Gość: fol czym by tu jeszcze zarobić? rzygać się chce IP: *.chello.pl 01.02.07, 16:25 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: czym by tu jeszcze zarobić? rzygać się chce IP: *.spray.net.pl 01.02.07, 16:41 no, wiesz, KAsia ma warunki, żeby zarobić, a ty nie dlatego masz problem gastryczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: air cichopek nago jest na emule IP: *.tmodns.net 01.02.07, 16:50 wychodzi z (chyba) baltyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koles Powinna reklamowac biale laski w tandetnych... IP: *.chello.pl 01.02.07, 16:52 serialach. Marna aktoreczka i parowka. Taka mloda Zofia Merkel. Jak bedzie stara to bedzie megaciota! Rownie dobrze reklamowac gacie na sobie moze Hojarska. Tez jest pierwsza gwiazda Polski C. Odpowiedz Link Zgłoś
defenestrator Re: Powinna reklamowac biale laski w tandetnych.. 01.02.07, 19:10 Kolejna ZNANA Z TEGO ŻE JEST ZNANA. Zresztą tak jak Mroczki. Może swój aktorski talent zademonstrowałaby w teatrze albo w jakimś normalnym filmie, a nie w płytkim serialu? Ale coś mi się wydaje że oprócz słodkiego uśmiechu i okrągłych piersi nie ma zbyt wiele do pokazania publiczności. Odpowiedz Link Zgłoś
terr4 Bez bielizny 01.02.07, 17:23 Ciekawe czy prawdziwe ? Hmmm... img370.imageshack.us/img370/1635/katarzynacichopekca314arg1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj80 Grafik będzie miał trochę roboty. IP: *.acn.waw.pl 01.02.07, 19:22 Cichopek jest strasznie pyzowata, twarzy też nie ma zbyt ładnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel.bombardujacy Kasia Cichopek pokaże bieliznę 01.02.07, 19:29 Tylko bieliznę? Dobre i to. Dobrze, że piszecie, teraz już widz... ekhem, teraz już wiem wszystko. P.S. A o mnie napiszecie? Ja też bym pokazał..., tylko co - nie noszę bielizny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:07 Jak czytam co niektóre opinie,to odnosze wrażenie ,że są to głosy wychudzonych dziewczyn bez piersi z płaskimi pośladkami,którym,żal "tyłek"ściska,że nie są tak atrakcyjne jak Cichopek... Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel.bombardujacy Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę 01.02.07, 21:51 Wychudzony, nie mam piersi, mam płaskie pośladki. To ja! Kurcze, jestem dziewczyną z kompleksami. Czego to się czlowiek o sobie nie dowie czytając fora internetowe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:14 Zgadzam się w pełni z tym co napisałaś.Komentarze,że jest odrażająca i brzydka to bzdura,którą wypluwają z siebie, jak żmije jad,zazdrosne,nieatrakcyjne i zakompleksione dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:35 Ludzie!czy wy naprawdę jesteście tak naiwni i wierzycie,że na tym zdjęciu w wodzie jest Cichopek...?Ktoś wam kity nawciskał i trzymacie się tej wersji(to żenujące).Powracając do sprawy tych co wygłaszają negatywne opinie na jej temat,to miałbym taką małą prośbę:stańcie drogie panie przed lustrem i przyglądnijcie się swoim twarzom,pośladkom i piersiom(czy wyglądają tak ładnie jak Cichopek?.Jeśli dojdziecie do wniosku,że nie(w co wątpie)to przestańcie krytykować tak atrakcyjną kobietę jak ona.Pozdrawiam wszystkie zakomleksione zazdrośnice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBZOL Re: Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:00 Hej kolo. Nie podoba ci się na tym zdjęciu?? wygląda dwa razy szczuplej niż normalnie. skoro lubisz grube to twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek_z_Bramy Ma czym oddychać IP: *.chrobry.pl 01.02.07, 20:54 A i pierdnąć też ma czym. Ale tak ogólnie nie w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KC zdjecie kasi w calej okazalosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:56 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dd6351ba49889fee.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda15 Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:22 biedna ta kasia - nikt nie może pozna się na jej talencie - musi zarabiac na życie reklamami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uważny Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.zwm.punkt.pl 02.02.07, 07:25 Kolejna aktoreczka, jedna z setek innych,ale wypromowana, która ma swoje pięć minut, a potem już nikt nie będzie jej pamiętał bo będą tabuny następnych,podobnych - I NA TYM POLEGA SHOWBUSINESS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:17 zdjecia pewnie beda apetyczne, choc fenomenu kasi cichopek nie moge zrozumiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez kasia :) już się chyba troszkę przejadła... IP: 213.218.116.* 02.02.07, 09:30 Kasia jest ok. Jej figura- kobieca - i z tym się zgodzę :) I faktycznie reklama bielizny nie na wieszakach jest potrzebna. Dla nas, dla przeciętnych kobiet. Ale czy napewno Kasia C. ?! Mnie się już troszkę znudziła. Niedługo lodówkę otworzę i .... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llll___llll Re: Kasia Cichopek - maskotka mediów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:49 Weźcie tą pseudoaktorkę. Jest mdła, grzeczniutka, taka maskotka. Sprzedała się telewziji . Jej sukcesy to taniec z gwiazdami, M jak miłość, reklama bielizny??? Frytka, Joanna Brodzik, Kasia Cichopek, Doda ... kto jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtek Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:39 Do pleyboya kasiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje tandetka 04.02.07, 14:46 pseudo artystka ktora bierze gruba kase i ot tyle szumu wokol niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Kasia Cichopek pokaże bieliznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:12 Mam katalog tej firmy którą reklamuje Kasia.Jest super własciciele dokonali dobrego wyboru dając Kasi reklamowanie swojej bielizny,to najlepszy katalog jaki do tej pory mieli. Odpowiedz Link Zgłoś