immanuela 03.03.08, 13:32 Ty, Beriusz On, An Ona, Nistka Ono, Matopeja My, Śliwy Wy, Dział Oni, Eśmieleni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
immanuela Re: Ja, Klaudiusz 03.03.08, 16:55 i to by było chiba na tyle. No chiba, że ktoś jeszcze coś wymyśli. Cześć Bre, idę zaraz na jakąś dobrą kawę, bo misie kce. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ja, Klaudiusz 03.03.08, 16:59 Idz, idz. A ja zaraz kogos zastrzele, jezeli jeszcze raz ktos przylezi lub zadzwoni, dzielac sie ze mna refleksjami filozoficznymi, wynikajacymi z faktu ze do konca 2007 byly te o srednicy 14 mm, a teraz sa tylko te o srednicy 12,5 mm i czy to jest blad w druku czy co. Zamordujee noormalnie! Pol dnia o niczym innym nie slysze! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ja, Klaudiusz 03.03.08, 18:06 Wy Rwidąb Brezluniu, spokojnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ja, Klaudiusz 03.03.08, 18:14 No bo do groma, ile mozna kontemplowac ten fakt. I to jeden co ma zrezalizowac to zamownienie, czyli nam to sprzedac, gledzie przez telefon, ze w wersji z dodana kalibrowana kratowniczka niestandardowa da to 7,80 euro wiecej na paczce 50 sztuk. A druga sie zastanawia w realu czyby nie wyslac gdzie indziej osobnego zamowienia, bo tam maja na 14 mm. A ze my dostajemy upust na calosc i 2500 sztuk latexowych rekawiczek gratis, to ja musze tlumaczyc i tak to cyklicznie od rana powraca. Ten dzwoni a ta przylazi..... Una, Turman:-9 Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ja, Klaudiusz 03.03.08, 18:51 juz wszystko rozumiem :D Una Paloma Blanka Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ja, Klaudiusz 04.03.08, 11:16 Ja, Goda Ty, Szkiewicz My, Szy Wy, Jątki Odpowiedz Link Zgłoś