ab_extra 13.12.07, 18:45 plfoto.com/1416222/zdjecie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lira_korbowa Re: Ordynuję wszystkim koloroterapię! 13.12.07, 19:04 Marzący o dalekiej podróży statek w odeskim porcie... Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik40 Re: Ordynuję wszystkim koloroterapię! 13.12.07, 19:10 a mnie od żółtego glowa od razu boli :))))))))))) powaznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Ordynuję wszystkim koloroterapię! 13.12.07, 19:13 ódz, żólta podwodna, Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ordynuję wszystkim koloroterapię! 13.12.07, 21:56 albo kuter w szwedzkim porcie czekajacy na przyplyw ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Starosc nie radosc 19.12.07, 00:58 Bo mi sie przeczytalo "kolonoterapie". Po kliknieciu z niezdrowej ciekawosci uparcie trwalam w literobstwie owym, podwiazujac wszystko pod temat jak sie dalo: zolty kolor z bolem glowy, przyplywami i odplywami. Przepraszam najmocniej :// Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Starosc nie radosc 19.12.07, 08:12 Aha, za duzo produktow Proctor to Gamble pani uzywa, stomt ci skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Starosc nie radosc 19.12.07, 08:20 Oral B tez sie czasami zawieruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Starosc nie radosc 19.12.07, 08:52 O kurcze! Skad wiecie?? PS: Dziendobereczek Pani Fiorciu i Panie Brezliku :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Starosc nie radosc 19.12.07, 08:54 Dzien dobry. "Ponury jak mur Neuneburga Posepny jak owo siedzenie" Panii Effciu, podchodzi pai piosnka? :--) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Starosc nie radosc 19.12.07, 08:55 Dobry, dobry, pani Effciu, a, bo w tym samym zglobalizowanym kregu kulturowym zyjemy i patyczkow nie zujemy miast szczoteczka myzac po uzebieniu, np;))) Jak milo, tak niemal de vive voix, n'est-ce pas? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Starosc nie radosc 19.12.07, 09:21 Dzien dobry. "Ponury jak mur Neuneburga Posepny jak owo siedzenie" Panii Effciu, podchodzi pai piosnka? :--) Panie Brezliku - nie wiem. Ale traci piesniami o zlocie spiewanymi prez krasnoludy ze Szmaltzbergu przed krolem siedzacym na Jedynej Prawdziwej Kajzerce ( w Piatym Elefancie T. Pratchetta) Pani Fiorciu jedyna, jak podane w zglobalizowanym kregu, jam plus qu'ouverte na vive voix, ranykoguta :)) A propos kregow, to widziala Pani to przecudne "U" zamkniete w architekturze u Merlina? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Starosc nie radosc 19.12.07, 09:23 Aha, a ja w tej chwili fascynuje sie postacia probujacego salutowac Detrytusa, Mlodszego Funckjonariusza, sie napawam. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Starosc nie radosc 19.12.07, 09:29 Ach, pani Effciu, panie Brezly, az sie wrocilam, wrecz przeciwnie do tej Karolinki, co szua do Gogolina: (Jo sie juz nie wroca, bo sie bardzo smuca, jo juz na moscieeee): Jakby sie kto pytal, co chcialabym dostac kiedys (pod choinke, na Geburstag czy imieniny) to prosze o jedno, niezmiennie: Bagaż. Jest mi on bliski, potwierdzic moga moje walizki;) Przy czestotliwosci podrozy oraz przeprowadzek - jak znmalazl! To ja Was juz naprawde pa, najmilsi moi, i lece. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Starosc nie radosc 19.12.07, 09:38 Pa, czulosci bagaz na tysiacu papattes wysylamy w slad! Panie Brezliku, to Pan pewnikiem sie napawa tym, na co ja czekam niecierpliwie pod choinke obiecane majac. Plone z niecierpliwosci n/t krolweskiej krwi Marchewy i pierwszych chwil z Angua, ach, och nieuleczalny romantyzm. Odpowiedz Link Zgłoś