ralston 18.06.03, 12:48 Dziś ostatni dzień szkoły. Od jutra zaczynamy wakacje. Jakieś plany wakacyjne? Jakieś wyjazdy? Jakieś postanowienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashanti5 Re: Wakacje 18.06.03, 12:51 Dziś, kiedy jechałam rano do pracy, z zazdrościa patrzyłam na dzieciaków i młodzież z kwiatkami, jadących na zakończenie roku. Ze swoimi planami wakacyjnymi zapoznałam was w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wakacje 18.06.03, 12:56 Tak, wiemy i zazdrościmy :) Ralston w tym roku zaszywa się jak zwykle na Pogórzu Przemyskim (tym razem gdzieś między Huwnikami a Kalwarią Pacławską). Będzie spał pod namiotem, gotował na ognisku, kąpał się w strumieniu, pił ze źródła, nie rozstawał się z nożem, siekierą i aparatem fotograficznym... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wakacje 18.06.03, 12:58 Rals nie pomyl sie i aparatem mieska jakiegos nie zacznij kroic :))) hmmm ja zamierzam sprawdzic ile kilometrow jazdy na rowerze wytrzymaja moje gorne partie konczyn dolnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wakacje 18.06.03, 13:00 A gdzie będziesz górne partie kończyn dolnych testować: w dolnych partiach Beskidów, czy górnych Wysoczyzny Białostockiej? Aha - wbrew pozorom czesto przy intensywnym "rowerowaniu" bardziej bolą ręce niż nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wakacje 18.06.03, 13:02 w tych drugich :) z rak mnie boli tylko ta kiedys zlamana. i gorne partie. nogi jakos wytrzymuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Wakacje 18.06.03, 13:07 Aniu wez koniecznie rekawiczki, chronia przed sloncem i dlonie w nich jakby mniej sie mecza, a i o lekkiej koszuli z dlugim rekawem pamietaj, bo o czapce z daszkiem nie trzeba przypominac? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wakacje 18.06.03, 15:37 yyyyyyyy akurat o czapce to zapomnialam ! to dlatego jakas lysawa sie robie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Wakacje 18.06.03, 15:57 Cos mi się wydaje, że te wakacje będą bardzo pracowite, i nie będzie czasu na dalsze wyjazdy, okres dużych zmian się zbliża, człowiek nawet nie wie czy nie zostanie kolejnym forumowiczem klikającym spoza Białegostoku. Ale ogólnie zawsze się znajdzie czas na jakiś mały wypadzik na rowerze za miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Wakacje 21.06.03, 00:06 Cha! Cha! A zgadnijcie jakie plany wakacyjne mam ja? :))))) Trzy miesiace urlopu macierzynskiego!!! Ale nie zarzekam sie, moze gdzies wybierzemy sie z maluszkiem...Ale na pewno nic tak ekscytujacego jak w poprzednich latach...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Wakacje 22.06.03, 11:37 Siedzenie z maluszkiem może być bardzo ekscytujące.:)) Brat wyjechał z miesięczną Marysią i trzyletnim Piotrusiem nad jezioro, gdzieś na Suwalszczyźnie. Mają tam zupełnie prymitywne warunki. Można, jeżeli bardzo się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Wakacje 22.06.03, 12:10 >Jakieś postanowienia? Zaraz zaraz, postanowienia to sa na nowy rok... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Wakacje 23.06.03, 01:59 Pozegnam sie z Wami na tydzien juz teraz bo moze w dzien nie bede miala czasu. Wybieram sie na dzialke nad Siemianowke. Bede biegac, przeczytam cos po polsku cos po angielsku - to w ramach postanowien, mam nadzieje opalic i w ogole wydobrzec :) MILEGO pisania pa pa (Nxa Dobry Duchu dobranoc) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Wakacje 23.06.03, 02:07 Wakacje - brak planów. Chatko, spadajacych gwiazdek za miastem jest więcej. Spórz jak wyjedziesz wieczorem w niebo i pomyśl o swoim życzeniu. Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Wakacje 23.06.03, 02:17 dziekuje Nxa, gwiazdkom nie bardzo wierze, tyle juz ich spadlo a zyczenia ciagle jak paciez te same, chociaz... skad wiem czemu daly poczatek... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Wakacje 23.06.03, 02:20 Bo to ciągle nie była ta gwiazdka. Cierpliwości mówi dobry duch ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Wakacje 23.06.03, 02:26 A do Gwiazdki daleko... :) Radzisz poczekac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Wakacje jesienia!!! 09.07.03, 10:33 O szczególy pytajcie Ogabiniaka, bo to Jego byl pierwotnie pomysl i Jego Alpy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Wakacje jesienia!!! 09.07.03, 10:43 chatka_ napisała: > O szczególy pytajcie Ogabiniaka, bo to Jego byl pierwotnie pomysl i Jego Alpy : > ) Wiecej bede pisal z Bawarii tu cos nie moge sie przyzwczaic do innego ukladu klawiatury. Bez przerwy poprawiam zle wklepane literki. Uff... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Wakacje jesienia!!! 09.07.03, 12:47 no tak... wy tu o planach na wakacje a poziomK juz po... Za tydzien co prawda w gory jade ale tylko z misja specjalna i zaraz wracam Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Wakacje jesienia!!! 09.07.03, 18:06 ogabiniak napisał: > chatka_ napisała: > > > O szczególy pytajcie Ogabiniaka, bo to Jego byl pierwotnie pomysl i Jego > Alpy : > > ) > > Wiecej bede pisal z Bawarii tu cos nie moge sie przyzwczaic do innego > ukladu klawiatury. Bez przerwy poprawiam zle wklepane literki. Uff... Staszku trzymamy za slowo! Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Wakacje jesienia!!! 09.07.03, 19:43 chatka_ napisała: > ogabiniak napisał: > > > chatka_ napisała: > > > > > O szczególy pytajcie Ogabiniaka, bo to Jego byl pierwotnie pomysl i J > ego > > Alpy : > > > ) > > > > Wiecej bede pisal z Bawarii tu cos nie moge sie przyzwczaic do innego > > ukladu klawiatury. Bez przerwy poprawiam zle wklepane literki. Uff... > > Staszku trzymamy za slowo! Chatko - pamietaj nigdy bokiem do Golf-stormu:) Ani pod prad, niech Cie wiatr wiezie - wszystkiego dobrego na rowerach:) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka1 Re: Wakacje jesienia!!! 10.07.03, 03:10 ogabiniak napisał: > Chatko - pamietaj nigdy bokiem do Golf-stormu:) > Ani pod prad, niech Cie wiatr wiezie - wszystkiego dobrego na rowerach:) Z tej strony Skandynawii Golf-storm nam nie grozi, ale gdyby sie zawieruszyl, nigdy bokiem, zapamietam :)) A rowery to tylko rozgrzewka, wiesz przed czym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Wakacje 09.07.03, 22:20 ralston napisał: > Dziś ostatni dzień szkoły. Od jutra zaczynamy wakacje. Jakieś plany > wakacyjne? Jakieś wyjazdy? Jakieś postanowienia? To proste: Oby do wiosny!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś