Gość: jonasz to tylko sprzedawca telefonów komórkowych IP: 82.197.55.* 14.06.07, 11:01 nie zdawałem sobie sprawy, że to taka podła profesja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cometessa Re: to tylko sprzedawca telefonów komórkowych IP: 81.105.66.* 14.06.07, 11:07 Zastanawia mnie to, czy gdyby wyglądał jak Brad Pitt, czy kogokolwiek wzruszyłby do łez. Śmiem wątpić. Aczkolwiek sama łzy uroniłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolo Brodka IP: 217.96.21.* 14.06.07, 11:21 ja nie moge, w tym kraju to same marude, zaraz muszą sie doszukiwać nieudacznicy jakichś podtekstów. U nas wygrała fafluniąca Brodka, przecież ten gość to przy niej gigant muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniesińska Nigdy nie miałam .... IP: 81.210.98.* 14.06.07, 11:25 .... dobrego zdnia na temat tego typu programów. Dziś rano życie zweryfikowało moje poglądy dzięki Polowi. Nadal nie będę oglądać Idola, ale jeśli dzięki niemu dane mi było doświadczyć tak intesywnych emocji, jak dziś rano; jeśli świat pozna i doceni tak wspaniały talent ... to nie będę już nogować jego istnienia ... i dziękuję Bogu, że w cynicznym i zagoninym świecie czasem potrfi wstrząsnąć nami tak pozytywnym i WZRUSZAJĄCYM DOŚWIADCZENIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond nie wiem 14.06.07, 12:50 ...kogo bardziej pokochać? pucinniego za arię? gościa za talent i skromność!!! czy boga za stworzenie takich rzeczy!!! ======== uwielbiam takie historie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hay_que_joderse Re: nie wiem IP: *.Red-83-34-34.dynamicIP.rima-tde.net 14.06.07, 13:36 Poplakalem sie ze wzruszenia. Niezly jest ten gosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementynka Re: nie wiem IP: *.acn.waw.pl 14.06.07, 14:34 wszystko n/t. mamy te same myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc łza w oku IP: *.ruch.com.pl 14.06.07, 15:04 nadal mi sie kręci śpiwał wcześniej czy nie dla mnie to akurat jakoś mało ważne nawet jeśli tak to ok ale kariery wielkiej nie zrobił więc nie jest to oszustwo genialny!!! mam nadzieje że mu się uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Ech, też się wzruszyłam... IP: *.chello.pl 14.06.07, 15:28 Ktoś już podał wcześniej linka do występu Bianci Ryan w amerykańskiej edycji, poszukajcie na youtube,też szczęka opada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario CO ZA GŁOS IP: *.stegny.2a.pl 14.06.07, 18:46 Niezwykłe! Słuchaczom szczęka zasłużenie opada. Najwyższy podziw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nalogowiec Re: CO ZA GŁOS IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.06.07, 19:34 Ludzie wpadlem w nalog slucham teg od 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa Re: CO ZA GŁOS IP: *.146.241.132.ip.airbites.pl 14.06.07, 20:29 ja cały dzięń ale jutro będzie drugi dzień ten facet powoduje jego normalność dobroć głos że czuję że świat jest piękny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqr Re: Nigdy nie miałam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:52 zgadzam sie z przedmówczynią,nie ma szans na to żebym także ja oglądał tego typu programy :) no i niech inni się męczą wysłuchiwaniem tysięcy pajaców chcących zaistnieć,natomiast takie rodzynki jak ten śpiewak operowy pojawiają sie tu w necie,więc niech tak zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser8 Aria sprzedawcy telefonów IP: *.chello.pl 14.06.07, 11:28 Podziwiam! Gratuluję odwagi i samozaparcia! Bardzo wzruszające widowisko. Dobrze, że ludzie znajdują w sobie takie pasje. Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony Bry... 14.06.07, 11:45 Widzę mnóstwo głosów pochwały i mnóstwo węszących podstęp. A ja sie cholernie wzruszyłam i o to chodziło. I guzik mnie obchodzi czy to było wyreżyserowane, czy nie. Liczą się emocje które ten facet wzbudził w słuchających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Normalnie szok! IP: 83.238.0.* 14.06.07, 11:48 Kolo wymiata i (o ile to "naprawde jest prawda") jest kolejnym dowodem, ze prosci ludzie sa gwiazdami :). Teraz to on kupuje telefony ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Normalnie wymiękam! IP: 81.219.48.* 14.06.07, 11:48 Normalnie wymiękam! Odpowiedz Link Zgłoś
provocateur Kłamliwy sensacyjny tytuł 14.06.07, 12:16 Gdzie te miliony Brytyjczyków o których mowa w tytule? Kolejna próbka "żetelnego" dziennikarstwa GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga smutna manipulacja choc spiew wzruszajacy IP: 80.227.131.* 14.06.07, 12:18 bathopera.co.uk/Past%20Productions/Aida/aida_biographies.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik NIE-SA-MO-WI-TE!!! 14.06.07, 12:30 co za śpiew!!! nie jestem zwykle fanem takiej muzyki, ale kiedy go słuchałem miałem niesamowite wręcz ciarki!!! Myślałem, że to ściema, ale naprawdę było to coś niesamowitego-to nie tylko głos-ten gość potrafi wzbudzać emocje!!! On będzie sławny-zobaczycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Aria IP: *.hstl3.put.poznan.pl 14.06.07, 12:36 Az mnie ciarki przeszły!!! Cos niesamowitego!!! Nie da się tego opisać po prostu brak słów by opisać fenomen tego skromnego człowieka!!! Ukłon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podex Troche wiesci o Pottsie IP: *.chello.pl 14.06.07, 12:40 www.bathopera.co.uk/Past%20Productions/Aida/aida_biographies.htm Paul Potts Radames A student of Ian Comboy, Paul has appeared on national and local television and radio. He has spent two summers touring Northern Italy training with one of the major opera schools, and has taken part in masterclasses with Vilma Vernocchi, Katia Ricciarelli and Luciano Pavarotti. He has also performed with the Royal Philharmonic Orchestra. With Bath Opera he has sung the roles of Don Basilio (Marriage of Figaro), Don Ottavio (Don Giovanni) and the title role in Verdi's Don Carlos. Future plans include the role of Chevalier des Grieux (Manon Lescaut) for Southgate Opera, London, and another concert with the Royal Philharmonic Orchestra in the summer. Oh yes! He also plans to get married in May this year!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmioty europy nie pie..ie IP: *.hsd1.or.comcast.net 14.06.07, 12:50 ja jestem amerykaninem i tez plakalem, ku.. facet ma jebitny glos, wybieram sie do opery pierwszy raz w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony Bry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:09 Widzialem ten filmik chyba ze 100 razy. Za kazdym razem wzrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr G Paul Potts IP: 195.157.173.* 14.06.07, 13:10 Paul Potts jest śpiewakiem operowym w Bath, co nie umniejsza tego, że ma talent. Rzadko który śpiewak potrafi tak wzruszać ludzi. www.bathopera.co.uk/Past%20Productions/Aida/aida_biographies.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black661@gazeta.pl piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:14 mam pytanie czy wie ktos jak sie nazywa ta piosenka jak on schodzil ze sceny??a tak ogolnie to koles wymiutl kompletnie powinien wygrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony Bry... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:15 Gruby, brzydki i szczerbaty.......ale bardzo utalentowany !!!!........powalił swoim głosem, zadufanych w sobie dupków z komisji. Wary do kolan im zwisały. Uwielbiam takie momenty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
peterer Paul Potts 14.06.07, 13:19 Paul Potts jest śpiewakiem operowym w Bath (rzeczywiście pracuje też w sklepie z telefonami komórkowymi). www.bathopera.co.uk/Past%20Productions/Aida/aida_biographies.htm Nie umniejsza to faktu, że ma talent, gdyż niewielu śpiewaków potrafi tak wzruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9989 Niesamowity glos. 14.06.07, 13:39 Facet jest niesamowity!!!! Sam się popłakałem. To super talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martins Rewelacja IP: *.media4.pl 14.06.07, 13:53 Rewelacyjne wykonanie fragmentu bardzo trudnej opery. Bravo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Zatkało mnie, totalnie mnie zatkało IP: *.it-net.pl 14.06.07, 13:54 Jeśli amator ma taki głos, to szybko stanie sie mega gwiazdą. To niesamowite, facet jest rewelacyjny. Szkoda że w Polsce nie mamy takich ludzi tylko Gosię A. która nie umie śpiewać a zespół jest atrapą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUDWIGVANBEETHOVEN NO to mamy nastepce krola!!!!! IP: *.rev.stofanet.dk 14.06.07, 14:16 Tu juz nie ma nic do dodania po obejrzeniu jego wystepu - to nastepca Pavatottiego pelna para!!!CONGRATULATION of all my heart to Paul.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capri klon IP: 217.173.195.* 14.06.07, 14:33 Na tej fotce to wypisz, wymaluj KEVIN AISTON;)...Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś