cordatatilia 27.11.07, 13:01 Ze szczególnym pozdrowieniem dla Brezly-ego;)) Nie mogłam się tym z Wami nie podzielić. Darz dziew! leksykot.top.hell.pl/jenzyk/english/dialog-5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: spolszczonko;) 27.11.07, 13:22 Yyhyhyhy, czesc Cordi:-) Dzieki. BAranczak lubi takie rzeczy. Podobalo mi sie jak wspominal jak to USAk jakis go spotkal, byly stdunet i krzyknal: "Czesc stary, dawnosmy sie nie wiedzieli. Latka lataja, co?" A i palidnromadery lubiem: www.palindromy.pl/pal_palindromadery.php A w ogole to English ciekawa jest. Ten slynny napis z Heathrow mnie zawsze nasuwa wizualizacje: "No electric passengers carrying vehicles beyond this line". Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: spolszczonko;) 27.11.07, 21:40 raz usłyszałam takie (za przeproszeniem) "szukam kolegi, gdzieś mi disappeardnął" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Koncept kawowy 08.12.07, 11:21 Tak wyczytalem sie nazywa teraz w pl. cos jest kawiarnia duzej w sieci sprzedajacej bardzo droga kawe w papierowych kubkach. Odpowiedz Link Zgłoś