Dodaj do ulubionych

Pytanie do panów.

IP: *.play-internet.pl 07.02.12, 23:19
Ciekawi mnie jedna rzecz. Po "poważnej" kłótni kobiety zazwyczaj nie mają ochoty na seks, bo... No właśnie... Ciągle myślą o problemie, reakcji partnera na poruszenie tematu, słów które padły w rozmowie (kłótni). A mężczyzn, mam wrażenie, że kłótnia nakręca. Nakręca w stronę seksu. Czy mam rację, czy tylko mi się wydaje?
Obserwuj wątek
    • 91-marta Re: Pytanie do panów. 08.02.12, 00:20
      Niby do panów, ale i tak odpowiem;)
      Wydaje ci się. Ja jestem dosyć wybuchowa i po kłótni nie wyobrażam sobie innej drogi do pogodzenia niż ostry seks.
      • lawirant Re: Pytanie do panów. 10.04.12, 09:55
        jak ostry?
    • delikatny_i_wrazliwy Re: Pytanie do panów. 08.02.12, 01:10
      chyba nie ma jednoznacznych postaw wśród mężczyzn, ja np nie znoszę sie ,,godzić '' w łóżku
    • r.a.s Re: Pytanie do panów. 08.02.12, 09:15
      Zdecydowanie tak, chociaż kobiety wydaje mi sie że też tak mają
      • Gość: alojz Re: Pytanie do panów. IP: 86.43.110.* 08.02.12, 21:58
        Byłem w związku w którym może nie było kłótni ale atmosfera wiecznego napięcia i stresu spowodowała że kompletnie straciłem ochotę na seks. Są rzeczy które bardzo skutecznie potrafią mężczyznę "wykastrować" taki rzeczami niewątpliwie jest stres czy częste stany depresyjne kobiety czy jej płacz i jeśli nie jest to regułą to ja tak mam akurat.
        • labadine Re: Pytanie do panów. 09.02.12, 18:57
          Nigdy nie lubialem sie klocic ale z druga i ostatnia malzonka tak 3-4 lata przed rozwodem bylo roznie bo jak zapalila sie do sprzeczki to natychmiast opuszczalem chate a potem jak zaczela moczyc dziub w alkoholu no to juz bylo calkiem okropnie.Na drugi dzien pytalem sie zawsze, czy wszystko porzadku i nigdy nie wracalem do tematu,w kazdym badz razie od tego czasu w naszym malzenstwie nie bylo juz zadnego seksu-co za duzo to za duzo i szukalem inne kobiety.

• moniapoz Re: Pytanie do panów. 09.02.12, 20:06
      ja nie facet ale odpowiem: ja chyba wyjątkowa jestem bo seks po kłótni jest dla mnie jak najbardziej OK a wręcz wskazany - godzenie się w łóżku jak najbardziej aczkolwiek wałkowanie potem tematu też jak najbardziej :)

------
      Tylko tu i teraz ja wybieram. Tylko tu i teraz jestem.
      Tylko tu i teraz całym sercem więcej szans nie będzie.
    • ieb Re: Pytanie do panów. 07.04.12, 15:45
      Z mojego kobiecego punktu widzenia wygląda to tak, że po kłótni czuję się nie kochana przez mojego faceta, a jak nie ma miłości, to dla mnie seksu też być nie może. Prawdopodobnie wynika to z tego, że mój facet nie potrafi kłócić się konstruktywnie - ja mówię o problemie i moim punkcie widzenia na sytuację, a on wyjeżdża z tekstami "Ty to sobie stwarzasz problemy", "ty zawsze to czy tamto", "kto ci to dał?" (wskazując na mój dyplom mgr), "idź se do psychiatry" itp itd. Co więcej to on pierwszy podnosi głos, czasem ewidentnie bez przyczyn, w zwykłej rozmowie kto ma kupić chleb wyżywa się na mnie , że pewnie ja i tak zapomnę, bo jestem taką ofiarą losu. Jak mam mieć ochotę na seks kiedy ktoś mnie traktuje bez szacunku.

Myślę, że odpowiedź nie tkwi w tym, że kobiety nie mają ochoty po kłótni, a mężczyźni się nakręcają i zależy to od płci, tylko w tym, o co i w jaki sposób się ludzie kłócą.
      • Gość: Gosc 45 Re: Pytanie do panów. IP: *.pools.arcor-ip.net 08.04.12, 19:02
        Czytajac Twoja wypowiedz dziwie sie ze masz w ogole sex z Twoim facetem. Sam jestem facetem ale nigdy nie mialem sytuacji typu....kto kupi chleb lub podobne. Przeciez jest to normalne ze jak jeden z nas wychodzi z domu to moze kupic chleb albo inne rzeczy i takie cos nie powoduje zadnej dyskuji. Co do Twojego meza mysle ze nie traktuje Cie tak od wczoraj a Ty sobie na takie cos pozwalasz a tak nie powinno byc. Powinnas z nim o tym porozmawiac a jezeli on takiej rozmowy nie akceptuje powinnas sie zastanowic nad innym krokiem. Co do klotni, mysle ze mala klotnia/sprzeczka powoduje relaks a pozniejsze pogodzenie tym bardziej. Oczywiscie nie jest mowa o przemocy wobec kobiety lub podobne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka