gugu 01.01.12, 16:57 Siemka ;> Mam taki problem ..A więc znalazłam super telefon tyle, że nie idzie go kupić w Polsce .Wymyśliłam, że kupi mi go ciocia w Angli . No i teraz się zastanawiam czy będzie szło ustawić Polskie menu .? Jak myślicie.? Pomóżcie . :-* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleopatra1 Re: Telefon z Angli ...? 01.01.12, 17:07 No raczej nie... Ale niektórzy sb ustawiają celowo angielskie menu, taki szpan Odpowiedz Link Zgłoś
gugu Re: Telefon z Angli ...? 01.01.12, 17:10 A idzie w Polsce wgrać menu po Polsku .? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: Telefon z Angli ...? 05.01.12, 20:56 mysle ze sie da ale radze ci isc sie popytac w sklepach czy serwisach Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Telefon z Anglii ...? 05.01.12, 21:14 Zależy, czy Twój telefon jest najnowszy, czy troszkę starszy. Moja siostra miała telefon z Anglii i zaniosła do jakiegoś serwisu, gdzie "wstawili" jej polskie menu. Także, nie jest to niemożliwe, tylko zależy od telefonu. Zawsze można trochę poczekać na to polskie menu i przemęczyć się z angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Telefon z Anglii ...? 06.01.12, 23:43 nawet, jesli nie ma tego w opcjach w telefonie, bo nie jest to jakis nowy model, to mozesz isc do serwisu komorkowego i za jakies male pieniadze wgraja Ci oprogramowanie polskie Odpowiedz Link Zgłoś