Gość: mrLusiek Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: 89.238.26.* 12.03.07, 10:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrLusiek bosy Bosak IP: 89.238.26.* 12.03.07, 10:52 coś dziarmolił o powadze będąc przy tym sam bardzo śmiesznym, przepaść intelektualna nie pozwalała na przeprowadzenie normalnego wywiadu, ten chłopiec jest niebezpieczny bo nie kuma czasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrLusiek bosy Bosak IP: 89.238.26.* 12.03.07, 10:52 coś dziarmolił o powadze będąc przy tym sam bardzo śmiesznym, przepaść intelektualna nie pozwalała na przeprowadzenie normalnego wywiadu, ten chłopiec jest niebezpieczny bo nie kuma czasów Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Re: bosy Bosak 12.03.07, 10:57 wydaje mi sie ze on został nieźle wmanipulowany zachwycił sie chłopaczyna poselstwem i teraz musi wykonywac wszystko potulnie. Bo Tyran Giertych by go zniszczył. Szkoda mi go troche i nie wierze ze tak naprawde w głebi duszy jest homofobem. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil sa ludzie dla ktorych stosunki analne w wykonaniu 12.03.07, 11:51 facetów sa czyms odrazajacym - franek9915 napisał: > nie wierze ze tak naprawde w głebi duszy jest homofobem Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia2 Re: sa ludzie dla ktorych stosunki analne w wykon 13.03.07, 02:33 w11mil napisała: > facetów sa czyms odrazajacym - A w wykonaniu chłopa i kobiety to są już piękne i czułe:)? Buhahaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:00 ni jestem sympatykiem LPR ale moim zdaniem KW nie dał rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 17:16 pb-masz rację,KW nie dał rady.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechwojewódzka Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:16 Ten człowiek jest tak drętwy, że szok. Ppoczucie humotu jak u kaleki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:22 W gruncie rzeczy to Bosak jest sympatycznym dzieciakiem, tylko szkoda, że ma w głowie namieszane od tych nacjonalistyczncyh bredni. Szkoda chłopaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:24 Oglądaliśmy wczoraj z żoną żenujący występ tego wszechprawiczka. Ten dzieciak jest tak naprawdę TĘPY. Nie umiał się wyluzować, nie ma dystansu do samego siebie, zero błyskotliwości. Kuba nie musiał nic mówić, gdyż po jego twarzy widać było co sobie w środku pomyślał o tym smętnym chłopcu. Wstydzi się swoich poglądów, bo skoro nie bzykał to niech mówi o tym bez krępacji bo to jego, jak podkreśla, świadome wybory (czytaj wybory dorosłego mężczyzny). Otóż dla pokolenia 30-40 latków jesteś chłopcze niedoświadczonym, głupim dzieckiem pozostającym w kieracie ideologii. I co najgorsze. Mogłeś u Kuby pokazać się z innej strony jednak tego nie zrobiłeś. Nie tylko dlatego, że byłeś spięty i czułeś, że z każdą minutą dajesz większą plamę, ale dlatego, że ty tej drugiej strony nie masz. I wczoraj widziała to całą inteligentna Polska. I takie szczyle mają decydować np. o tym by w Polsce zakazać aborcji?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józef Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.tnp.pl 12.03.07, 11:36 NA pewno Bosak będzie to czytał to Panie Krzyśku tragedii nie było ale więcej luzu w tego typu programach bo te politykierstwo i pouczanie było żałosne. Owszem mogłeś przekazać co chciałeś ale chłopie masz 23 lata mogłeś wypaść jak młody facet z poglądami i poczuciem humoru ale jednocześnie nie dać się sprowokować Wojewódzkiemu. Więcej dystansu a będzie gut, choć już za parę miesięcy nie będzie was w parlamencie co jest pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Wy, prosci ludzie, ludzie jestescie i nudni i żenu 12.03.07, 11:38 jący Gość portalu: tomek napisał(a): > poglądów, bo skoro nie bzykał to niech mówi o tym bez krępacji bo to jego, jak Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 święta racja, zrobili mu pranie mózgu i stał się 12.03.07, 11:39 takim samym oszołomem jak Maciej i Romek. Wojewudzki jakby chciał to by go tam zajeżdził jak świnie taki hardy wszechpolak a tak naprawd to Ci.. sory ale taka prawda. No ale przecież od wieków wiadomo jacy ludzie sa homofobami. Muszą sie codziennie dowartościowywać i wmawiać sobie ze sa hetero SZKODA MI ICH A NATURY I TAK SIE NIE OSZUKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: święta racja, zrobili mu pranie mózgu i stał IP: *.lublin.mm.pl 12.03.07, 14:45 Coś w tym jest-poseł Bosak wychowany bez ojca, mama katachetka te sprawy... Też odniosłem takie wrażenie.Jakby był normalny nie zawracałby sobie d*** gejami.A tak:zakamuflowany gej.... Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja20 Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.tvk.torun.pl 12.03.07, 11:52 Dokladnie! ogladalam ten program z rodzina. W koncu moja matka stwierdzila, ze "w MW robia im najwyrazniej takie pranie mozgu, ze te dzieciaki potrafia rzucac tylko oklepanymi frazesami i cytatami z ksiazek". Zeby 52letnia katoliczka byla bardziej wyzwolona od 24letniego chlopaka?:D Owszem, Wojewodzki moglby byc lepszy, ale to Bosak dal plame. Jestem jego rownolatka i nie znam nikogo tak sztywnego, tak bardzo wyzutego z poczucia humoru. Z drugiej strony nalezy mu sie medal za odwage - mial smialosc pojawic sie u wojewodzkiego, ktory nie ukrywa i nigdy nie ukrywal swoich pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil "Zeby 52letnia katoliczka byla bardziej wyzwolona" 12.03.07, 11:54 Gość portalu: ja20 napisał(a): >Zeby 52letnia katoliczka byla > bardziej wyzwolona od 24letniego chlopaka?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: 193.24.24.* 12.03.07, 11:59 powiem Ci kolego jedno. Twoja wypowiedź ukazała twoją straszliwą nędzę intelektualną. Dawno nie czytałem tak żenującej opinii. Co to miało być? Przez chwilę poczułem ciężką woń gnoju. Dziwie się, że piszą tu ludzie , którzy nie mają nic do powiedzenia.Takie komentarze możesz sprzedawać ludziom o podobnym IQ (wątpię czy wiesz co to jest, więc wyjaśniam ---> kumplom spod budki z piwem. Piszesz też coś o swojej żonie...Hmmm kto to jest, że związała się z kimś takim? Chyba tylko Żaneta Żenada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusznik precz z takimi z naszego foryuma! IP: *.uni.opole.pl 13.03.07, 12:46 Synu księdza i mniszki. Inteligentne pisanie na ogólnodostępnym forum? Ty to musisz mieć AjKju. Tutaj ludzie wyrażają się niezobowiązująco, bez silenia się na wersal i piwnicę pod kozicami. Głąb. Burak. Morświn. Patelenka. Strugaweczka. BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee. Kudełko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:11 "inteligentna Polska"??? osiołku, w czyim imieniu Ty się wypowiadasz? Bosak nie pokazał się "z innej strony", bo dobrze wie, że ta "inna strona" istnieje tylko w głowach różnych wyluzowanych na pokaz, żenująco "młodzieżowych" zgredów, jak Ty. Jesteś jaki jesteś, ale bądź sobą, Bosak, bo "inteligentna Polska" ceni autentyczność, a nie bełkotliwe rady różnych nieudanych tomków, ich żon i innych panasewiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:35 Nie rozumiem takich ludzi jak p.Bosak.Młody chłopak a zero luzu.Wojewódzki jesteś gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:26 kuba ściągnij majtki przed kamerą w następnym programie, dopiero będzie luzacko i zajefajnie!!! :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: 212.160.172.* 12.03.07, 11:38 wojewódzki to jest ograniczony na inne myślenie niż on!!!! jak nie lubie lpr i młodzieży wszechpolskiej tak uważam że bosak zachował swoja twarz i pozostał wierny temu w co wierzy - nie oceniam słusznosci tych pogladów - a wojewodzkiem nie udalo sie go sprowokowac!!! brawo dla bosaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:42 bosak to smutas -przykre ,że tak młody gość zachowuje się jakby był 90-letnim stetryczałym emerytem :( ale to jego sprawa; Wojewódzki - do tej pory cię nie lubiłem ale zagiąłeś tego smutasa na cacy:) Jesteś wielki bo mimo zaawansowanego wieku jesteś młodszy duchem od Bosaka i masz zajefajny dystans do siebie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh dawajcie to na youtube, jeszcze nie ma niestety IP: *.acn.waw.pl 12.03.07, 11:48 ale wieczorem juz pewnie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:03 Szkoda dobrego programu z p. Wojewódzkim.Jest odrażajacy i zachowuje się zwyczajnie jak prostak.Przypomina trochę byłego polityka,który twierdził,"że Rząd się wyżywi" ale i tak p.Wojewódzkiemu daleko do Niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.07, 12:05 Żeby wszyscy myśleli tak jak Bosak to w Polsce żyłoby się lepiej.Dość zboczenia,ekshibicjonizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitch richmond Uwaga! Dzieci Romana G. ujawniają się na tym forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:09 śledzę co się pisze po tym programie w necie. Dużo przychylnych komentarzy dla Bosaka za jego drętwy występ i brak poczucia humoru i dystansu. To jakaś obmyślona akcja wszechpolaków jest. Jakie by było inne tłumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: 81.193.134.* 12.03.07, 12:20 koszulka "jestem homofobem".? fajny pomysl. niech milujacy prawde narod da odpor lewackim koszulkom noszac prawicowe koszulki. kilka porpozycji dla posla bosaka i jego zwsolennikow: "jestem faszysta" "szanuje hitlera, bo zrobil przeciez tez wiele dobrego" "nie lubie zydow" "nie lubie cyganow" "nie lubie murzynow" "nie lubie ruskich" "nie lubie niemcow" "nie lubie rozwiazlych kobiet (z wyjatkiem tych momentow gdy wale konia ogladajac je w internecie)" "nie lubie feministek i wszystkich kobiet ktore zamiast gotowac obiad pyskuja mezczyznie" "nienawidze ludzi ktorzy umieja i maja warunki ku temu by czerpac radosc z seksu" "mam kompleks malego fiutka albo pokrewny" "nienawidze ludzi ktorzy umieja i maja warunki ku temu by czerpac radosc z seksu" "umre usatysfakcjonowany nienawiscia ktora w zyciu czulem do tak wielu bliznich, bo dzieki temu kocha mnie wszechkochajacy bog" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleo Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.chello.pl 12.03.07, 12:25 Ojeje...ten koleś to dramat...oczywiście mówię o Basaku. Jest tak sztywny, nudny i prosty.Tępe spojrzenie na rzeczywistość.Zero otwartości. Skąd tacy się biorą...Jako kobieta nie chciałabym kijem go dotknąć. A jako człowiek nie chciałabym mówić mu nawet "dzień dobry". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:28 ale dlaczego myślisz, że miałabyś u niego szanse? robił wrażenie, że leci na zużyte kapciory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: 81.193.134.* 12.03.07, 13:41 wniskujac z jego obsesji na punkcie homoseksualistow i ich trybu zycia, bosak leci na chlopcow. i to jest dramat jego zycia, ktory go zzera i niszczy. normalny hetereoseksualny mezczyzna, pewny siebie pozbawiony kompleksow i bezproblemowy, zajmuje sie swoim zyciem i rwaniem panienek. gejow ma w dupie, ani go ziebia ani grzeja. ma wazniejsze rzeczy w zyciu do roboty niz wpie..nie sie w stosunki intymne laczace innych ludzi, bo sam ma swoje stosunki intymne. nie tak jak jako posel bosak, ktory mysli o gejach 24 godziny na dobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeny Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:07 ale o czym ty w ogóle mówisz??? przecież wczoraj o gejach mówił głównie wojewódzki. bosak to był gość, a nie prowadzący! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooyek LPR uwazam za bande degeneratow - ale Bosaka lubie IP: *.acn.waw.pl 12.03.07, 12:29 za elokwencje,odwage i wlasne zdanie - ile to juz razy widzialem podobny scenariusz w programach informacyjnych : " Prowadzacy, ktory chce zablysnac jadac po MW i LPR, oraz goscie - Bosak i jakis populityczny polityk z opozycji ktory chce zniszczyc malolata i zablysnac w oczach szefostwa. Natomiast malolat sie nie daje, najpierw sprowadza do poziomu prowadzacego, a za chwile bedac obiektywnym musze stwierdzic ze opozycjonista sie nie przygotowal i ograniczajac sie do typowych oskarzen "homofobi, faszysci itd." dostaje riposte od goscia ktory przeciez spodziewal sie wlasnie takich oskarzen stanowczo je odpiera i dosyc rozsadnie przedstawia wlasne zdanie." Zawsze bede po stronie goscia, ktory powie ze nie lubi homoseksualistow bo w jego odczuciu zagrazaja oni naszej cywilizacji, dlatego jest przeciw propagowaniu ich idei i zakazalby ich marszow, szczegolnie w obecnej formie, a nie po stronie innego goscia ktory powie ze ten pierwszy jest idiota tylko dlatego ze tak mysli. Nie zgadzam sie z ich opiniami, zdecydowanie przesadzaja, natomiast jestem zdecdydowanie przeciwny adoptowaniu dzieci przez pary homoseksualne i wszelkim manifestacjom (rowniez MW) ktore prowadza do bijatyk, naruszania normalnego zycia mieszkancow (jezeli male dziecko ma uslyszec teksty propagujace jointy, nienawisc czy zobaczyc umalowanego, polnagiego goscie w skorzanej bieliznie czy lysego imbecyla z kamieniem w reku to manifestacja nie powinna sie odbywac w danym miejscu) czy przeszkadzaja w ruchu ulicznym. nie chcialbym miec takich problemow jak Francja z imigrantami arabskimi i afrykanskimi, podoba mi sie radykalne podejscie do szkolnictwa i czasami warto jednak do niektorych spraw podejsc bardzo radykalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. 12.03.07, 12:33 Młodziez Wszechpolska... banda głupich nazioli... zdeleglizowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.azoty.pulawy.pl 12.03.07, 12:37 Koles jest beznadziejny, sztywny jak nie wiem, chłopie ile Ty masz lat 25? a jesteś drętwy jakbyś miał 80. Bierz przykład z Bartoszewskiego, to jest klasa ale Ty to nawet mu do pięt nie dorośniesz. Masz takie poczucie humoru jak Romek . Czyli żadne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Więcej Panasa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:13 Jaki Bosak jest wiadomo było bez pobytu u Wojewódzkiego, po grzyba go było zapraszać. Szkoda, że Panasa było tak mało, zmarnowane zaproszenie, aż żal. Jaki Panas jest też oczywiście wiadomo :) Ale niektórych miło jest pooglądać w celach rozrywkowych i dla rozluźnienia a niektórych jak widać nie, bo aż się tyłek marszczy. Lubię oglądać luz i dystans, stres i zahamowania zapewniam sobie wystarczająco sama, nie muszę oglądać tego dodatkowo i jeszcze w tak spotęgowanej formie jak u tego dzieciaka z MW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBol Re: Więcej Panasa ! IP: *.as.kn.pl 13.03.07, 05:19 Nie bądź dziecinna. Czego oczekiwałaś? Że zatańczy jak Wojewódzki mu zagra i zrobi z niego błazna? Bardzo dobrze chłopak zrobił, że przygotował się na to spotkanie i rozwalił koncepcję prowadzącego. Z przyjemnością oglądałem jak temu rzedła mina i próbował rozpaczliwie szukać pomocy u osób trzecich. To była wyśmienita zabawa. Za cienki po prostu na Bosaka. Ja też lubię się śmiać, ale nie oznacza to, że za wszelką cenę. Jak nie lubię Bosaka tak uważam, że tu wypadł bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Wojewódzki- Bosak 1:0 12.03.07, 13:35 ogladałam i stwierdzam ze większego sztywniaka niz Bosak jeszcze nie widziałam, ten facet nie potrafi sie w ogóle wyluzować, nie mówiac o tym ze jest bez jaj i na żartach tez sie nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBol Re: Wojewódzki- Bosak 1:0 [czyli błędny werdykt] IP: *.as.kn.pl 12.03.07, 16:30 Droga Yolu. Jak podrośniesz to może zrozumiesz kto wygrał tą, nazwijmy to, potyczkę. Jeżeli zrobienie z siebie idioty jest dla ciebie oznaką wyluzowania, to zgadzam się - Bosak nie wyluzował się, natomiast Wojewódzki brylował jako luzak. Rozumiem, że swoim zachowaniem Wojewódzki imponuje nastolatkom, bo prezentują często podobny poziom mentalności [szczególnie obecnie]. Nie lubię Bosaka jako posła, ale dla mnie wczoraj wspaniale znokautował Wojewódzkiego, który to szukał rozpaczliwie ratunku u Panasewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Wojewódzki- Bosak 1:0 - to dobry wynik 12.03.07, 22:37 nie jestem jakąś nastoletnią gó..arą to po pierwsze a po drugie to ty nic nie rozumiesz, pozatym program Kuby Wojewódzkiego to program rozrywkowy a nie drętwy program o polityce, Kuba ma specyficzne poczucie humoru, z którym jego gość pan Bosak nie potrafił sie zmierzyć i tyle i nie musisz mi nic tłumaczyc bo ogłądałam ten program i nie potrzebuję do tego niczyjej interpretacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phx Re: Wojewódzki- Bosak 1:0 - to dobry wynik IP: *.c5425.msk.pl 13.03.07, 00:37 Pomiędzy nie potrafił, a nie chciał, jest olbrzymia różnica. Z przykrością należy stwierdzić, że Wojewódzki kompletnie sobie w rozmowie nie poradził. Piszę "z przykrością", bo wolałbym uniknąć widoku sensownie argumentujących członków LPR, bo nie daj Boże jeszcze ktoś się na ten lep złapie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBol Re: Wojewódzki- Bosak 0:1 - to dobry wynik IP: *.as.kn.pl 13.03.07, 04:25 > Pomiędzy nie potrafił, a nie chciał, jest olbrzymia różnica. Z przykrością > należy stwierdzić, że Wojewódzki kompletnie sobie w rozmowie nie poradził.Piszę > "z przykrością", bo wolałbym uniknąć widoku sensownie argumentujących członków > LPR, bo nie daj Boże jeszcze ktoś się na ten lep złapie... O! I pod tym się też podpisuję. pomijając już kwestię Bosaka, to Wojewódzkiemu czasami przydałaby się intelektualna publiczna chłosta. Może wtedy by się czegoś nauczył, coś zrozumiał. Nistety jego goście często pozwalają sobie narzucić charakter rozmowy i ich udział sprowadza się do potakiwania. Ten cały zachwyt nad głupawymi występami Wojewódzkiego mnie nieco przeraża, bo jak widać na powyższym przykładzie niektórzy stracili kontakt z rzeczywistością, nie potrafią myśleć samodzielnie i wyciągać poprawnych wniosków. Powtórzę: jak nie lubię Bosaka, tak uważam, że w tym programie wypadł doskonale, obronił swoje zdanie i nie pozwalał zepchnąć się do pozycji obrony. Widać Powiatowy za cienki na Bosaka. Ciekawe jak będzie z Lepperem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBol Re: Wojewódzki- Bosak 1:0 - to dobry wynik IP: *.as.kn.pl 13.03.07, 04:58 > nie jestem jakąś nastoletnią gó..arą to po pierwsze a po drugie to ty nic nie > rozumiesz, pozatym program Kuby Wojewódzkiego to program rozrywkowy a nie > drętwy program o polityce, Kuba ma specyficzne poczucie humoru, z którym jego > gość pan Bosak nie potrafił sie zmierzyć i tyle i nie musisz mi nic tłumaczyc > bo ogłądałam ten program i nie potrzebuję do tego niczyjej interpretacji No to widocznie oglądaliśmy zupełnie inne wersje programy. To droga koleżanko jest talk show, a nie kabaret i nigdzie nie jest powiedziane, że gość ma skakać tak jak prowadzący mu zagra. Nie każdy lubi i toleruje jak się publicznie robi z niego idiotę na oczach milionów telewidzów. Konwencja, konwencją, ale Wojewódzki po prostu bardzo często przekracza granice dobrego smaku, kultury osobistej, więc nie każdemu musi to odpowiadać. Szczególnie jak takie pseudo luzackie żarty, które ja nazwałbym atakami, skierowane są bezpośrednio na rozmówcę. Obejrzyj sobie program z Kasia Stankiewicz jak zaatakował ją, a później jej faceta, że próbował coś w paru zesopłach działać ale nic nie zdziałał i dlatego jest cienki itp. Nie dała sobie w kaszę dmuchać i zapytała co on takiego w życiu osiągnął - szybciutko podwinął ogonek i momentalnie zmienił temat. Pozatym widać, że jesteś wielbicielką Wojewódzkiego, bo piszesz o nim zdrabniając jego imię, per "Kuba", a o jego gościu przez Pan i po nazwisku. To o czymś świadczy. Proponowałbym z większym dystansem oglądać jego program, naprwadę nie wszystkie jego "żarty" są zabawne... PS. Może i nie jesteś nastolatką, ale pisząc w ten sposób i nie stosując się do zasad polskiej pisowni nie sprawiasz osoby dorosłej. Dzielenie wypowiedzi na zdania i stosowanie znaków przystankowych zdecydowanie wpływa na jej czytelność, a bardzo często zmienia także cały jej sens. Popracuj więc nad tym leniuszku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBol Re: Wojewódzki- Bosak 1:0 [czyli błędny werdykt] IP: *.as.kn.pl 12.03.07, 19:01 Droga Yolu. Jak podrośniesz to może zrozumiesz kto wygrał tą, nazwijmy to, potyczkę. Jeżeli zrobienie z siebie idioty jest dla ciebie oznaką wyluzowania, to zgadzam się - Bosak nie wyluzował się, natomiast Wojewódzki brylował jako luzak. Rozumiem, że swoim zachowaniem Wojewódzki imponuje nastolatkom, bo prezentują często podobny poziom mentalności [szczególnie obecnie]. Nie lubię Bosaka jako posła, ale dla mnie wczoraj wspaniale znokautował Wojewódzkiego, który to szukał rozpaczliwie ratunku u Panasewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z$ Poseł Bosak niech przeczyta samolubny gen IP: *.crowley.pl 12.03.07, 13:36 i pare innych książek, a nie gada bredni z broszurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Obie Panienki zaprezentowały swe wdzięki. IP: 62.233.164.* 12.03.07, 13:42 żenada była wielka...i obaj są coś nie halo z kobietami...to wysoce podejrzane www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:43 Co niby Bosak miał zrobić żeby pokazać że jest "wyluzowany"? Położyć się na Panasewicza? Powiedzieć że pani ochroniarz ma ładne piersi? Facet w końcu nie jest gwiazdą rocka czy telewizyjnym błaznem tylko - czy się to komuś podoba czy nie -politykiem i pewnych rzeczy przed kamerami nie bedzie robił. Swoją drogą pamietam program z Tuskiem, KW był wtedy milutki i grzeczniutki. Ciekawe jak Tusk by się wyluzował gdyby Kuba stanął nad nim z mikrofonem i spytał ile "lasek wymłucił" do 20-go roku życia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:01 Jezu,co za poglądy prezentuje Bosak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kill bill Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: 193.24.24.* 12.03.07, 14:17 jak to jakie ma poglądy błaźnie? Jasno precyzował swoje poglądy. Facet ma równo poukładane pod sufitem. Ma swoje zasady i się ich trzyma. Co było złego w tym o czym mówił? JEst poprostu normalny w przeciwieństwie do reszty jego adwersarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGEe Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.wro.vectranet.pl 12.03.07, 14:18 pewnie swoje i sobie podobnych. A co nie tolerujesz go? Odpowiedz Link Zgłoś