Gość: cool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 15:42 witam czy po 1 maja bedziemy mogli bez problemu wjechac do angli i czy bedziemy mogli normalnie powiedziec ze jedziemy pracy szukac???????????czy ktos cos wie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: anglia 03.03.04, 17:31 na to się zanosi, Wielka Brytania i Irlandia jako jedyne kraje UE wywiązały się z obietnic i już od maja możemy pracować w Anglii. Będziemy już wchodzić wejściemi unijnym i uniezależnimy się od zespołu napięcia przedmiesiączkowego pani urzędniczki, która nie chce nas wpuścić. I już nikt mnie więcej nie zapyta, kiedy mam zamiar wyjść za mąż, bo tak mi się kiedyś zdarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesia_z_klonu Re: anglia IP: *.veranet.pl 06.03.04, 18:34 mam taka nadzieje! bo w te wakacje sie wybieram do londynu.. pozniej ewentualnie szkocja. jedyna rzecza ktorej sie obawialam to wjazd do kraju:) pozdoawiam Odpowiedz Link Zgłoś
higher_eu Re: anglia 06.03.04, 23:30 O wjazd się martwić nie musisz... od pierwszego maja machamy państwu na imigracji paszportem tylko i bez żadnych pytań przechodzimy do hali przylotów... koniec z kolejkami i przesłuchaniami... ;) Gość portalu: czesia_z_klonu napisał(a): > mam taka nadzieje! bo w te wakacje sie wybieram do londynu.. pozniej > ewentualnie szkocja. jedyna rzecza ktorej sie obawialam to wjazd do kraju:) > > > pozdoawiam Odpowiedz Link Zgłoś