habitus 13.03.07, 22:23 Serial rosyjski. Absolutna rewelacja. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Mistrz i Małgorzata 13.03.07, 22:26 www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/2,493331.html Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Mistrz i Małgorzata 13.03.07, 22:58 jak się zainwestuje w tą lekturę którą zresztą czytałem 84 razy to może nie wystarczyć na kieliszek chleba,może habitus obejrzyj i pożyczyłbyś... napisz do mnie jakoś się dogadamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_latarnik Re: Mistrz i Małgorzata 17.03.07, 00:10 Moje zdanie o Dostojewskim? Nieszczęśnik! Podobno nienawidził Polaków, a sam miał sporą domieszkę polskiej krwi. Moja recenzja (książki)- Mistrz i Małgorzata? Dostojewski wymiata! Szekspir jest przy nim rzadki... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Mistrz i Małgorzata 17.03.07, 00:27 pijany_latarnik napisał: > Moje zdanie o Dostojewskim? Nieszczęśnik! Podobno nienawidził Polaków, a sam > miał sporą domieszkę polskiej krwi. > > Moja recenzja (książki)- Mistrz i Małgorzata? > Dostojewski wymiata! Szekspir jest przy nim rzadki... Za dużo walnąłeś dzisiaj Behamocie,Mistrza i Małgorzatę napisał Michał Bułhakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_latarnik Re: Mistrz i Małgorzata 17.03.07, 17:30 Głupoty piszę. Chyba rzeczywiście trzeba się napić czyli zresetować się. Studenta pomyliłem z diabłem, staruchę z Gośką a morderstwo z ... no wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Mistrz i Małgorzata 17.03.07, 20:53 Spox napijmy się ;) Heinekena walę w Dzień Św Patryka :) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Mistrz i Małgorzata 18.03.07, 05:12 U nas tez juz Swietego Patryka "Ajrysze" oblewaja. Swietuja chlopaki. Policja jak wsciekla jezdzi na syglane. Odpowiedz Link Zgłoś
dryfman Re: Mistrz i Małgorzata 18.03.07, 23:47 A ja z okazji Dnia Św. Patryka przy całkiem niezłym piwku "Dublin" (z Olsztyna) obejrzałem sobie "Krwawą Niedzielę" (w całości) oraz (w większych fragmentach) "W imię ojca" i "Boksera". Odpowiedz Link Zgłoś