kanuk 19.09.07, 21:27 Lech i Leszek. To juz bylo i sie nie sprawdzilo. Na Rusa spojrzec. Jak Holandia na Niemcy..robic swoje i ..do przodu. Zamiast snic o potedze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: czar cara Czarnogrodu? 19.09.07, 21:58 Miejmy nadzieje, a znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze dynastii z tego nie bedzie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: oby ;-) 19.09.07, 22:45 Cezary, carewicz cny Czarnogóry, czczą czarę czymiąc czarnymi pazury... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: oby ;-) 19.09.07, 22:54 czkal czasem...czyzby cenne cypryjskie cinzano cyjankiem bylo tkniete? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: oby ;-) 19.09.07, 23:08 Czyliż cykuty ciutka, chyżo z czary chłepnięta - z cara czyni trupka? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: PS. czekają czydzieści czy 19.09.07, 23:25 aha, a ja lapie posty w locie, bo Francba Telecom... etc, etc... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: oby ;-) 19.09.07, 23:22 Cykuta czyni cuda... Czasami chyba chuda calosc po consumpcji tejze pozostawa... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: oby ;-) 19.09.07, 23:30 Carewicz chwat w churale Chazarkę chętnie chędożył - chwały i chluby skuli cykuty nie dożył. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: oby ;-) 19.09.07, 23:36 Chóry chóralnie choraly Na chóru chmurze chrząkaly... Chyba carewicz chwacki Czekal na chetne oklaski. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: oby ;-) 19.09.07, 23:43 Chemia chaziajki ciala Na carewicza dzialala... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: oby ;-) 19.09.07, 23:15 Czesz, Czeszko, Czeslawa! (calosc na melodie Zlota polska jesien; w ostatniej linijce, w ostatnim slowie wpadamy w goralska nute:) Czesz, Czeszko, Czeslawa W imie slowianszczyzny Zaczesz mu pozyczke dla zakrycia blizny* ... Ciesz sie, o Czeslawie, Przez Czeszke czesany! Bedziesz mial, czlowieku, wyglad o-krze-sa-ny!!!Hej! *(skutek zbyt bliskiego kontaktu z dynamiczna sztacheta na weselu) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa chromolę! spać wolę! 19.09.07, 23:47 Tzn. jaknajuprzejmiej mówię dobranoc, gdyż albowiem czuję, że nadeszła pora udania się na całkowicie dziś niezasłużony odpoczynek... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: chromolę! spać wolę! 20.09.07, 08:43 To dopiero teraz moge pani odklonic sie dobranocnie, bowiem wieczorem wylogowalo mnie na amen. Za usterki przepraszam ja, a nie Franca Telecom, a francba! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela czy mogę czwartkowo dołączyć? 20.09.07, 09:37 Carewicz Ambroży Czarnulkę chędożył I w takcie czardasza Poczynił bobas(z)a. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: czy mogę czwartkowo dołączyć? 20.09.07, 10:02 Ambroży chędoży To dopust jest boży Chędoży, chędoży I w łóżku, i w loży Ostatnio to stringi Ambroży założył I nawet zwykł chadzać był w czarnej obroży (kurczę, płęty mi tu błyskotliwej brakuje) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: czy mogę czwartkowo dołączyć? 20.09.07, 10:07 immanuela napisała: > Ambroży chędoży > To dopust jest boży > Chędoży, chędoży > I w łóżku, i w loży > Ostatnio to stringi Ambroży założył > I nawet zwykł chadzać był w czarnej obroży > Realnosc jak zwykle do strzalu sie zlozy Chlop w stroju tym marzniem choc wyglad ma hozy Z katarem i kaszlem sie musi polozyc Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: czy mogę czwartkowo dołączyć? 20.09.07, 10:10 :-D, dobre Brezu, szkoda, że już muszę iść do pracy, bo porymowalibymy. Smok trzygłowy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: czy mogę czwartkowo dołączyć? 20.09.07, 10:11 Mam namiar rymotworczy dla ciebie: nomady, gonady, monady, da rady :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: chromolę! spać wolę! 20.09.07, 09:41 Uważam, że się nam należy odszkodowanie od Francby: zniweczył(a) bedący w zasięgu wzroku, ręki, nogi oraz klawiatury sukces alpinistyczny ekipy damskiej. Po domniemanym wycofaniu się partnerki, w obawie o popadnięcie w stany odmienne, z bólem serca zrezygnowałam z pisania sama ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: chromolę! spać wolę! 20.09.07, 09:43 Pani Liro, najlepiej się pisze samemu ze sobą, podobnie jak się pisze do lustra! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: chromolę! spać wolę! 20.09.07, 09:47 Ale ja bylem tylko supportem ekipy damskiej, pani Liro, prosze to tak traktowac. Szerpa taka. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: chromolę! spać wolę! 20.09.07, 17:04 Ja sie Pani Liro, usiluje dobic do dzialu obslugi klienta, ale zdaje sie, ze tam cale stado takich jak ja, bo muzyke uspokajajaca w sluchawke grajo w nieskonczonosc w oczekiwaniu na polaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa "muzyka uspokajająca" 20.09.07, 18:27 wykonywana na elektronicznych piszczkach powoduje u mnie ataki furii dzikiej... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "muzyka uspokajająca" 20.09.07, 18:37 U mnie niezaleznie. Cisnienie mi skacze wtedy do 120/90 i rozgladam sie za siekiera (morderczo)lub piersia meska (rozżalnie). Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: "muzyka uspokajająca" 20.09.07, 18:45 No to jednak moje receptory słuchowe ze szczególną wdzięcznością przyjmują piszczki. Już od jakiegoś czasu okres liturgiczny Bożego Narodzenia oznacza zakaz wstępu do kościołów - tam takie aniołki piszczą kolędy, jak się im (aniołkom) wrzuci pieniążka... Wcześniej tylko główkami kiwały, gipsowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa PS. 20.09.07, 18:47 W ogóle fizycznie i psychicznie nie mogę znieść tzw. "julestemning". Uwaga, już u bram - zacznie się pewnie za jakie dwa tygodnie, góra trzy. Atakując wszystkie zmysły. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: PS. 14.08.08, 00:57 wątek se wyciągłam na wierzch, bo mi się spodobał znaleźnięty przypadkiem, a nie zarchiwizowany jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: PS. 14.08.08, 05:39 oraz,jej,nie wiedzialem,ze my wszystkie juz tak dluugo sie tu spotykamy... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: PS. 14.08.08, 12:52 Kanuku! Tak znienacka całować!?! ;-))) PS. No, a niektórzy to jeszcze dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś