Dodaj do ulubionych

Kasia Cichopek pokaże bieliznę

• Gość: fol czym by tu jeszcze zarobić? rzygać się chce IP: *.chello.pl 01.02.07, 16:25
      ...
      • Gość: miśka Re: czym by tu jeszcze zarobić? rzygać się chce IP: *.spray.net.pl 01.02.07, 16:41
        no, wiesz, KAsia ma warunki, żeby zarobić, a ty nie dlatego masz problem
        gastryczny
    • Gość: air cichopek nago jest na emule IP: *.tmodns.net 01.02.07, 16:50
      wychodzi z (chyba) baltyku
    • Gość: Koles Powinna reklamowac biale laski w tandetnych... IP: *.chello.pl 01.02.07, 16:52
      serialach. Marna aktoreczka i parowka. Taka mloda Zofia Merkel. Jak bedzie
      stara to bedzie megaciota! Rownie dobrze reklamowac gacie na sobie moze
      Hojarska. Tez jest pierwsza gwiazda Polski C.
      • defenestrator Re: Powinna reklamowac biale laski w tandetnych.. 01.02.07, 19:10
        Kolejna ZNANA Z TEGO ŻE JEST ZNANA. Zresztą tak jak Mroczki. Może swój aktorski
        talent zademonstrowałaby w teatrze albo w jakimś normalnym filmie, a nie w
        płytkim serialu? Ale coś mi się wydaje że oprócz słodkiego uśmiechu i okrągłych
        piersi nie ma zbyt wiele do pokazania publiczności.
    • terr4 Bez bielizny 01.02.07, 17:23
      Ciekawe czy prawdziwe ? Hmmm...
      img370.imageshack.us/img370/1635/katarzynacichopekca314arg1.jpg
    • Gość: dj80 Grafik będzie miał trochę roboty. IP: *.acn.waw.pl 01.02.07, 19:22
      Cichopek jest strasznie pyzowata, twarzy też nie ma zbyt ładnej.
    • mysliciel.bombardujacy Kasia Cichopek pokaże bieliznę 01.02.07, 19:29
      Tylko bieliznę? Dobre i to.

Dobrze, że piszecie, teraz już widz... ekhem, teraz już wiem wszystko.

P.S. A o mnie napiszecie? Ja też bym pokazał..., tylko co - nie noszę bielizny;)
    • Gość: anka Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:07
      Jak czytam co niektóre opinie,to odnosze wrażenie ,że są to głosy wychudzonych
      dziewczyn bez piersi z płaskimi pośladkami,którym,żal "tyłek"ściska,że nie są
      tak atrakcyjne jak Cichopek...
      • mysliciel.bombardujacy Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę 01.02.07, 21:51
        Wychudzony, nie mam piersi, mam płaskie pośladki.
        To ja!
        Kurcze, jestem dziewczyną z kompleksami.
        Czego to się czlowiek o sobie nie dowie czytając fora internetowe;-)
    • Gość: Filip Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:14
      Zgadzam się w pełni z tym co napisałaś.Komentarze,że jest odrażająca i brzydka
      to bzdura,którą wypluwają z siebie, jak żmije jad,zazdrosne,nieatrakcyjne i
      zakompleksione dziewczyny.
    • Gość: 79 Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:35
      Ludzie!czy wy naprawdę jesteście tak naiwni i wierzycie,że na tym zdjęciu w
      wodzie jest Cichopek...?Ktoś wam kity nawciskał i trzymacie się tej wersji(to
      żenujące).Powracając do sprawy tych co wygłaszają negatywne opinie na jej
      temat,to miałbym taką małą prośbę:stańcie drogie panie przed lustrem i
      przyglądnijcie się swoim twarzom,pośladkom i piersiom(czy wyglądają tak ładnie
      jak Cichopek?.Jeśli dojdziecie do wniosku,że nie(w co wątpie)to przestańcie
      krytykować tak atrakcyjną kobietę jak ona.Pozdrawiam wszystkie zakomleksione
      zazdrośnice!
      • Gość: KUBZOL Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:00
        Hej kolo. Nie podoba ci się na tym zdjęciu?? wygląda dwa razy szczuplej niż
        normalnie. skoro lubisz grube to twój problem
    • Gość: Zenek_z_Bramy Ma czym oddychać IP: *.chrobry.pl 01.02.07, 20:54
      A i pierdnąć też ma czym.
      Ale tak ogólnie nie w moim guście.
    • Gość: KC zdjecie kasi w calej okazalosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:56
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dd6351ba49889fee.html
    • Gość: jagoda15 Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:22
      biedna ta kasia - nikt nie może pozna się na jej talencie - musi zarabiac na
      życie reklamami
    • Gość: Uważny Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.zwm.punkt.pl 02.02.07, 07:25
      Kolejna aktoreczka, jedna z setek innych,ale wypromowana, która ma swoje pięć minut, a potem już nikt nie będzie jej pamiętał bo będą tabuny następnych,podobnych - I NA TYM POLEGA SHOWBUSINESS!
    • Gość: asica Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:17
      zdjecia pewnie beda apetyczne, choc fenomenu kasi cichopek nie moge zrozumiec...
    • Gość: tez kasia :) już się chyba troszkę przejadła... IP: 213.218.116.* 02.02.07, 09:30
      Kasia jest ok. Jej figura- kobieca - i z tym się zgodzę :) I faktycznie
      reklama bielizny nie na wieszakach jest potrzebna. Dla nas, dla przeciętnych
      kobiet. Ale czy napewno Kasia C. ?! Mnie się już troszkę znudziła. Niedługo
      lodówkę otworzę i .... :))))))
    • Gość: llll___llll Re: Kasia Cichopek - maskotka mediów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:49
      Weźcie tą pseudoaktorkę. Jest mdła, grzeczniutka, taka maskotka. Sprzedała się
      telewziji . Jej sukcesy to taniec z gwiazdami, M jak miłość, reklama bielizny???
      Frytka, Joanna Brodzik, Kasia Cichopek, Doda ... kto jeszcze???
    • Gość: majtek Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:39
      Do pleyboya kasiu :)
      • stworzenje tandetka 04.02.07, 14:46
        pseudo artystka ktora bierze gruba kase i ot tyle szumu wokol niczego
    • Gość: fanka Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:12
      Mam katalog tej firmy którą reklamuje Kasia.Jest super własciciele dokonali
      dobrego wyboru dając Kasi reklamowanie swojej bielizny,to najlepszy katalog
      jaki do tej pory mieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka