Dodaj do ulubionych

Weronika Rosati gwiazdą w USA

• meetsue Re: Weronika Rosati gwiazdą w USA 28.02.07, 18:11
      Po prostu słów mi brak... wielką gwiazdę robią z niej, może i owszem, ale chyba
      tylko polskie tabloidy typu Fakt. Nie chce mi się wierzyć, że w Stanach ją tak
      rozpoznają i cenią... ot, gwiazdeczka jakich wiele... żenada.
    • pawka55 Kolejne "pompowanie" polskiej gwiazdy. Mimo, ze 28.02.07, 18:55
      interesuje sie filmem i na biezaco ogladam ciekawsze produkcje, o karierze
      Rosati nigdy nic nie znalazlem w amerykanskich mediach. Szczytem jej marzen
      bedzie prawdopodobnie zagranie w kilku filmach trzeciej kategorii, jak sie to
      przydarzylo Pacule. A juz napewno "nie spadlyby mi kapcie z nog" na wiadomosc o
      jej zwiazku z Van Kilmerem. Dla mnie zawsze bedzie on glupim bohaterem rownie
      glupiego jego pierwszego przeboju pt. "Top Secret". Spolkowanie z krowa mialo
      byc najzabawniejsza scena tego "dziela". Przynajmniej teraz trafila mu sie
      znacznie urodziwsza partnerka!

Polak z US
      • Gość: ss Re: Kolejne "pompowanie" polskiej gwiazdy. Mimo, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:10
        porównanie z Pacuła jest złe
        Pacuła to dobra aktorka
        a wymieniona Pani - to jest koz=szerna Gazeta która w Polsce promuje jakaś Panią
        Rosatii - która w ogóle jest nieznana nawet w trzeciorzednych filmach - nikt o
        niej w us nie słyszał - Gazeta jak zwykle kreuje cos czego jeszcze nie ma i nie
        bedzie - choc starozakanoi maja wpływy ogromne - ale do durni nie należą
    • Gość: szkoda_jej Re: Weronika Rosati gwiazdą w USA IP: *.centertel.pl 28.02.07, 19:03
      niby młoda, a wygląda jak stara, przechodzona rura :-(
      współczuję rodzicom :-(
    • to_ti Do Meryll Streep?? A co Stree-ptiz zrobiła? 28.02.07, 19:54
      Bo "osiągnięcia" chyba mierne ma na razie....
    • Gość: Alex bzdury IP: *.nycmny83.covad.net 28.02.07, 20:08
      jakos jej nie widac w plotkarskich gazetach i programach tv
      Amerykanie maja wystarczajaca liczbe swoich celebrities, zeby sie zajmowac sie
      miernymi gwiazdkami z prowincjonalnej Polski...
    • Gość: Myśliciel Zapytanie IP: *.aster.pl 28.02.07, 20:42
      "Weronika zdradziła w jednym z wywiadów, że ludziom "spadłyby kapcie", gdyby
      dowiedzieli się, z kim jest związana."

To jednak partnerem Jarka nie jest Alik?
    • Gość: Szp kozaczki IP: *.216.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 20:43
      A kogo to obchodzi, jakieś kozaczki.
      • Gość: krzychu Ta panienka zawsze lubiła starszych gości IP: *.core.euronet.net.pl 28.02.07, 21:01
        Woda sodowa uderzyła do głowy,a przez łóżko załatwić można wiele.Panienka bez
        skrupułów.
        • Gość: ŁOch Re: Ta panienka zawsze lubiła starszych gości IP: *.chello.pl 28.02.07, 21:31
          A co? Masz Krzychu jakieś doświadczenia w temacie?
        • Gość: lekarz Re: Córa jak rodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 00:16
          dostała właściwą szkołę od tatusia i mamusi
    • Gość: Val Weronika Rosati gwiazdą w USA IP: *.lnet.pl 28.02.07, 21:51
      Fajna foka,nawet zagrać też coś potrafiła. Ale ostatnie jej akcje medialne, to
      tandeta jakich mało.Podobnie jak cały "Fakt". Wyjdzie na to, że tępawy Max to
      było jej największe osiągnięcie życiowe. Szkoda.
    • Gość: KIKI Re: Weronika Rosati gwiazdą w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:03
      Głupia smarkula. Jeszcze jej "spadną kapcie" gdy ją kochanek rzuci.
    • Gość: robroy Re: Weronika Rosati gwiazdą w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:12
      blachara pusta jak urzędnik skarbowy starsa z siebie robi a niech tam się jej
      wiedzie jak najlepiej przez 4 litery można wysoko zajść
    • Gość: pyot Weronika Rosati gwiazdą w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:24
      nieźle pierdyknięta...
    • pediatra Re: Weronika Rosati gwiazdą w USA 28.02.07, 22:27
      Pogratulować rodzicom!!!!!!!
    • Gość: olo z sdpl strach na wróble jak ojciec z krzywymi z kłami IP: *.promax.media.pl 28.02.07, 22:54
      Panstwo Rissoto /rossato/ - hahaha- - wyniotowac mi sie chce na wasz
      widok. GW/gó.. wdupie/ "lansuje" pudło .... co za dno !!!!!!!!!!!
    • Gość: moherowa z sld z Werci gwiazda jak z koziej dupy trąba IP: *.promax.media.pl 28.02.07, 22:56
      hahahahahaha
    • Gość: Kleoparta Wera ma krzywe zęby po ojcu i pustke we łbie po IP: *.promax.media.pl 28.02.07, 22:58
      ...rodzicach
    • Gość: Jenas Mi juz spadly kapcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 23:04
      Mi juz spadly kapcie:
      wbli.com/images/dirt/val-kilmer-fat.jpg
    • Gość: mishima kapcie mi spadly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 00:54
      Mnie to kapcie spadły, jak przeczytałam, że najwyraźniej panna Weronika
      utożsamia swoją wartość z tym, kto ją... adoruje, powiedzmy. Rzeczywiście, jakim
      wielkim sukcesem jest wskoczyć komuś do łóżka! Możemy być dumni z naszej Polki
      Weroniki, którą podstarzały amerykański aktor zechciał łaskawie... zauważyć.
      Brawo! To nie kozaczki, nie okulary, ale ten nobilitujący stosunek... towarzyski
      zrobił z niej gwiazdę wielkiego formatu! Ach, Weroniko! Zazdroszczę Ci, że
      miałaś romans z Valem Kilmerem! Doprawy, kapcie mi spadły z zazdrości, że to
      Ciebie spotkała ta łaska z niebios, a nie mnie! Val, bierze mnie też! Może
      zostanę gwiazdą...
    • Gość: pipi Weronika Rosati gwiazdą w USA IP: *.32-130-66.mc.videotron.ca 01.03.07, 02:07
      Wpisz w jakakolwiek wyszukiwarke - Weronika Rosati a zobaczysz jaki swiatowy
      format,, hi hi wszystko po polsku
    • Gość: WelcomeToDisneyPL Mi już k... spadły papcie :) IP: *.spray.net.pl 01.03.07, 03:18
      wow maleńka !
      • halfilner czy Weronika to corka Dariusza Rosati ? 01.03.07, 03:22

komunizm to chec bezkarnego zlodziejstwa
    • amanasunta53 Tatuś przycichł..nie ma kto ,,lansować gwaizdy''? 01.03.07, 03:34
      Ale ,na szczęście,jest jeszcze Gazeta Wyborcza.Bo już wszyscy zapominali o
      wielkiej aktorce.
    • Gość: loki kozaczek IP: *.chello.pl 01.03.07, 03:35
      nie wiedziałem, że Łódź leży w Alabamie... jeżeli tak jest to pewnie biegają tam
      sami murzyni ... nie wiedziałem też że w Łodzi mają las a w nim chatki... film
      pewnie będzie kozaczek...
    • Gość: Kuba Weronika Rosati gwiazdą w USA IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 07:41
      Mnie normalnem u niczym się nie różni od tych z agencji towarzyskiej,za
      kasę,wątpliwą slawę sprzedaje się jak ......
    • Gość: czytacz Weronika Rosati gwiazdą w USA IP: 75.126.114.* 01.03.07, 07:53
      wrzuciłem rosati na kilka plotkarskich wyszukiwarek u USA i co?... no tak jak zwykle ... czarna dziura, czyli Pani Rosati nie istnieje w plotkarskim światku celebrytów w USA wiec chyba w ogole nie istnieje ...
      • Gość: kkkk na IMDB nawet jej zdjęcia nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:12
        nie mówiąc już - gdzie jest w tym inland empire? jako kto?
    • Gość: Gość Re: Weronika Rosati gwiazdą w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:21
      Rosati porównywać z Meryl Streep?Ha ha ha...No rzeczywiście,kapcie spadły ...ale
      komuś na głowę..
    • sauternes Rosati jest Zydowka,wiec niejakie szanse 01.03.07, 08:38

na jakas tam kariere w holylud ma. Gwiazda tam nie bedzie,ale jak wystarczajaco
      tam dlugo posiedzi no to cos tam zagra.

Joanna Pacula,dzis juz nieco podstarzala aktorka z Polski ,pojechala do hameryki
      znajac Polanskiego ,z ktorym miala romans,i ktory ja tam tez polecal znajomkom
      jak chocby Nicholsonowi.
      Udalo jej sie ,zagrala w bardziej ambitnych filmach jak "ucieczka z
      Sobiboru",ale potem to juz byl czysty chlam,jakies produkcje z wampirami itp
      badziewie. Grala w wiekszosci w badziewiach. Ale grala i zostal milionerka.

Nigdy gwiazda w hollywood. Mimo,ze jest tez Zydowka.
      Pozwolono jej pracowac. A to duzo.

Rosati jest za cienki bolek; przynajmniej na razie. Moze zagra w jakims badziewiu.
      Podobnie z Katarzyna Figura.TEz zydowka.Byla jakis czas w hollywood,zagrala u
      znanego rezysera u boku prawdziwych gwiazd hollywoodu,miala rekomendacje od
      samego Altmana i co . G...o.
      Skonczylo sie tak szybko jak sie zaczelo. Byla juz za stara .Zadnej kariery nie
      zrobila ,ale pomieszkala se troche w hameryce.
      Dzis w wieku balzakowskim rodzi i nianczy dzieci. To odmladza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka