defendo 07.12.07, 10:53 Przyszłam, zachwyciłam się i chcę (się) oświadczyć temu forum... Za pozwoleniem, oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 07.12.07, 13:17 Nie bron sie juz,za pozwoleniem ;-) ! Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 07.12.07, 13:18 Aha, czy nie bylas w ciagu ostatnich dwoch tygodni na jakiejs farmie ? Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 07.12.07, 14:03 Na farmie nie uprawiam, uprawiam poza farmą, firmą i firnem. Zarażam tylko vis viagris, czasami - niektórych podatnych... Bym sobie z Wami podziewiała chętnie! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 07.12.07, 20:23 To prosiemy, prosiemy. Tam pod tym zabrudzonym swietlikiem jest wolne krosno. Tam, kolo tego okna hali, gdzie pozostale szybki ukladaja sie we wzor ja "5" na kostce do gry. Tradycjyne pytanie: jak kol. trafila do nas? Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 07.12.07, 21:11 Dzięki za przygotowanie stanowiska pracy, poproszę o dostosowanie dla osoby niepełnosprawnej - umyślnie i umysłowo i o przypadkowym rozumie. Trafiłam tu dzięki przyjacielowi - oczywiście. On wie... Szkoda,że platoniczny ;)(platynowy, platanowy, Platoński i Plotynowy - a do tego niezmiernie... hmmm...)... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 07.12.07, 21:17 Aha, czyli wpisujemy (znowu) APP. Anonimowy Przyjaciel Platoniczny. Numer statystyczny Drogi Dojscia na Hale - 7b. Szpinak lubimy? TO drugie pytanie, dla celow statystycznych, mozna nie odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 07.12.07, 22:20 Pewnie zrezygnuje z anonimowości, jeśli mu nie przyniosę wstydu. Nie wiem, czy nie przyniosę, zajrzę do koszyczka podczas redyku, w końcu jak haleć to haleć... Szpinak... a on zielony jest? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 07.12.07, 22:31 No, z anonimowoscia nie ma problemu,moze pozostac, Dane Osobowe mamy w powazaniu.:-9 > Szpinak... a on zielony jest? Zdania sa podzielone. Obie strony szukaja sojusznikow. Indyferentni tez. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 07.12.07, 23:49 szpinak jest zielony ma sie rozumiec. Na akordeonie moze grywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 00:46 Na akordeonie ani na akord nie. W salonowca tylko w pozycji stojącej ;) Grywam na pianinie(serio - szkoła muzyczna ukończona, pies nie docenia i wyje wtedy, chyba nie ma słuchu albo co?) i w brydża. Sportowego. W klubie. defendo.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 09:33 Ale nam sie prezenta swiateczne sypią.Witamy! bedziem churem spiewac przy kro snach a pani Lira na kordeonie zagra a pani Erundka na lirze moze. Zeby latwiej bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 10:57 Akoredon pani Eraundowej to sam zagra. Tylo terz czerwono czapeczke ma i gra DzinglBel. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 11:08 O,swiat jeden. Te same korendy spiewajo w centrach tu i tam ,pan Niedzwiedzki panatlantycki zestaw skompilowal.I gra i gra i gra. A np. Dzonny Hallyday(nomen omen)tak ladnie spiewa po francusku o accordeonie i nic. Musi byc englisz i jusz ! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 11:13 Harmoszka sfer, panie Kanuczenku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 11:28 Zal mi czasem tych utalentowanych postaci z harmoszkami czy skrzypcami w podziemiach stacji metra grajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 11:31 Prawda. Choc jakem widzial we Wrocku pod supermarketem Hit grupe Indian peruwianskich grajacych na tych fletniach "Na zielonej Ukrainie", zarzucam im koniunkturalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 11:43 Grywają i na wrocławskim Rynku - zestawienie z gotyckim ratuszem jest warte wszystkiego - zawsze patrzę w górę czy z el kondora coś nie pasającego nie spada. A pod pręgierzem Kozak prawie autentyk z półmetrowymi wąsiskami grywa na bałałajce temat "Bielszego odcienia bieli" Procol Harum. Chyba mu zatańczę - przytupując szpileczkami - jest szansa, że absurdy da się wbić w bruk. Czy ideał już go dosięgnął? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 11:55 Defendo, breslauerkas? Breslauerka Defendos? Cieszylbym sie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 13:32 Poniekąd - pół godziny drogi niepiechotnej, autowej. Wrocław mój ci jest - od zawsze. Głównie tam przebywam, sypiam nieco dalej od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 13:38 No, milo tam gdzie mnie juz nie ma, ale bylem i bywam. Tu nas, Dziewiarzy, trochi wiecej. Nawet watki z wiesciami breslauskimi sa. I wypominanie tych cegiel Warszawie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 08.12.07, 11:56 To moze jeszcze sie doczekamy pan z Boliwii w stoickich pozach np. wokol jezior mazurskich,niczem nad Titicaca? Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 15.12.07, 16:33 kanuk napisał: > To moze jeszcze sie doczekamy pan z Boliwii w stoickich pozach np. > wokol jezior mazurskich,niczem nad Titicaca? Tja - i ofiary z dziewic, jak te wrzuty w Titicaca? Bez złudzeń - kapłani to się znajdą, jezioro też, okrucieństwa sporo, ale dziewice pożarł smok i przeszedł na inna dietę - grasuje w szczawiu, tfu! w szpinaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 15.12.07, 12:50 brezly napisał: > Prawda. Choc jakem widzial we Wrocku pod supermarketem Hit grupe Indian > peruwianskich grajacych na tych fletniach "Na zielonej Ukrainie", zarzucam im > koniunkturalnosc. ------> No normalnie Brezly , no :)))))) Przepraszam ze sie tak wcinam na watku powitalnym < witam oczywiscie nowa Dziewiarke serdecznie :) > ale sie musialam podzielic :)))) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 15.12.07, 12:52 Defendo , mojas Ty moja:))) < zgadnij skad moj rod :PPPP > i za kilka dni TAM bede :)))) Przygotowuje sie na szok kulturowy , rondo regana , brak poltegoru i arkady... ponad trzy lata nie bylam:)))) kran steskniony Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 15.12.07, 16:30 Tfa,tfam jest Ci... Szok to piękna Opera - bywam na wszystkich premierach - z obowiązku i dla przyjemności teraz. Idź koniecznie na "Króla Rogera"! Przygotuj się na problemy komunikacyjne - miasto zakorkowane jak dobry szampan i równie upajające, Dom Per-ignor dla ksenofobów, oaza kultury i rozkoszy wszelakich. A kluby, a wernisaże! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 15.12.07, 17:05 Defendo w operze nie gustuje ale Szymanowski jest ok. Zobaczylabym. Tylko... Mam dwa tygodnie czasu . Rodzine z gory skreslam bo i tak sie na mnie obrazi za niedopieszczenie cza sowe . Mam do obskoczenia kilka wroclawskich przyjacioleczek , jedna co wpada z Paryza na moment , dwie kolezanki z sasiedniego forum , corcie wpadajaca na chwile z Monachium z Absztyfikantem < blizej mi nie znanym , pocieszam sie mamy chociaz wspolny jezyk :) > Rozumiesz skale problemu ?:))) Wroclawscy taksowkarze znowu na mnie zarobia... Kran Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: koszyk (o)świadczeń socjalnych 15.12.07, 20:17 Dla pocieszenia dodam ze Plac 1 Maja/Jan Pawla II jest rownie paskudny jak byl. Tylko fontanna Bismarcka go zdobi. Odpowiedz Link Zgłoś