Dodaj do ulubionych

Immanuela!!!!!

21.02.07, 10:08
Jest slowo "isopycnic"! Po polskiemu "izopykniczny"!! Pasuje ci?:-))

en.wikipedia.org/wiki/Isopycnic
www.laznia.pl/frame_archiwum/Z_Oksiuta.htm
"Lane Kluski Technology" !!

"Coz za smutek mnie przenika
Ja a syna mam izopyknika
Czemu gestosc twa nie zmienia sie
Ty okropny moj ge(n)stasie?"

Obserwuj wątek
    • kanuk Imma 21.02.07, 13:13
      nentna?
      • immanuela Re: Imma 21.02.07, 13:18
        ładne Kanuku :-)

Żył raz sobie izopyknik
        (tu postawić trza wykrzyknik!)
        Dnia pewnego Kevin Mytnick
        Dał mu w łeb batonem Picnic.
        Izopyknik od gęstości*
        Biedak, dostał strasznych mdłości
        Biega teraz do WC
        Bowiem gęstość znaczy d.

* ww batonu

PS. Używasz Brez używasz na oznaczenie gęstości d czy "ro"?
        • brezly Re: Imma 21.02.07, 13:54
          No, wiedzialem ze sie nada.
          "d".
          • immanuela niniejszym Brez 21.02.07, 14:04
            pasuję Cię na mojego Osobistego Tropiciela Słów Natchieniujących. I ze łzą w oku
            wspominam "lolofory", od których wszystko się zaczęło :-)
            • brezly Re: niniejszym Brez 21.02.07, 14:06
              No, bedziemy jak ta niezawodna para: de Boer z Oppenheimem:-))
              • immanuela Re: niniejszym Brez 21.02.07, 14:09
                jako te elektrony na orbitalu s :-)))

PS. A może są to Słowa Natychające?
                • brezly Re: niniejszym Brez 21.02.07, 14:14
                  Nie, bo my sie odrozniamy:-)
                  • immanuela Re: niniejszym Brez 21.02.07, 14:16
                    no, spiny mamy zdecydowanie odmienne :D
                    • brezly Re: niniejszym Brez 21.02.07, 14:17
                      Nalegam na analogie de Boera i Oppenheima. Ja znajduje, ty szlifujesz.
                      • immanuela Re: niniejszym Brez 21.02.07, 14:21
                        ale chyba masz na myśli Borna? :-)
                        • brezly Re: niniejszym Brez 21.02.07, 14:24
                          Diamanty, nie kwanty!!
                          • immanuela Re: niniejszym Brez 21.02.07, 16:15
                            aż prąd mi wywaliło w trakcie tych rozważań :-)))
                            Znaczy się, nie miałeś na myśli Borna-Oppenheimera?
                            • brezly Re: niniejszym Brez 21.02.07, 18:04
                              Nie, de Boers firma od diamentow, wlasnosc rodziny Oppeheimow. :-)
                              • kanuk Re: niniejszym Brez 21.02.07, 18:53
                                ;))
                                • immanuela jak się Brezley z Immanuelą dogadywali: 21.02.07, 19:07
                                  czytać powyżej :)))
                                  • immanuela Re: jak się Brezley z Immanuelą dogadywali: 21.02.07, 19:13
                                    czyli wiadomo, że Oppen, tylko nie wiadomo w którym Heimerze ;-)
                                    • brezly Re: jak się Brezley z Immanuelą dogadywali: 21.02.07, 19:15
                                      Wlasnie ze bez "er" na koncu. Znowu zaczynasz?! :-))))
                                      • immanuela Re: jak się Brezley z Immanuelą dogadywali: 21.02.07, 19:16
                                        abo mie to rozbawiło :-)))
                                        • brezly Re: jak się Brezley z Immanuelą dogadywali: 21.02.07, 19:17
                                          No bo to jest szmoncesowe. Porownan z diamentami mi sie zachcialo:-)))
                                          • immanuela to sobie tu popatrz: 21.02.07, 19:19
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=57750081&a=57763787
                                            • brezly Re: to sobie tu popatrz: 21.02.07, 19:21
                                              Popaczuem se.
                                              • brezly Tez se popatrz 21.02.07, 19:21
                                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=57773435
                                                • immanuela Re: Tez se popatrz 21.02.07, 19:25
                                                  popaczyłam i mi mowę odjęło :-(
                                                  • brezly Re: Tez se popatrz 21.02.07, 19:27
                                                    Nie? Przeciez konie islandzkei jedzace sledzie to przy tym najnormalniejsza
                                                    sprawa. Pewnie jeszcze jedne wola bardziej korzenne a inne z koperkiem, a inne
                                                    po japonsku, matjasy od anchois, no jak to konie, nie?
                                                  • immanuela Re: Tez se popatrz 21.02.07, 19:31
                                                    noo, i poza tym czytanie o śledziach jest znacznie ciekawsze niż czytanie o
                                                    Mandarynie :-)))
                                                  • brezly Re: Tez se popatrz 21.02.07, 19:34
                                                    To dlaczego nikt tam nie pisze o sledziach?! Przeciez Mlynarski pisal "jest
                                                    jeszcze sledz w smietanie, metafizyczne danie". Myslisz ze wzmianka o sledziach
                                                    moze obrazac konsumenta chipsow? I jako taka moze byc politycznie incorrect?
                                                  • immanuela Re: Tez se popatrz 21.02.07, 19:38
                                                    no bo czy widziałeś czipsy o smaku śledziowym? To zdecydowanie jest niepoprawne.
                                                    Związek Śledziów Wszechpolskich zaraz by wszczął protest.
                                                  • brezly Re: Tez se popatrz 21.02.07, 19:44
                                                    Zaraz, zaraz, zaraz, my nie o TYM podziale kulturowym tu mianowicie dyskutujemy :-))
                                                    Sledz jest dobrem ogolnopolnocnoeuropejskim, nie ma sie co wszechpolszczyc,
                                                    zwlaszcza ze wiadomo o kogo sie te sledzie z beczki kupowalo.

No, pewnie ze nie ma czipsow o smaku sledziowym. Ta szlachetna ryba nigdy tez
                                                    nie dala sie polac ketchupem. Rzucilem ci kiedys skanik, gdzie niegodziwa wladza
                                                    stanu wojennego wmawiala w ksiazce kucharskiej ludowi ze Radziwllowie polewali
                                                    szpragai ketchupem, przeciez.
                                                    Atak Mandaryna na sledzia to laska dynamitu wrzucona w fundamenty naszej
                                                    cywilizacji.
                                                  • immanuela Re: Tez se popatrz 21.02.07, 20:01
                                                    to nie ważne z której beczki (jakby rzekł Diogenes), ważne, że poprotestować można.
                                                  • brezly Re: Tez se popatrz 21.02.07, 20:02
                                                    Komitet Obrony Sledzia przed Manadaryna oglaszam za otwarty!

Papa, zmyk zmyk.
                                                  • immanuela Pa, Brezliku, do jutra! 21.02.07, 20:05
                                                  • zielonamysz Re: Tez se popatrz 22.02.07, 09:05
                                                    Czy ja tez moglabym dostac ten kawalek bo zainteresowana jestem?? Sledz a la
                                                    Radziwiłł
                                                  • immanuela Brezley! 22.02.07, 11:40
                                                    Śledzia dla Pani Myszy raz!
                                                  • immanuela Re: Brezley! 22.02.07, 22:39
                                                    no Brez, dzie ten śledź?
                                                  • brezly Re: Brezley! 23.02.07, 07:33
                                                    No to jest dobre pytanie. Obu wam wyslalem i gdzie ja to teraz mam, no?
                                                    Ech....
                                                  • brezly Re: Brezley! 23.02.07, 07:39
                                                    Oczywiscie ze slalem, ale macie jeszcze raz, kurcze:-))
                                                  • immanuela Re: Brezley! 24.02.07, 12:35
                                                    w zasadzie to nie lubię śledzi, ale niech tam, dzięki Brez :-)
                                                  • olo53 Re: Brezley! 25.02.07, 18:42
                                                    'Wytworca informacji' mi sie podoba najlepiej w interpretacji Fronczewskiego:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka