habitus 23.08.03, 09:53 Brak ruchu na forum w sobotę i niedzielę. O czym to świadczy? Czy wszyscy piszą z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Nie zawsze z pracy ;) n/t 23.08.03, 10:11 Miało być WSZYSCY. Klawiatura oszukuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Nie zawsze z pracy ;) n/t 23.08.03, 10:13 Jak się czujesz, Awee? Wyjaśniło się wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Nie zawsze z pracy..... 23.08.03, 10:18 habitus napisała: > Jak się czujesz, Awee? Wyjaśniło się wszystko? Dziś trochę gorzej - owszem wyjasniło - do szpitala czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Nie zawsze z pracy..... 23.08.03, 10:43 Wyślij mi na priv swój numer komórki, proszę plizzz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Nie zawsze z pracy..... 23.08.03, 13:53 awee napisała: > habitus napisała: > > > Jak się czujesz, Awee? Wyjaśniło się wszystko? > > Dziś trochę gorzej - owszem wyjasniło - do szpitala czas ;) Ojej...Awee dobrze, ze o tym mowisz, wsparcie, dobra rada, dobry adres moga przyjasc w najbardziej nieoczekiwanym momencie i od zupelnie obcych osob. Dbaj o siebie, i zycze by sami specjalisci zadbali o Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 23.08.03, 10:19 albo nadrabiaja zaleglosci pracowe po pieciodniowym forumowaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 23.08.03, 11:41 Ja jednocześnie i z domu i z pracy, takie 2 w 1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 23.08.03, 13:02 Pisze zawsze z domu, ale ostatnio rzadziej zagladam, pare wyjazdow i wyleczylam sie uzaleznienia od Forum. A moze to juz wczesniej sie stalo, nie wiem. Poradzcie co robic?!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 23.08.03, 14:45 chatka_ napisała: > Pisze zawsze z domu, ale ostatnio rzadziej zagladam, pare wyjazdow i wyleczylam > > sie uzaleznienia od Forum. A moze to juz wczesniej sie stalo, nie wiem. > Poradzcie co robic?!!! ;))) a to dobre pytanie ja na przykład jeżdżę na rolkach zależności się w tym nie doszukuję :))) zresztą, chyba ich nie ma... hmm Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 24.08.03, 22:05 annabl napisała: > > a to dobre pytanie > ja na przykład jeżdżę na rolkach Jezdze i ja, srednio 3 razy w tygodniu i nie pomaga :(( Ale moze to za malo, albo za duzo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 23.08.03, 15:43 chatka_ napisała: > Pisze zawsze z domu, ale ostatnio rzadziej zagladam, pare wyjazdow i ] > wyleczylam sie uzaleznienia od Forum. A moze to juz wczesniej sie stalo, nie > wiem. > Poradzcie co robic?!!! ;))) Jak to co? 1. W pierwszej kolejności zgubić klucz od mieszkania. To wykluczy przebywanie poza domem. 2. Dalej zepsuć telewizor i podarować komuś księgozbiór. 3. Usunąć wszystkie inne potencjalne źródła rozrywki, takie jak zapałki, lodówka, gazety, etc. 4. Sformatować dysk i zostawić tylko Internet Explorera (z niezbędnym Windowsem). 5. Opłacić dodatkowo administratora sieci lokalnej, aby z komputer łączył Cię tylko z adresem Tea Time'u. Zobaczysz, po zastosowaniu tej kuracji uzależnienie wróci błyskawicznie. A jeśli to nie pomoże, zostaje tylko przykucie się do klawiatury. Best regards Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 23.08.03, 22:16 Ja z domu. Tylko przewaznie czytam, bo z pisaniem troche mi nieporecznie ze wzgledu na Forumianka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 24.08.03, 11:52 a jak się Forumianek miewa? Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 25.08.03, 07:33 Dziekuje, bardzo dobrze. Przybylo mu juz ponad 2 kilo! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Czyz˙by wsyscy pisali z pracy???!!! 25.08.03, 10:07 U mnie to zalezy. z pracy.... tylko ciiiiii - bez polskich liter z domu - z ogonkami malo pisze, ale duzo czytam. Jak to sie mowi milczenie jest zlotem Czesto siedze na czacie a tam gadam ile wlezie w realu odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 24.08.03, 22:14 zaklinacz_koni napisał: > Jak to co? > 1. W pierwszej kolejności zgubić klucz od mieszkania. To wykluczy przebywanie > poza domem. To moze wykluczyc tez przebywanie w domu, wiec pomysl odpada ;) > 2. Dalej zepsuć telewizor i podarować komuś księgozbiór. Telewizor stoi jak zepsuty, nie uzywam od kiedy jestem na Forum (ok, w zaokragleniu) > 3. Usunąć wszystkie inne potencjalne źródła rozrywki, takie jak zapałki, > lodówka, gazety, etc. Patrz punkt 2, rowniez w zaokragleniu :)) > 4. Sformatować dysk i zostawić tylko Internet Explorera (z niezbędnym > Windowsem). Nic mi nie wiadomo zeby cos jeszcze oprocz Windowsa i Internetu bylo w moim komputerze...:) > 5. Opłacić dodatkowo administratora sieci lokalnej, aby z komputer łączył Cię > tylko z adresem Tea Time'u. Administratora wolalabym w to nie mieszac, widzialam go po raz ostatni jakies dwa abonamenty temu ...:) > Zobaczysz, po zastosowaniu tej kuracji uzależnienie wróci błyskawicznie. > A jeśli to nie pomoże, zostaje tylko przykucie się do klawiatury. Dzieki :))) > Best regards > Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 25.08.03, 21:33 Pisze tylko z domu bo w pracy tylko kielnia, cyrkiel i fartuszek;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: ???? 25.08.03, 22:54 ogabignac napisał: > Pisze tylko z domu bo w pracy tylko kielnia, cyrkiel i fartuszek;) ...to w lozy masonskiej jeszcze nie ma podlaczonego internetu??? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ???? 25.08.03, 23:03 aand napisał: > ...to w lozy masonskiej jeszcze nie ma podlaczonego internetu??? To niezgodne z regulaminem. A ten fartuszek to po co? Przebieranki za pokojówki? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: ???? 25.08.03, 23:06 habitus napisała: > To niezgodne z regulaminem. A ten fartuszek to po co? Przebieranki za pokojówki > ? Fartuch jest rutualnym elementem ubioru masonów... jest na nim i oko opacznosci, i przyzady budowlane typu pion... :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ???? 25.08.03, 23:09 Taaaak, na budowie oko opatrzności jest bardzo przydatne. Chyba bardziej niż waserwaga i pion :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: ???? 26.08.03, 07:25 Jaki tam ze mnie mason; katedry ani kosciola nie zbudowalem, co najwyzej garaz. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: ???? 26.08.03, 09:29 habitus napisała: > Carmason? w odróznieniu od freemason - budujacego lokale do wynajecia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: ???? 26.08.03, 11:14 No wlasnie, wedlug etymologii inaczej freemason, to gosc, ktory pracuje w masarni za darmo. > > w odróznieniu od freemason - budujacego lokale do wynajecia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: ???? 26.08.03, 11:23 ormond napisał: > No wlasnie, wedlug etymologii inaczej freemason, to gosc, ktory pracuje w > masarni za darmo. :)))) Chyba trzeba bedzie zalozyc antywatek Etymologia inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: ???? 26.08.03, 11:25 Ten co jest powinien wystarczyc, tylko trzeba Ogabinskiego naprostowac ;))) > > :)))) Chyba trzeba bedzie zalozyc antywatek Etymologia inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 26.08.03, 11:19 ... a ja teraz z biblioteki po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 26.08.03, 11:23 w pracy się pracuuje, internetować mozna w chwilach wolnych... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 26.08.03, 11:28 narazie z domu ale od września także z uczelni (otwierają czytelnię po sierpniowej przerwie). Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 26.08.03, 11:29 Alex to z czego Ty sie utrzymujesz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 26.08.03, 14:34 habitus napisała: > Brak ruchu na forum w sobotę i niedzielę. O czym to świadczy? Czy wszyscy > piszą z pracy? Czasami tak bywa, że się w weekend jest poza zasięgiem netu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 27.08.03, 01:26 ...jak najbardziej. Coz lepszego w pracy niz forumowe pogaduszki? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 28.08.03, 18:22 Nie tylko w sobotę i niedzielę bezruch, ale i po 17-tej ruch tu się robi niewielki... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 28.08.03, 18:28 ralston napisał: > Nie tylko w sobotę i niedzielę bezruch, ale i po 17-tej ruch tu się robi > niewielki... Jacys nieludzcy forumowicze, porozpoczynaja tyle ciekawych watków - a potem nic... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 28.08.03, 18:34 aand napisał: > > Jacys nieludzcy forumowicze, porozpoczynaja tyle ciekawych watków - a potem > nic... ;) > > Nieludzcy, bo i duchy się tu plączą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 28.08.03, 18:39 ralston napisał: > Nieludzcy, bo i duchy się tu plączą ;))) ... na razie ostal sie ino jeden. ;) Ulatniam sie - siemanko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 28.08.03, 18:46 aand napisał: > ralston napisał: > > > > Nieludzcy, bo i duchy się tu plączą ;))) > > ... na razie ostal sie ino jeden. ;) Ulatniam sie - siemanko :))) > > Znaczy - nie ostał się już ani jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 06.09.03, 12:11 ...chyba tak. Juz poludnie, a nikt procz mnie sie jeszcze nie pojawil. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 06.09.03, 12:21 Czy dociera tam na antypody sygnal polskich programow radiowych i telewizyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 06.09.03, 14:14 ogabignac napisał: > Czy dociera tam na antypody sygnal polskich programow radiowych i telewizyjnych Radio tylko przez internet (pomijajac lokalne rozglosnie nadajace programy polskojezyczne). Mozna tez kupic subskrypcje na TV Polonia przez satelite. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 08.09.03, 00:17 Wlasnie jestem rankiem w robocie, juz po rytualnym "pluger'ze" znakomitej herbatki royal yunan, ktora wszystkim szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 08.09.03, 08:37 I ja rankiem - choć może niezbyt wczesnym - w pracy. Znad kubka gorącego Pu- Erha klikam. Dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Czyżby wsyscy pisali z pracy???!!! 13.09.03, 10:21 No może nie wszyscy, ale większość na pewno tak. Odpowiedz Link Zgłoś