta panna nie ma nic do zaoferowania, gdy wybiera się modelke to
                  taką z która mogą się idetyfikowac klientki danej marki, a kasia cichopek to
                  nie jest dobry typ
                  • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:06
                    az sie zachlysnalem kawa czytajac to, z czym znow tak bardoz musze sie zgodzic.
                    ksztalty - ok, komus moga sie podobac, choc mi nie, akurat. ale poza tym -
                    pustka wieje. w oczkach, glosiku... zero charakteru, tajemnicy, tego CZEGOS.
                    moze i slodka laleczka, ale plastikowa. dlatego tez zaskoczony bylem, kiedy
                    napisalas, ze to faktycznie dobra firma z aspiracjami.
                  • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:21
                    mysle, ze moze pani Cielecka.. jest delikatna.
                    • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 13:26
                      o cieleckiej tez myślałam, delikatna a jednoczesnie błyszczy intelektem, ale
                      cielecka nie ma tych kształtów
                      • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:29
                        nie zgadzam sie. ma piekne, delikatne, smukle. dla mnie naprawde sliczne.
                        wlasnie takie.
                        • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 13:32
                          ja nie neguje, ze cielecka ma piekne ciało, całkowicie zgadzam sie z tym
                          stwierdzeniem, tylko ze ta firma promuje się głównie z myśla o klientkach z
                          pełnijszymi kształtami, a maja ma po prostu większy biust i tyle
                          • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:34
                            rozumiem wiec. hm.
                      • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:30
                        poza tym.. ksztalty ostaszewskiej sa bardzo zblizone do cieleckiej, prawda?
                        • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 13:36
                          obydwie sa super, tylko niestety to sa aktorki o ugruntowanej pozycji w światku
                          aktorskim i żadna z nich pewnie nie jest zainteresowana promowaniem swoją osobą
                          bielizny
                          • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:40
                            maja ugruntowana pozycje. ale... nie widze nic zlego w reklamie pieknej
                            bielizny przez aktorke o ugruntowanej pozycji (ref. np nicole kidman). to co
                            innego niz reklama odswiezacza.... ale one oczywiscie moga miec odmienne
                            zdanie, co cieszy o tyle, ze oznacza autoszacunek, a smuci, bo ulice nasze
                            zdobic bedzie... cichopek, a nie piekna maja czy piekna magda. a moze firmie
                            zalezy na zainteresowaniu gowniarami?? choc, z tego co piszesz o firmie, byloby
                            to troche dziwne. nie wiem, ktora gowniare o bujniejszym biuscie bym wiec
                            wytypowal..
                            • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 14:16
                              www.samanta.pl/strona.php?parent=8&page=6 a co o tym myslisz?
                              szczególnie mi się podoba ten gorsecik, cudowny i super leży...
                              • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:20
                                rozumiem, ze sprawdzilas. na poczatek powiem Ci, ze jestem w pracy, wiec nie
                                bardzo mi tak ogladac gorseciki... ale popatrze. na pewno powiem Ci moje typy.
                                • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 14:26
                                  też jestem w pracy ale moja szefowa na szczęscie tez nosi ta bieliznę i się nią
                                  zachwyca...
                                  • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:32
                                    ja nie wiem jaka nosza moi szefowie. ale watpie, ze te.
                                  • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:35
                                    ja nie jestem najwiekszym fanem gorsetow, przyznaje bez bicia. podoba mi sie
                                    pierwsza z tych:
                                    www.samanta.pl/strona.php?parent=9
                                    srodkowa z tych:
                                    www.samanta.pl/strona.php?parent=10&page=3
                                    druga i trzecia z tych:
                                    www.samanta.pl/strona.php?parent=10&page=7
                                    no i ostatnia z tych, najbardziej:
                                    www.samanta.pl/strona.php?parent=10&page=9
                                  • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:38
                                    dwa lata temu lejaby mialo najpiekniejszy stanik na swiecie. ale chyba juz go
                                    nie maja.... moze w domu mam zdjecie, ale nie jestem pewien.
                                    • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 14:51
                                      www.samanta.pl/strona.php?parent=10&page=3 ten ostatni jest boski, ma
                                      przepiękne ramiaczka (cudownie latem wystawały mi spod zielonego sweterka)
                                      tylko te zdjęcia sa do bani, ta ich strona nie jest zbyt dobra maja jakiś
                                      problem z kolorami
                                      • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:53
                                        boski. wierze, ze cudownie wystawaly spod zielonego sweterka. ja szukam tamtego
                                        mojego, sprzed dwoch lat.
                                      • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:22
                                        znalazlem u mnie w poczcie sprzed dwoch lat jakos:-) najpiekniejszy. w
                                        rzeczywistosci, na piersiach, na ramionach o niebo lepszy niz zdjecie. ten to
                                        dopiero jest boski. ogromnie pryzjemnie bylo wydac na niego pare groszy. tylko
                                        nie wiem jak Ci go pokazac...
                                        • lasica068 Re: atlantic? triumf? 01.02.07, 15:26
                                          proponuję na maila lasica068@gazeta.pl
                                          • Gość: stromberg Re: atlantic? triumf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:30
                                            obejrzyj. i powiedz jak Ci sie podoba.
                                            • Gość: off Re: atlantic? triumf? IP: *.chello.pl 02.02.07, 14:40
                                              ludzie!!!!do pracy!!!a nie gadać o bieliźnie i wymieniać się linkami do staników...
          • Gość: Zabuska Re: atlantic? mistique? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:06
            Ale przecież atlantic wypuścił ostatnio nową kolekcję dla KOBIET nie
            pryszczatych nastolatek, potrzebują na pewno promocji więc może Kasią zostanie
            twarzą a raczej ciałem Mistique?
        • Gość: pasozyt Re: atlantic? triumf? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:45
          polskie biadolenie
    • Gość: Enola Gay A kiedy Kasia napisze elementarz? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 01.02.07, 11:55
      Przecietna dziewczyna o przecietnej urodzie.Takich setki na ulicach.Ale
      otwieram lodowke,a tu Kasia...
      • mattamatta Re: A kiedy Kasia napisze elementarz? 01.02.07, 15:08
        Wcale mnie nie dziwi, że pani, która w pewnych kręgach (vide forum seriale)
        dorobiła się ksywki Big Bombelos będzie reklamować biustonosze. Dziwi mnie za
        to, że na reklamę nie załapał sie jej tancerz - mógłby reklamować męskie
        stringi z trąbą słonia na przykład.
        Kariera pani Katarzyny to typowy przykład polskiej kariery w szoł biznesie:
        jedna rólka w serialu a potem oskarowe role w reklamach
        kawy/biustonoszy/kiełbasy/podpasek/kleju do protez itp.
        Poza tym dziwi mnie troche niekonsekwencja - popularność pani Cichopek
        zbudowana jest na serialu oglądanym głównie przez starsze panie i gospodynie
        domowe. Czy reklama bielizny, pokazująca przecież nagość to dobre posunięcie w
        takiej sytuacji? Myślę, że w obliczu braku propozycji ról filmowych większej
        popularności przysporzyłoby jej ślubowanie zachowania dziewictwa do ślubu,
        coroczna pielgrzymka z Rodziną Radia M. i udzielanie się na wszelakich
        uroczystościach kościelnych i watykańskich, gdzie mogłaby zastąpić panią
        Kożuchowską.
    • Gość: W.N Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 11:58
      super z niej laska !!!!!!!!!1
    • Gość: feeee... Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:58
      tylko nie ona nie ma innych ładniejszych aktorek tylko ta kluska!
    • Gość: Z Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 12:05
      Nie napalajcie się tak tu piszą, że pokaże bieliznę, i nic więcej.
    • Gość: cogito23 A ja wiem co to za bielizna IP: *.torun.np.com.pl 01.02.07, 12:10
      Wiem co to za bielizna. Podpowiem, że to nasz krajowy producent.
      • no_nick Nikt z liczących się producentów 01.02.07, 12:12
        Pewnie nikt znaczący - pani Kasia nie grzeszy intelektem,klientki znanych marek
        bielizny mogą mieć trudności z utożsamianiem się z kimś takim.Stawiam na jakąś
        małą firmę.
        • Gość: cogito23 Re: Nikt z liczących się producentów IP: *.torun.np.com.pl 01.02.07, 12:20
          Możesz się zdziwić. Nie jest to firma krzak. Jakość wykonania i modele sezonowe
          oceniam o wiele lepiej niż Triumpha, którego coraz więcej Pań ma już dosyć.
          Pozdrawiam
          • no_nick Nie twierdzę że krzak 01.02.07, 12:21
            ale nie podejrzewam atlantica ani esotique'a.
          • lasica068 super producent 01.02.07, 12:35
            nie będę mówić o wyglądzie, to niezaprzeczalnie to jedna z najładniejszych
            ofert na rynku, a co do jakości to staniki tej firmy po 4 latach noszenia
            wyglądaja jak nowe, wiem bo sprawdziałam na sobie, tylko mogłyby byc nieco
            tańsze, ale za jakośc niestety trzeba płacić.
        • Gość: Dżon Re: Nikt z liczących się producentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:42
          SAMANTA
          • Gość: ali g Samanta ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:41
            Jeśli to Samanta - to bardzo dobry wybór z punktu widzenia tej firmy/marki!
            Gratuluję tamtejszym marketingowcom.Nie kpię,to prowincjonalna marka z pewnymi
            aspiracjami,dokładnie jak ta Cichopek.Bardzo dobry mix!
    • Gość: Krystian A czystą chociaż?? IP: *.crowley.pl 01.02.07, 12:13
      Bo jak brudna to feeeeeeee.
    • Gość: Luki Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 193.110.80.* 01.02.07, 12:15
      bedzie reklamowac staniki z golfem i betonowe reformy
      • Gość: elektorat Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.14.48.* 01.02.07, 12:22
        nie dają jej rol filmowych to jakoś musi się ratować i zarabiać
    • Gość: x Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:21
      Kasia super! ma kobiece kształty, jest wdzięczna, delikatna, ciepła - kobieca!
      choć trzeba przyznać, że ostatnio chyba przybrała na wadze i już nie wygląda tak dobrze, jak podczas "tańca"
    • Gość: Superman Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: 212.160.172.* 01.02.07, 12:30
      Super ciało w super bieliźnie,
    • Gość: omatko kto to beztalencie promuje!? IP: *.crowley.pl 01.02.07, 13:08
      kto promuje to beztalencie? komu wpadlo do glowy nazwac ją najładniejszą
      Polką?! czy ktos widział ją bez makijażu i tysięcy luxów skierowanych na twarz?
      ludzie! opamietajcie sie!
      • Gość: P_jak_Piotrek Re: kto to beztalencie promuje!? IP: 213.77.49.* 01.02.07, 13:28
        Bieliznę - w przypadku kobiety - nosi się najczęściej na biuście i tyłku, to co
        do rzeczy mają tu makijaż i "tysiące luxów skierowane na twarz"?

Cud to ona nie jest, ale fajna babeczka i tyle. Chętnie rzucę okiem.

Gość portalu: omatko napisał(a):

>czy ktos widział ją bez makijażu i tysięcy luxów skierowanych na twarz?

A Ty widziałe(a)ś?
    • Gość: znawca Piękna kobietka:) IP: *.forweb.pl 01.02.07, 13:36
      • Gość: D. Słodkopierdząca Kasia C. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:58
        Ta pozbawiona własnego zdania, ugłaskana do bólu, fałszywa dziewczyna, która ma
        tendencje do stania sie dewotką będzie reklamowała bieliznę?
        A czy nie boi się tego wizerunku grzecznej Damy z klasą??!!
        Pani Kasiu 0 Damy się z bieliźnie nie pokazują!
        A tak Pani strasznie zależy na tym, aby uważano Panią za Kobietę Nad Kobiety!

A więć kasa, kasa i jeszce raz kasa - dla niej Dama Kasia C. się sprzedaje.

Strach otworzyć lodowkę, bo pewnie i stamtąd wyskoczy. Przecież jest wszędzie i
        ludziom od siebie odpocząć nie daje.

• Gość: a Re: Słodkopierdząca Kasia C. IP: *.devs.futuro.pl 02.02.07, 11:27
          masz racje

zenujaca wytwor warwsiawki ta kasia c.

kasa, kasa, kasa

szkoda mi tego dzieciaka, biedna bedzie za pare lat, kiedy znajde sie nowe
          kasie c. a na nia nie splunie nawet zaden tancerz przybleda :)
    • ponury_drwiacy_szyderca Kasia Zchichapęk wygląda jak słoń?!?!?!?!?! 01.02.07, 14:08
      Co za idiota wymyslił ją jako reklamującą bieliznę??????????????
    • Gość: antykonsumpcja po-każ cy-cki IP: 213.199.198.* 01.02.07, 14:24
      (o)(o)
    • Gość: R Kasia Cichopek jest the best. IP: 212.160.172.* 01.02.07, 14:29
      Bardzo trafna decyzja Kasia przyciągnie oko na siebie, jest na co popatrzeć !
    • zalany_robaczek Kasia Cichopek pokaże bieliznę 01.02.07, 15:51
      Jeśli ta bielizna nie jest z moheru to nic jej to nie pomoże:(
    • Gość: tomek Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.devs.futuro.pl 01.02.07, 16:14
      przeciez ona jest porazkowa .....wielka gwiazda fuj ble

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka