Dodaj do ulubionych

Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi?

• Gość: Kameleon Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:42
      Siemasz Kaczor !!!!
      Złap se buhhaa to cie odmuli!Poznasz układ i bedziesz walczył z bratem blaciora
      FIFTY-FIFTY
    • Gość: Olga Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: 89.19.83.* 29.06.07, 21:25
      co za debil, wstyd.
    • Gość: Anty Premier Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 13:41
      Co za ku.. debil!
      Wstydze sie, ze jestem polakiem!
    • Gość: Ja Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.metronet.pl 30.06.07, 22:30
      Nieuctwo, ciemnota i czepianie się tematu, o którym się nie wie kompletnie nic.
      Ot co. Brak mi słów.
    • Gość: zenobiusz Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:26
      hehe z taka wiedzą jesteśmy IRANEM EUROPY
    • Gość: obrys Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:54
      jest spalony....
    • Gość: BuLLLi Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: 81.219.25.* 02.07.07, 23:17
      "Czemu ja nie mogę palić oni mogą wóde chlać" ???

"Tych wszystkich... nowych narkotyków... chemicznych... jakiś wytworów" Nawet
      nie potrafi nazwać rzeczy po imieniu. Jak chcesz walczyć z czymś o czym nie masz
      bladego pojęcia ???
      • Gość: BuLLLi Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: 81.219.25.* 02.07.07, 23:22
        Posłuchajcie tego www.youtube.com/watch?v=GoLZl2jfNec&mode=related&search=
    • Gość: Silent Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.bulldogdsl.com 03.07.07, 14:40
      Prezydent nie wie co to konopia a Gazeta.pl nie wie jak się pisze konopia :]
    • Gość: Amerykanin To jest godne pozalowania IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.07.07, 20:52
      Pisze z Chicago. Tutaj ludziska pala i pala. I nikt sie nie boi o dozywocie. Bo
      wszyscy wiedza co to jest marihuana. W kaliforni jest legalna. Skad ten debil
      bierze informacje? to jest zalosne.
    • Gość: skun Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:03
      zostawcie jaranie w spokoju a i tego sie nie cpa tylko pali ja pale juz od 10
      lat i nic mi nie jest nie jestem uzalezniony PALE BO LUBIE
    • Gość: goscinnie Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.satfilm.net.pl 05.07.07, 16:32
      i tacy ludzie rzadza krajem.
    • Gość: AGent Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 13:29
      przepadliśmy!oby ludzie przejrzeli na oczy podczas nowych wyborów.ale i tak nie
      wierzę żeby było lepiej. u nas jeest to nie możliwe to nie Chiny...
    • Gość: Fafik Re: a wystarczyło tylko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 10:02
      a wystarczyło tylko powiedzieć że należy walczyć z plagą jaką jest narkomania wszelkimi sposobami.Ale nie,wszystkowiedzący góru chciał dać przy okazji pstryczka w nos dziennikarzowi pokazując jaki z niego mierny i niedouczony dziennikarzyna.Efekt jest taki że sam dostał łopatą niewiedzy prosto w łepek.....
    • Gość: Ganja :D Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 19:21
      kto go wybrał na premiera!!! hahahahahaha on ma juz mozg przepalony od tej
      Marihuany hehe :D premierze za duzo palicie tej konopi hehe :D
    • Gość: Ganja :D Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 19:23
      a jeszcze jedno! nikt mi nie będzie gadał w czym ja mam chodzić! mam bluzke HWDP
      i tez mi zakażecie hehe!!ja tez nie mówię że ma ściągnąć garnitur bo premierowi
      nie do twarzy hehe :D
    • Gość: Jane doe Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:06
      Że taki człowiek był Premierem to przecież wielki wstyd..... Po prostu
      impotencja umysłowa
    • Gość: glupcy polską żądz ..temat IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 00:35
      i jak ci ludzie maja nami żądzic !!!!! wstyd dla polski.tyle braaaaa
    • Gość: krecikboss NIE WIERZE !! IP: *.xdsl.centertel.pl 30.12.08, 19:03
      "Co do konopi tooo na pewno trzeba walczyć" 3 powody dlaczego ? bo trzeba, bo
      szkodzi, bo tak było i będzie. A alkohol ? nie trzeba walczyć ? 3 powody
      dlaczego - bo ludzie po alkoholu są łagodni, bo nie szkodzi, bo zwala z nóg po
      dużej ilości. Wszystko jest bez sensu jak premier Kaczyński. Nie widział nigdy
      marihuany, nie palił, to nie wie nawet co to marihuana, wie tylko ze to
      narkotyk, a jak narkotyk to trzeba zakazać. Alkohol tez narkotyk, bo uzależnia
      co gorsza pobudza agresje!. "Tych wszystkich, tych nowych
      narkotyków...chemicznych jakiś wytworów..." - jakie to narkotyki bo ja nie
      wiem ? Nie widział żadnego narkotyku nie próbował ale narkotyk bo uzależnia,
      trzeba zakazać ! "A w Polsce kary za narkotyki są naprawdę lagodne...w stanach
      zjednoczonych wiele tys ludzi siedzi z wyrokami dozywotniego wiezienia" - a w
      Polsce za zabojstwo czlowieka 15 lat w zawiasach, 3 lata za zgwalcenie
      dziecka, za pobicie 2 lata w zawiasach, za kradziesz czasami nawet roku nie
      dostanie. Jak dla mnie naprawde drastyczne kary. Proste jest ze jak ktos komus
      odbierze zycie to jemu tez trzeba, ktos kogos zgwalci no to kastracja, za
      pobicie biczowanie, kradziesz uciac reke ! i moment by sie zmienilo. Ale kara
      za branie narkotyku musi byc wieksza niz za gwalt bo przeciesz wymuszony gwalt
      to nic zlego ale marihuana to dopiero niebezpieczny srodek chemiczny hahaha !
      LEGALIZACJI BO NIE MACIE RACJI !!!
    • Gość: 4-LifeMan !!! IP: 80.51.181.* 30.12.08, 19:16
      To już nawet nie jest śmieszne to jest ŻAŁOSNE!!! Jak można się wypowiadać na temat na który niema się żadnej wiedzy. Mnie uczono że jak niemasz nic wnoszącego do tematu to się nie odzywaj. Jak można wogóle takie mieć do tego podejście. Żyjemy w 2008 roku, a nie 1950. Trzeba zacząć myśleć o rozwoju kraju, a nie zastawiać się stereotypami. Każdy rolnik byłby zadowolony gdyby mógł uprawiać Konopie które potem by sprzedawał legalnie tak jak marchewki czy inne żeczy z tzw pola. Kraj by na tym napewno nie zbiedniał.

Trzeba spojrzeć na to z perspektywy osoby myślącej, a nie dziecka.
      Alkohol i tytoń są o wiele bardziej szkodliwe, ale tego już nikt nie zauważa!!!
      Nie bójmy się używać muzgu to nie boli...
      • Gość: ... Re: !!! IP: *.16-87-r.retail.telecomitalia.it 30.12.08, 20:41
        uzycie slownika ortograficznego tez nie boli
    • Gość: Anbo . IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.08, 20:16
      Zwykły szary człowiek ma więcej wiedzy o narkotykach niż Ci co mają główny
      głos na ich temat,i ich wyobrażenia.Ci którzy z narkomanią chcą walczyć niech
      sami najpierw "oczytają" się na ich tematy ,bo kierowanie się opiniami osób
      nie mających zielonego pojęcia ,nie doprowadzi do niczego dobrego.To tak jakby
      część premierów nie wiedziało czym jest adrenalina dla serca podczas jego
      reanimacji, wiedząc tylko że daje przysłowiowego kopa,i została ona
      nielegalna.Człowiek by był karalny za jej wytwarzanie.Chemia a natura rożni
      się wielce ,naturą nazwać można wytwór w religii chrześcijańskiej przez
      Boga,Pan jako Stwórca stworzył wszystko to co naturalne,czyli również i
      konopie,która jest wykorzystywana nie tylko w celach
      odurzających.Wykorzystując wszystkie aspekty konopi mogła by ona zastąpić ~30%
      leków, co mówi że ma ona skutki lecznicze.W niektórych religiach jest
      wykorzystywana jako aspekt medytacji.Marihuana powinna być legalna bo jest
      naturalna, z badań wynika iż nie doprowadza do uzależnień ,a ludzie będący w
      ośrodkach z jej powodu nie siedzą dlatego iż są uzależnieni od niej tylko
      stanęli przed wyborem więzienie czy ośrodek.Każdy wybrał by tą 2 opcję.Choć
      trochę więcej tolerancji dla innych religii wzorowi chrześcijanie oglądający
      modę na sukces gdzie kazirodztwo jest codziennością,i późniejsze opowiadanie o
      niej.
    • Gość: zazenowany Na prawde przykre... IP: *.16-87-r.retail.telecomitalia.it 30.12.08, 20:39
      rozumiem,nigdy nie palil, nie obcowal w palacym srodowisku to moze sie nie
      znac, ale jak chce czegos zakazac powinien wiedziec co to jest, panie
      kaczynski, tak, marihuana jest z konopi, i wcale nie jest taka zla, gdyby
      zaczerpnął pan jezyka w kilku zrodlach moze dowiedzialby sie pan co to
      jest,jak dziala i jakie ma poparcie... prosze rozsadnie przemyslec swoje slowa
      i nie wystawiac sie na posmiewisko ze swoja niewiedza
    • Gość: gajsu nie wie co mówi IP: *.chello.pl 31.12.08, 00:34
      Już na początku wypowiedzi premiera (gdy wzdycha) widać, że nic o tym nie wie
      i po prostu szerzy propagandę anty-konopną jak większość ludzi którzy są anty.
      Z pewnością nie palił marihuany a co do innych środków to tym bardziej.
      Jedyny biały proszek jaki widział to mąka.
      Nie jestem zwolennikiem żadnych chemicznych środków psychodelicznych ze
      względu na szkodliwość dla organizmu (oczywiście jest kilka nie szkodliwych
      ale nawet mnie do nich nie ciągnie). A co do marihuany...proszę szanownego
      pana premiera o nie udzielanie się gdy nie ma się nic do powiedzenia bo wtedy
      jest to bełkot pełen przekłamań ;) Gdyby spróbował to by wiedział o czym w
      ogóle rozmawia.
    • Gość: smieszek i jak tu marihuana moze byc legalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 20:55
      jak oni nawet nie wiedza z czego ona jest
    • Gość: erosse nie Panie premierze.... IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.09, 19:54
      marichuana rosnie na drzewach we woreczkach strunowych popakowana po
      1g co za......(nie powiem bo mnie jeszcze zamkna) 1 uswiadamiac 2
      LEGALIZOWAC!!!!
    • Gość: xxxxmarijuanaxx Premier kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:27
      to jest normalnie smieszne! prezydent jaki jest taki jest, nie jest to temat
      do wypowiedzi. Ale zakazuje rzeczy o ktorej nic nie wie! jak mozna zakazac
      czegos o czym nie ma sie pojecia?! Kaczynski trzyma sie stereotypów ze mj to
      zło i narkotyk to nie prawda!!! Poprstu nie chce bys gorszy od poprzednich
      prezydentow oni nie zalegalizowali to on tez nie zalegalizuje bo nic o niej
      nie wie!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka