nxa 30.06.03, 10:49 Co robić, aby z niego się wydostać? Czy można samemu, bez niczyjej pomocy? Co wtedy robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashanti5 Re: Dół. 30.06.03, 11:00 Trzeba wyjść do ludzi. Nie zakopywać się w pościeli. Wziąć się za jakąś robotę ( o ile przyczyną dołu nie jest właśnie nadmiar pracy). Moje doły często mijają wraz z nadejsciem upałów. Różna są doły i różne są ich przyczyny. Najpierw trzeba się nad nimi zastanowić, a potem leczyć przyczynę, a nie skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Dó?. 30.06.03, 13:03 ashanti5 napisa?a: > Trzeba wyjs´c´ do ludzi. Nie zakopywac´ sie˛ w pos´cieli. a ja uwazam ze wrecz przeciwnie. na poczatek do lozka i porzadnie sie wyspac. wtedy dopiero mozna myslec dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dół. 30.06.03, 21:27 Nic nie rób, samo przejdzie. Zaakceptuj i polub siebie smutnego i apatycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 30.06.03, 11:02 nxa napisał: > Co robić, aby z niego się wydostać? Czy można samemu, bez niczyjej pomocy? Co > wtedy robicie? Dobry Duchu i Ty tez...!?? Skoro juz wpadles do tego dolka to ja moge Ci podac pomocne widly do podciagniecia sie, ewentualnie moge Ci opuscic mój kosmaty ogon... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 30.06.03, 11:34 Dziękuję Zły Duchu za szybką reakcję. Skąd u szanownego Ducha ogon i widły? Jakiegoś kumpla z piekła rodem chcesz mi podesłać? Liczę się z przyjaciółmi i wrogami ale we własnej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 30.06.03, 11:41 nxa napisał: > Dziękuję Zły Duchu za szybką reakcję. Skąd u szanownego Ducha ogon i widły? > Jakiegoś kumpla z piekła rodem chcesz mi podesłać? Liczę się z przyjaciółmi i > wrogami ale we własnej osobie. "sa rzeczy które fizjologom sie nie snily" Ferdek wiadomo jaki... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Dół. 30.06.03, 11:10 nxa napisał: > Co robić, aby z niego się wydostać? Czy można samemu, bez niczyjej pomocy? > Co wtedy robicie? Są doły, z których można wydostać się samemu, są też takie, że bez pomocy ani rusz. Ja zazwyczaj uciekam w literaturę (polecam cykl "mroczna Wieża" Stephen'a King'a) lub muzykę (tu polecam Paktofonikę, Peję czy WWO). Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Dół. 30.06.03, 12:37 a ja słyszałam, że po każdej górce dołek a po każdym dołku górka i że to tak ma być Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dół. 30.06.03, 12:49 annabl napisała: > a ja słyszałam, że po każdej górce dołek a po każdym dołku górka > i że to tak ma być Ale nie zawsze tak bywa. Pierwszy dól pogłębiany jest przez drugi, a potem przez kolejne. Góra nie nadąza zasypać dołów. Zbiera się tam wszystko i zbiera..... Czeka się z utęsknieniem, aż to wszystko uleci, a jednocześnie ta chwila może być straszna, bo nie wiadomo co będzie, jeśli to nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dół. 30.06.03, 18:33 awee napisała: > annabl napisała: > > > a ja słyszałam, że po każdej górce dołek a po każdym dołku górka > > i że to tak ma być > > Ale nie zawsze tak bywa. Pierwszy dól pogłębiany jest przez drugi, a potem > przez kolejne. Góra nie nadąza zasypać dołów. Zbiera się tam wszystko i > zbiera..... Czeka się z utęsknieniem, aż to wszystko uleci, a jednocześnie ta > chwila może być straszna, bo nie wiadomo co będzie, jeśli to nastąpi. nie znam lepszego sposobu niz pozwolic by dół przebil wlasne dno, by móc sie od niego odbic; nie bawic w zadne tuszowanie i glaskanie, wlaczyc muzyczke cos co by doprowadzilo do oczyszczajacego placzu, polecac chyba nic nie trzeba, kazdy ma swojego Sigur Rosa czy Iana Browna... Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Dół. 30.06.03, 18:35 Oj Chatko, oj Chatko! :))) Znasz Sigur Ros??? :))) Jak ja lubie te teskne islandzkie chlopiece „zawodzenia”... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dół. 30.06.03, 18:48 luego napisała: > Oj Chatko, oj Chatko! :))) Znasz Sigur Ros??? :))) Jak ja lubie te teskne > islandzkie chlopiece „zawodzenia”... Sigur Ros? Czy powinienem to poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dół. 30.06.03, 18:50 luego napisała: > jasne ze tak! :) A nie dostanę doła od samego słuchania??? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dół. 30.06.03, 18:52 ralston napisał: > luego napisała: > > > Oj Chatko, oj Chatko! :))) Znasz Sigur Ros??? :))) Jak ja lubie te teskne > > islandzkie chlopiece „zawodzenia”... > > > Sigur Ros? Czy powinienem to poznać? ojej no co Wy! My sie z Saumne cala zime SR ratowalysmy a Wy sie dziwicie, lekcje z 'czego teraz sluchacie' trzeba powtorzyc. Ile sie Saunne z Cavafisem o o nich nagadali! Cavafis byl nawet na ich koncercie, a my sie wybieralysmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dół. 30.06.03, 18:59 To to jest w końcu zestaw ratunkowy, czy dołujący? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dół. 30.06.03, 19:29 ralston napisał: > To to jest w końcu zestaw ratunkowy, czy dołujący? Raals oto wlasnie chodzi ze lekarstem na dół jest mocniejszy dól/ból. Tyle ze wazne jest zeby granice/dno tego dółu znać, mozna eksperymentowac gdy sie juz bylo tam wczesniej, bo inaczej, jak pisala Awee, moze sie to zle skonczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Dół. 30.06.03, 13:14 Fizyczne zmeczenie jest lekarstwem czasami. Wiec albo jakas konkretna, meczaca robota, albo sport. Chodzi o to, by nie miec sily na myslenie... :) Alkohol np. nie jest dobrym rozwiazaniem. Albo muzyka Paktofoniki, ktora jest swietna, natomiast teksty (bardzo dobre) mnie osobiscie wpedzaja czasem w jeszcze wieksza depresje.. No ale nic dziwnego. Pisal je Magik, samotny samotnik ktory skonczyl tak jak sobie postanowil... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dół. 30.06.03, 15:57 Mi czasami pomaga obejrzenie programu "Kriminalnaja Rossija" - od razu nasza rzeczywistość wydaje się przy tamtej spokojniejsza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Dół. 30.06.03, 16:02 eee... najlepiej wziąść się do pracy, wtedy się nie ma czasu na doły.... i ma to pozytywny wpływ na to co mamy do zrobienia Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dół. 30.06.03, 16:04 alex.4 napisał: > eee... najlepiej wziąść się do pracy, wtedy się nie ma czasu na doły.... i ma > to pozytywny wpływ na to co mamy do zrobienia > Pozdr No nie wiem.... a jak ma się taki dół, że nie tylko do pracy nie ma sie chęci ale i do zycia to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dół. 30.06.03, 16:14 Na takie doły, to czasem niezbędna jest bliska osoba. Jeśli samemu nie ma się już siły na nic, to potrzeba kogoś, kto za uszy z dołu będzie wyciągał... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Dół. 30.06.03, 16:20 awee napisała: > No nie wiem.... a jak ma się taki dół, że nie tylko do pracy nie ma sie chęci > ale i do zycia to co wtedy? Alex: Im wiecej się człowiek zajmnie praca tym mniej bedzie miał czasu na dół..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dół. 30.06.03, 16:24 alex.4 napisał: > Alex: Im wiecej się człowiek zajmnie praca tym mniej bedzie miał czasu na > dół..... Nie samą pracą człek żyje, a doły przychodzą i z pracy, i nie z pracy, i z góry, i z boków... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dół. 08.07.03, 21:02 Takiej trady może udzielić ktoś, kto sam nie wie co to ciężka praca. Wyczerpanie pracą (zw łaszcza umysłową a jeszcze bardziej twórczą) często kończy się załamaniem nerwowym, a nawet depresją. Nie byłam na urlopie od 5 lat, wstaję o 5.30, wracam z budów, narad o 19 i siadam do rysowania. Rysuję do 24.00 bo dłużej nie dam rady. I co, proponujesz mi więcej pracy? Przestań się wreszcie wymądrzać i pouczać wszystkich, bo jesteś nieopierzonym pisklęciem i dorosłe życie jest jeszcze przed tobą. Nie wierzyłam, że komuś to powiem, bo mam szacunek i dla młodzieży (bo jest mądra, szlachetna i współczująca) i dla starszych (bo są doświadczeni, wspierający i rozważni) ale takiej pyszałkowatej osobistości jak Alex Mądrala tom jeszcze nie poznała. Stąd może reakcja. Z góry przepraszam, że skalałam twój majestat ale, jak wspomniałam, jestem trochę przepracowana, Forum to moja rozrywka, a tam ciągle rady i pouczenia od naszego, pożal się Boże, doradcy do wszystkiego. I nie doradzaj mi urlopu, bo nie wiesz dlaczego muszę tyle pracować. I nie zrozumiesz, bo kochasz tylko siebie. Inni są dla ciebie jedynie widownią. Szkoda, że aktor taki nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Dół. 30.06.03, 20:39 5 razy obiec stadion i dół przejdzie, przynajmniej na pół godziny Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dół. 30.06.03, 21:54 mieć do zdania: 1. prawo handlowe i gospodarcze (prawo spółek, prawo papierów wartościowych, prawo umów gospodarczych), 2. prawo cywilne (prawo zobowiązań i prawo spadkowe), 3. prawo finansowe (prawo finansów publicznych, prawo podatkowe, ordynacja podatkowa), 4. prawo pracy, 5. prawo międzunarodowe publiczne. pierwsze, trzecie i czwarte w przeciągu pięciu dni, a potem pojechać na wieś i przez cały dzień malować płot - gwarantuję, że wszystko przejdzie. ;) Trzymaj się Nxa - dobrze będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dół. 30.06.03, 22:04 Jesli 1-5 odpada w przedbiegach a płot już dawno pomalowany, to nie ma już nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dół. 30.06.03, 22:06 awee napisała: > > Jesli 1-5 odpada w przedbiegach a płot już dawno pomalowany, to nie ma już nic > ? można jeszcze umyć wszystkie okna w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dół. 30.06.03, 22:07 albo pójść do przyjaciółki, która najpierw nawrzeszczy a potem przytuli i zabierze do kina lub na piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dół. 30.06.03, 22:15 saunne napisała: > albo pójść do przyjaciółki, która najpierw nawrzeszczy a potem przytuli i > zabierze do kina lub na piwo :) ten sposób byłby najlepszy, tylko bez tego wrzeszczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Dół. 30.06.03, 22:15 saunne napisała: > albo pójść do przyjaciółki, która najpierw nawrzeszczy a potem przytuli i > zabierze do kina lub na piwo :) ta kolejnosc jest bardzo wazna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Dół. 30.06.03, 22:55 albo poczekać, w międzyczasie robiąc to co trzeba (jeżeli ten pomysł juz byl to przepraszam) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dół. 01.07.03, 09:46 janiolka napisała: > saunne napisała: > > > albo pójść do przyjaciółki, która najpierw nawrzeszczy a potem przytuli i > > zabierze do kina lub na piwo :) > > ta kolejnosc jest bardzo wazna ;))) A wrzeszczenie ma czasem moc oczyszczającą i w związku z tym jest ważnym składnikiem kuracji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 01.07.03, 00:14 Trzymaj się Saunne - będzie dobrze. :)) Prawo pracy mogę zaliczyć za Ciebie, ale wolę malować płot. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 01.07.03, 11:04 Pora chyba się wygramolić z okopów. Dziękuję wszystkim za pomoc. Ktoś mądry powiedział, że potrzeba pozwolić gniewowi ostygnąć. Bardzo odpowiada mi wersja z wrzaskiem i przytulaniem. Takie metody są widać skuteczne. Najlepiej by mi ulżyło jakbym prawym prostym przyłożył gościowi co tak mi dokuczył. Tylko jak trafić sobie samemu pod oko? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 01.07.03, 11:09 nxa napisał: > Pora chyba się wygramolić z okopów. Dziękuję wszystkim za pomoc. Ktoś mądry > powiedział, że potrzeba pozwolić gniewowi ostygnąć. Bardzo odpowiada mi wersja > z wrzaskiem i przytulaniem. Takie metody są widać skuteczne. Najlepiej by mi > ulżyło jakbym prawym prostym przyłożył gościowi co tak mi dokuczył. Tylko jak > trafić sobie samemu pod oko? :)))Na mnie mozesz liczyc. A moze byc lewy sierpowy, bo jestem mankutem...? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dół. 01.07.03, 11:11 aand napisał: > > :)))Na mnie mozesz liczyc. A moze byc lewy sierpowy, bo jestem mankutem...? A więc w tym wypadku musisz najpierw ustawić prawym prostym, a potem pociągnąć lewym sierpem - wedle wszelkich prawideł sztuki bokserskiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 01.07.03, 11:15 "Jeśli już nie mam innego wyboru, Wybieram drogę honoru." Moment, moment. Już ściągam okulary. Gotowe! Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 01.07.03, 11:20 Dzięki za ofertę. Jestem trochę duży i trzeba solidnej pięści. (Tylko bez sygnetów!!!) Do damskiej łapki pasuje tylko buziak. Aand, gotowy. Czyń swą powinność. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 01.07.03, 11:29 - - - \ - - - - - / - - - - \ - - - - \ - - - - - \ - - - - / \ - - -/ Szufelka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 01.07.03, 11:39 Miala wyjsc otwarta dlon... A wyszlo nie wiadomo co...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dół. 01.07.03, 11:46 aand napisał: > Miala wyjsc otwarta dlon... A wyszlo nie wiadomo co...:(( A Tys o dłoń czy o szufelke prosil? Czy moze bolejesz że Ci rysunek nie wyszedł? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 01.07.03, 11:49 chatka_ napisała: > aand napisał: > > > Miala wyjsc otwarta dlon... A wyszlo nie wiadomo co...:(( > > A Tys o dłoń czy o szufelke prosil? Czy moze bolejesz że Ci rysunek nie > wyszedł? ;) Szufelka czyli raczka wyciagnieta do zgody! Kto mi teraz uwierzy? :(((( A dlon byla naprawde piktogramiczna....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dół. 01.07.03, 11:53 aand napisał: > > Szufelka czyli raczka wyciagnieta do zgody! Kto mi teraz uwierzy? :(((( > > A dlon byla naprawde piktogramiczna....:(( Oczywiście, że nikt nie uwierzy - bo każdy wie, że pod oko wali się z piąchy a nie z plaskacza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 01.07.03, 11:56 ralston napisał: > aand napisał: > > > > > Szufelka czyli raczka wyciagnieta do zgody! Kto mi teraz uwierzy? :(((( > > > > A dlon byla naprawde piktogramiczna....:(( > > Oczywiście, że nikt nie uwierzy - bo każdy wie, że pod oko wali się z piąchy a > nie z plaskacza ;))) Plaskacz to wroclawska specjalnosc - vide Wladek Frasyniuk... Prawda Nxa...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 01.07.03, 12:00 Nie mieszaj dobrych Duchów z polityką, fuj. Łapka uściśnięta. Tylko żeby to kosmate ogonisko nie pałętało się pod nogami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dół. 01.07.03, 11:57 ralston napisał: > aand napisał: > > > > > Szufelka czyli raczka wyciagnieta do zgody! Kto mi teraz uwierzy? :(((( > > > > A dlon byla naprawde piktogramiczna....:(( > > Oczywiście, że nikt nie uwierzy - bo każdy wie, że pod oko wali się z piąchy a > nie z plaskacza ;))) I po takim uderzeniu, wydawalo sie ze posprztac juz tylko można :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 01.07.03, 11:34 o żesz ty, ale łapa... Poszukam zaraz schłodzonej mineralnej. Rąsia! Ale jak będziemy teraz straszyć na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dół. 01.07.03, 11:35 nxa napisał: > o żesz ty, ale łapa... Poszukam zaraz schłodzonej mineralnej. > > Rąsia! > > Ale jak będziemy teraz straszyć na forum??? Jak to jak? W duecie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dół. 01.07.03, 11:40 Role sie zamienialy, po takiej masakrze (choc do konca nie wiem po kim Aand chcial sprzatac :)to Nxa najprawdopodobniej na Forum bedzie straszyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Dó?. 01.07.03, 11:39 aand napisa?: > :)))Na mnie mozesz liczyc. A moze byc lewy sierpowy, bo jestem mankutem...? to mamy cos wspolnego, tez jestem leworeczny Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dó?. 01.07.03, 11:43 poziomk napisał: > aand napisa?: > > > :)))Na mnie mozesz liczyc. A moze byc lewy sierpowy, bo jestem > mankutem...? > > to mamy cos wspolnego, tez jestem leworeczny > Milo wiedziec! :) Ciekawe czy ktos jeszcze? Moze zalozymy "Kacik pijacych herbate lewa reka...?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dół. 01.07.03, 11:46 nxa napisał: > Poziomk'u też chcesz mi przylać??? Ja mogę przylać Pu-Erha. Świeżo zaparzony. Komuś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 01.07.03, 11:49 Bardzo dobra pora na Pu-Erh'a. Pod oko mineralną, do środka herbatkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dół. 01.07.03, 11:59 Słyszałam o nadstawianiu drugiego policzka. Ale drugie oko? To chyba za wiele. Ty, Nxa, jesteś już uleczony. Zaprawdę powiadam Ci, wstań i bądź wesół :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dół. 01.07.03, 12:03 habitus napisała: > Ty, Nxa, jesteś już uleczony. Zaprawdę powiadam Ci, wstań i bądź wesół :))) :))) :)))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Dó?. 01.07.03, 11:58 nxa napisa?: > Poziomk'u tez˙ chcesz mi przylac´??? jaaaa??? a za co?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dó?. 01.07.03, 12:04 Taki dzisiaj wesoły zwyczaj. Zbieram po twarzy. Do kompletu brakuje mi makijażu pod drugim okiem. Jak coś Ciebie trapi to sobie ulżyj. Od jutra mogę oddać. Jedyna okazja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dó?. 01.07.03, 12:14 nxa napisał: Od jutra mogę oddać. > Jedyna okazja :)))) A w promocji dostaniesz jeszcze gratis po żebrach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Dó?. 07.07.03, 13:13 Zjadlem teraz Snickers`a Na opakowaniu napisano , ze "daje extra energie, co z nia zrobisz Twoja sprawa" - wiec jak? chcesz po tych zebrach ? teraz jestem swiezo naladowany i niczego sie nie boje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dó?. 07.07.03, 13:22 O 7 dni za późno. Tylko wtedy była taka okazja. Ale zjedz jeszcze Marsa. Mars jest dobry na wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 07.07.03, 09:39 Wyciągam wątek "na górę". Gdzie nie spojrzeć same smuteczki. Z tego dołu wychodzi się po dwóch dniach. Można skorzystać, ja zwolniłem miejsce. Tylko proszę się nie rozpychać. Wiem, że jest pochmurno i burzowo. Trzeba przeczekać. Może smuteczki nie są takie duże? Na brzegu błękitnej rzeczki Mieszkają małe smuteczki. Ten pierwszy jest z tego powodu, Że nie wolno wchodzić do ogrodu, Drugi - że woda nie chce być sucha, Trzeci - że mucha wleciała do ucha, A jeszcze, że kot musi drapać, Że kura nie daje się złapać, Że nie można gryźć w nogę sąsiada I że z nieba kiełbasa nie spada, A ostatni smuteczek jest o to, Że człowiek jedzie, a piesek musi biec piechotą. Lecz wystarczy pieskowi dać mleczko I już nie ma smuteczków nad rzeczką. Pieskowi mleczko, a Wam herbata na poprawienie nastrojów. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 07.07.03, 09:49 nxa napisał: > Wyciągam wątek "na górę". Gdzie nie spojrzeć same smuteczki. Z tego dołu > wychodzi się po dwóch dniach. Można skorzystać, ja zwolniłem miejsce. Tylko > proszę się nie rozpychać. Wiem, że jest pochmurno i burzowo. Trzeba przeczekać. > > Może smuteczki nie są takie duże? > Niesforny jest ten Dobry Duch. "Nie mozna z nim jechac..." Szukam chetnych do dorzucania drwa pod beczki ze smola... U nas cieplo i wesolo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 07.07.03, 10:10 Uparty starozakonny Zły Duch. Drewnem smołę topi. I jeszcze namawia i mami ciepełkiem. Technika idzie naprzód, maszyny są bardzo wydajne, a On został przy beczkach i drwach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 07.07.03, 10:30 nxa napisał: > Uparty starozakonny Zły Duch. Drewnem smołę topi. I jeszcze namawia i mami > ciepełkiem. Technika idzie naprzód, maszyny są bardzo wydajne, a On został przy > > beczkach i drwach ;) A bo ciemniak ze mnie... nomen omen :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Spam 07.07.03, 12:42 Kamieniarz Firma kamieniarska świadczy usługi dla forumowiczów. Zbieram kamienie, te które spadają z serca. Może ktoś chce u mnie zostawić. Płacę dobrym słowem. Adres firmy: Dobry Duch Forum Tea Time Wątek Dół Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Spam 07.07.03, 12:48 Powinien być do odbioru jutro, jak skończę załegłą robotę. Duży :))) Oddam darmo za koszty transportu - byle jak najdalej! Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Spam 07.07.03, 12:52 Stokrotne dzięki za ofertę. Oczywiście przyjęta do realizacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: A ja poprosze pokute... 07.07.03, 13:03 ...wystraszylem dzisiaj wszystkie dziewczyny na forum. Daj mi Bracie pokute - tylko ciezka. Zeby krew splywala po pietach... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: A ja poprosze pokute... 07.07.03, 13:10 Będziesz Bracie podążał od adresu do adresu i odbierał te kamienie spadające z serca. Każdy kamień przytaszczysz i wrzucisz do dołu. Jak dół będzie pełny przysypiesz go z wierzchu ziemią i posadzisz tam kwiaty. Dół ma zniknąć i pójść w zapomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: A ja poprosze pokute... 07.07.03, 13:28 nxa napisał: > Będziesz Bracie podążał od adresu do adresu i odbierał te kamienie spadające z > serca. Każdy kamień przytaszczysz i wrzucisz do dołu. Jak dół będzie pełny > przysypiesz go z wierzchu ziemią i posadzisz tam kwiaty. Dół ma zniknąć i pójść > > w zapomnienie. Ruszam... szukac lez zgubionych o poranku, zwracac bezsenne noce, splatac jedwabne sieci zerwanych spojrzen, prostowac zaplatane, wiklac zbyt proste, ...biegnij Duchu, biegnij... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: A ja poprosze pokute... 07.07.03, 15:46 Mam cały worek kamieni z serca. A dorzucę jeszcze serce z kamienia, co mi skamieniało z mozołu i zmartwień. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Dostawa... 07.07.03, 16:09 nxa napisał: > Kamieniarz > Firma kamieniarska świadczy usługi dla forumowiczów. Zbieram kamienie, te które spadają z serca. Może ktoś chce u mnie zostawić. Płacę dobrym słowem. > Adres firmy: > Dobry Duch > Forum Tea Time > Wątek Dół ...trrrrraaaachhhhh. To posypała się właśnie pierwsza tona kamieni, skamieniałości i gruzu. Ale to jeszcze nie koniec, więc dół trzeba będzie pogłębić.. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dostawa... 07.07.03, 21:24 Kamieniarz Firma kamieniarska świadczy usługi dla forumowiczów. Zbieram kamienie, te które spadają z serca. Może ktoś chce u mnie zostawić. Płacę dobrym słowem. Adres firmy: Dobry Duch Forum Tea Time Wątek Dół Awe, dół jaki zostawiłem jest ogromny, wszystko pomieści. Oby tylko dał się zasypać. Habitus i serce z kamienia - niedorzeczne. Za dużo czereśni się zjadło i tyle. Seruszko jest odrobinkę wyżej i troszkę w lewo. Kamienie oczywiście przyjmuję. Jesteś z branży. Pomyśl nad spychaczem, zwałowarką lub choćby Ostrówkiem bo Zły Duch się zamęczy. Popatrz jak pięknie zaczął pisać. Chyba jest z nim już źle. Pokuta za mocno działa. Zmarnuje się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spam 07.07.03, 23:16 Z tymi kamieniami, co spadają z serca należy uważać. Czasami taki potrafi spaść prosto na nogę... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Spam 07.07.03, 23:21 Nxa wzial sie za sprzatanie, a kto sprawi zeby ten kamien z serca najpierw spadl? :( Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Spam 07.07.03, 23:23 chatka_ napisała: > Nxa wzial sie za sprzatanie, a kto sprawi zeby ten kamien z serca najpierw > spadl? :( Oooooo...... wyśmienite pytanie. Właśnie kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Spam 07.07.03, 23:22 Duchy złe i dobre składaja się właściwie z mgły. Bez obaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Spam 07.07.03, 23:26 Cały ranek się starałem. Teraz gadulec stoi otworem, a skrzynka czeka na listy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Spadam 08.07.03, 00:28 listy hm... a w telwizji jakis film angielski kostiumowy nadaja, z ulubiona Emily Watson :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Dół. 08.07.03, 00:58 nxa napisał: > Co robić, aby z niego się wydostać? Czy można samemu, bez niczyjej pomocy? Co > wtedy robicie? a zeby bylo smieszniej, to ja wlasnie dzis nie wiem co zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 08.07.03, 01:05 Zacznij czytać od wpisu "Spam" w tym wątku i bierz przykład z innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Dół. 08.07.03, 01:10 Imię Anna oznacza łaskę i wdzięk. Więc przebacz sobie lub komuś i rano uśmiechnij się. Będzie dobrze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dół. 08.07.03, 05:28 Jedynie sluszna odpowiedz brzmi, ze aby wyjsc z dolu, trzba sie kierwac ku gorze. A wdrapywac sie na gore jest znacznie trudniej niz staczac sie w dol. Pisze o tym, bo wiem, ze jak sie jest w "dolku", to najlatwiejszym "wyjsciem" jest wymyslanie powodow dla ktorych nie mozemy zaczac wspinac sie w gore. > Co robić, aby z niego się wydostać? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 08.07.03, 21:20 wyobraz sobie, ze jak wracam do domu to caly czas ide do dołu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dół. 08.07.03, 21:47 A myślisz, że to lepiej wszędzie mieć pod górkę, jak ja? Do szkoły tak miałam całe życie... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 08.07.03, 22:17 all2 napisał: > A myślisz, że to lepiej wszędzie mieć pod górkę, jak ja? Do szkoły tak miałam > całe życie... :((( Co za klamczucha! Ale z powrotem to sie wracalo jak na skrzydlach...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dół. 08.07.03, 22:31 Morał z tego jeden. Zawsze jest albo pod górkę, albo w stronę dna... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dół. 08.07.03, 22:51 all2 napisał: > Morał z tego jeden. Zawsze jest albo pod górkę, albo w stronę dna... :((( Nie wierzę w ani jedną Twoja krokodylą łzę... Napewno wagarowałaś i teraz Cię gryzie sumienie! Czekaj no, Zły Duch już się Tobą zajmie... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dół. 09.07.03, 05:17 Jas nie mam z tym problemu bo z poludniowej polkoli wszedzie jest pod gore... ;) > wyobraz sobie, ze jak wracam do domu to caly czas ide do dołu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś