Gość: konwalka Re: Gdzie do SPA..? IP: *.146.240.205.ip.abpl.pl 21.04.12, 14:33 Sielanka ? oby było tak ładnie jak sama nazwa wskazuje. Ostatnio ciągle o niej gadają, i w tv nawet widziałam bo tam piłkarze beda mieszkać podczas Euro . Podobno mają najlepsze boisko treningowe czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JarosławTr Re: Gdzie do SPA..? IP: *.niver.pl 15.05.12, 14:04 Bardzo dobrze się prezentuje ten hotel. Nie dziwie się, że piłkarze go sobie upatrzyli na euro :) Przymierzam się do pierwszych odwiedzin tego miejsca. Ciekawy jest fanklub na facebooku www.facebook.com/Hotel.Sielanka Można wygrać weekend ze spa w konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina00 Re: Gdzie do SPA..? IP: 176.31.222.* 15.05.12, 15:30 Dzięki za info o fanklubie. Byłam tam ostatnio na koniach pojeździć ale nie wiedziałam, że na Facebooku działają. Teraz będę na bieżąco z ofertami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malszczak Re: Gdzie do SPA..? IP: *.hostforproxy.com 16.05.12, 17:27 Bardzo mi się podoba pomysł na który wpadli, mianowicie relacje z pobytu piłkarzy w ich hotelu. Fanklub też fajny, widać, że ktoś pomysłowy prowadzi ten hotel. Może się skuszę na kajaki tam bo rejony piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek84 Re: Gdzie do SPA..? IP: *.startvps.com 17.05.12, 20:47 Byłem i polecam. Szczególnie godne polecenia jest SPA w którym jest bardzo dużo różnych ciekawych zabiegów. Bardzo dobrzy są też masażyści, idealnie można się odprężyć. Ogólnie fajne miejsce i co też jest plusem blisko od warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikary443 Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 16:35 Fajny artykuł o Sielance: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114877,11798583,ME_2012___w_Sielance_trawa_rosnie_dwa_centymetry_dziennie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiłoszFryk Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 16:56 Fajny artykulik o hotelu Sielanka wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114877,11798583,ME_2012___w_Sielance_trawa_rosnie_dwa_centymetry_dziennie.html Widać, że się dzieje przed euro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorenso Re: Gdzie do SPA..? IP: *.yolau.net 29.05.12, 22:29 Nice, nieźle to wygląda. Spoko, że tak to ogarniają. Ogólnie jestem pod wrażeniem, że mają prawie 100 hektarów terenu. Nad Pilicą jest bardzo ładnie, więc to na pewno dobre miejsce. Może się tam wybiorę jakoś. W sumie ceny może niskie nie są ale na fanklubie na fb cały czas jakieś konkursy widzę a na stornie niezłe pakiety wyjazdowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportowiec Re: Gdzie do SPA..? IP: 176.31.222.* 23.05.12, 17:17 Dobrze, że promocje też robią dzięki czemu można taniej pojechać. Taki hotel dość sportowo nastawiony muszę powiedzieć. Wygląda to bardzo ciekawie. Szczególnie boisko i jazda konna mogą być kuszące. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajomy112 Re: Gdzie do SPA..? 25.06.12, 15:12 polecam superowy hotel Akces Medical Spa w miejscowości Dźwirzyno kołoKołobrzegu, a tak położony 150m od pięknejplaży. Po nadto w hotelu jest wszystko o czym tylko sobie zamarzysz, od spa,solarium, basenu, sali fitness po turnusy rehabilitacyjne i lecznicze. Świetnemiejsce można odpocząć i zregenerować siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdlewembe Re: Gdzie do SPA..? IP: *.range86-161.btcentralplus.com 29.07.12, 19:37 Zdecydowanie moge polecić Spa w hotelu Sielanka nad Pilicą. Autorskie Spa z bardzo bogatym wachlażem pielęgnacyjnym postawilo mnie na nogi. Polecam to urokliwe miejsce niedaleko warszawy (ok 60km) www.sielanka.pl/spa-wellness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timonipumba Re: Gdzie do SPA..? IP: *.range86-161.btcentralplus.com 31.07.12, 00:23 Tak ten hotel Sielanka to bardzo ciekawe miejsce na wypoczynek od miasta. Może jakieścszczegóły odnośnie samego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
kajamix Re: Gdzie do SPA..? 05.08.12, 12:48 SPA w hotelu sielanka pomomo swoich niewielkich gabarytów jest bardzo miłe i przyjemne. Jacuzzi, sauny parowa i sucha , kneppi , basen oraz masażyści . Super się wszystko uzupełnia. Mogę zdecydowanie polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
jewinge Re: Gdzie do SPA..? 30.07.12, 15:48 Jeśli chodzi o Spa na Mazowszu to z czystym sumieniem mogę polecić Spa w Hotelu Sielanka nad Pilicą. Doskonałyrelaks dla ka\zdej kobiety. Bardzo duży wybór zabiegów . Jest w czym wybierać: Rytuały Spa w Hotelu Sielanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grodzka9 Re: Gdzie do SPA..? IP: *.ip.netia.com.pl 01.10.12, 13:44 Czujecie się zmęczeni, bez sił, a Wasza skóra straciła zdrowy wygląd? Zadbamy o to, żeby przywrócić Wam utraconą równowagę! Oferujemy kojące i aromatyczne zabiegi, które gwarantują błyskawiczne efekty. W naszej ofercie znajdują się m.in..: • Masaże relaksujące • Zabiegi stóp i dłoni • Mikrodermabrazja • Manicure • Zabiegi odchudzające i odmładzające Jeśli chcesz zaznać nieco luksusu i poczuć się znów świeżo oraz w pełni sił skorzystaj z naszych usług. Zabierz ze sobą przyjaciół i swoją drugą połówkę i ciesz się przyjemnymi chwilami! grodzka9.pl/glowna/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Gdzie do SPA..? IP: 217.153.88.* 02.10.12, 14:18 Google podpowiedział to jako aktywny post i portal duży to liczę na pomoc... Byłem ostatnio po moją narzeczoną odebrać ja z angielskiego i zajrzałem do jak mi się wydawało mieszkania po drugiej stronie klatki...akurat były uchylone drzwi. Powaliło mnie to co zobaczyłem. Zdarza mi się czasem odbierać ją z różnych miejsc i salonow i spa, ale takiego jeszcze nie widziałem. Moja narzeczona ma niedługo urodziny i postanowiłem sprawić jej prezent, jak przypuszczam mają jakieś pakiety, karnety lub jak się to tam zwie. Narzeczona wyjechałą w delegacje i akurat po nią nie jeżdzę na angielski. Chciałbym uzyskać jakiś kontakt lub stronę do nich, może mi ktoś pomóc, przez tydzień nie będę w tamtych okoliach ? 3 piętro, skrzyżowanie Wawelskiej z Aleją Niepodległości; nie wiem jaki tam jest adres; czy Wawelska czy Niepodleglosci ? biale litery takie pisane na czarnym tle, w nazwie chyba Bella i spa lub cos podobnego; kwadratowe logo; proszę o pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez Jacek Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 14:13 widzę, że aż się zapaliło od odpowiedzi ;) akurat odbierałem żonę ostatnio to wiem, wystarczy wpisac w google Bellissima i Niepodleglosci żona byla bardzo zadowolona, wiec chyba warto ale wiesz jak to jest z kobietami :) kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
tuzix Re: Gdzie do SPA..? 08.10.12, 18:49 Widzę, że na forum az roi sie od odpowiedzi i podpowiedzi na temat SPA... Nawet nie wiedziałem, że w Polsce tyle ich jest... No ale jestem tylko facetem więc wcale nie muszę się znać na tym:) W lipcu pojechaliśmy jednak z żoną zachęceni reklama w Radiu Zet do Pałacu Domaniowskiego. W sumie niedaleko od Warszawy (ok100km) i powiem Wam, że jest naprawde pięknie. Dla kogoś kto lubi pałacowy styl wnętrz i fajne zabiegi SPA (niezbyt drogie na szczęście choć obsługa wykonała je w sposób naprawdę przyjemny i relaksujący), a do tego otoczenie natury i spokój!!!to miejsce jest stworzone... Nawet dzieci miały sie gdzie bawić co na szczęście spotyka sie coraz częściej w hotelach. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylka Re: Gdzie do SPA..? IP: 78.133.161.* 30.10.12, 13:50 Bardzo fajnym miejscem jest Dermique bo mają zabiegi właśnie dla par, polecam zwłaszcza kąpiel w winie albo mleku, wypróbowałam obie :P mają pakiety spa na cały dzień, sprawdź ofertę na stronie www.dermique.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grunwald Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.12, 11:51 jeśli już wybierać się do SPA to najlepiej na cały kompleksowy zabieg łącznie z masażem, itp. Na Twoim miejscu wybrałabym się na ul. Wołodyjowskiego, tam jest Olikowy Sad. Fajny kącik, SPA, masaże, można ciekawie ten czas spędzić. Skontaktuj się z Panią Dominiką, umów na termin, myślę, że spodoba Ci się tam (o ile sprawa w ogóle jeszcze aktualna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastor Omijajcie Mamorhouse www.manorhouse.pl IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.12, 21:51 Drogo, Spa piękne ale ciasne i mało atrakcji, a wpuszczają na raz nawet po 50 osób. Do tego dziennie dwa seanse, tylko wieczorem - w tym jeden dla pseudo-saunowiczow w kostiumach kąpielowych. Obsługa nie pilnuje by korzystający brali prysznic po wyjściu z saumy a przed wejściem do jacuzi i basenu. Czasem woda więc aż słona od potu i wręcz śmierdzi ! Nie wierzcie też w "cudowną" wodę Grandera na basenie - to taka "turbinka Kowalskiego" i bajer dla naiwnych! Do niedawna na stronie reklamowali używanie równie cudownego środka huwa-san i jakoś po cichu to odpuścili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grodzka9 Re: Gdzie do SPA..? IP: *.189.255.50.szara.net.pl 28.11.12, 18:56 Chcesz się zrelaksować w unikatowych wnętrzach spa? Pragniesz odzyskać harmonię ciała i ducha przy pomocy wykwalifikowanych terapeutów? Marzy Ci się zanurzenie w aromacie olejków, ukojenie dzięki balsamom i specjalnie spreparowanym maseczkom? To wszystko możesz dostać u nas! Przywracamy młodzieńczy wygląd skóry, oferujemy relaks i uczucie ukojenia. Dobre samopoczucie uzyskacie dzięki naszym zabiegom na dłonie i stopy, masażom relaksującym oraz zabiegom wyszczuplającym. Skorzystaj z naszej oferty i zadbaj o siebie już dziś! www.grodzka9.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 14:52 Tylko do Piękność dnia!!! gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trollka Re: Gdzie do SPA..? IP: 78.133.161.* 16.01.13, 15:43 Ja polecam Dermique SPA w Krakowie, dobre ceny a podczas zabiegów odpływam do krainy relaksu :) sprawdzone zabiegi to duchowe wtajemniczenie i masaż hawajski lomi-lomi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thinkaboutu Re: Gdzie do SPA..? IP: 83.142.186.* 06.02.13, 14:07 coś w tym jest, że panom gorzej i trudniej odpowiedzieć na pytanie, gdzie do spa, ale pytanie gdzie chcesz to tego spa pójść. Moim zdaniem jednym z ciekawszych miejsc jest Vanilla Spa i ich sfera relaksu. Wystarczy tylko chwilę tam posiedzieć i już wszelkie smutki i troski znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
emde82 Re: Gdzie do SPA..? 08.02.13, 04:46 Ja polecam [url=http://drirenaerisspa.pl/hotel-krynica/]Hotel SPA Dr Ireny Eris[/url]. BYłam ostatnio z koleżanką i było naprawdę super. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simply Re: Gdzie do SPA..? IP: 83.142.186.* 08.04.13, 12:49 oj tak idealny sposób na relaks to wypad do spa, nie wyobrażam sobie lepszego. Nie tylko można wypocząć, ale też podratować swoją figurę i urodę, ja teraz się wybieram na weekend do good time dat spa, bo się troszkę zapuściłam, a tu wiosna już za pasem, dobrze by było jakoś wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gdzie do SPA..? - Hotel Masuria zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 19:01 Długi Weekend Majowy w Hotelu Masuria 30.04-03.05.2013r. Dzieci do 10 lat - BEZPŁATNIE Hotel Masuria zaprasza na niezapomniany rodzinny długi weekend majowy. Urokliwe położenie hotelu, wśród lasów, bezpośrednio nad jeziorem gwarantuje relaks i wypoczynek dla całej rodziny. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. Pakiet 4 dniowy - 3 noclegi w komfortowych pokojach z dostępem do bezpłatnego internetu - Wyżywienie w eleganckiej restauracji: 3x śniadanie, 3x obiadokolacja w tym jedna grillowa z regionalnym menu - Specjalne menu dla najmłodszych - Wieczorna przejażdżka bryczką z pochodniami - Zabawa Karaoke dla dzieci - Gry i zabawy dla dzieci w basenie z animatorką - Wieczorna zabawa z DJ'em i Karaoke dla dorosłych - Wstęp wolny do Strefy Wellness - nielimitowane korzystanie z basenu, sauny suchej, łaźni parowej, jacuzzi oraz siłowni w godz. 8.00-22.00 - 10% rabatu na zabiegi Spa - 10% rabatu na dodatkowe usługi hotelu - Atrakcje dla dzieci: kącik zabaw, stół do piłkarzyków, stół do ping-ponga - Bajki dla dzieci w Sali Telewizyjnej - Warsztaty kulinarne dla dzieci – wspólne wypieki ciasteczek - Wypożyczenie rowerów na 1h. - Do Państwa dyspozycji wieczorem oddajemy Klub Nocny Cena pakietu 4 dniowego dla 1 osoby w wybranym pokoju: Classic 1 osobowy - 1008 zł/os. Classic 2 osobowy - 720 zł/os. Superior - 840 zł/os. Apartament - 984 zł/os. dzieci 10-13 lat – 389 zł/os. dzieci do 10 lat – bezpłatnie* HOTEL MASURIA Worliny 33 14-105 Łukta woj. warmińsko-mazurskie tel. 89 649 99 99 recepcja@masuria.com.pl www.hotelmasuria.pl/oferty_specjalne.html?idp=14599 Odpowiedz Link Zgłoś
master_full Re: Gdzie do SPA..? 06.03.13, 14:31 Ja się właśnie (właściwie to za 3 tygodnie, ale już nie mogę się doczekać) do SPA Nałęczów, nigdzie nie znalazłam tak wielu zabiegów jak mają tam, szczególnie pakiety mają naprawdę fajne, Jeżeli możecie polecić jakieś ciekawe zabiegi dla 35-latki to będę wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
ledwoledwoledwo Re: Gdzie do SPA..? 14.03.13, 17:01 Jednym z lepszych ośrodków w tym momencie jest jak dla mnie Nad Wodospadem (www.nadwodospadem.eu/) Piękna okolica, cisza, spokój. Ośrodek marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spa nałęczów Re: Gdzie do SPA..? IP: *.futuroexito.pl 25.04.13, 10:51 Moje ulubione SPA to zdecydowanie SPA Nałęczów, czyli SPA położone w jednej z najbardziej znanych miejscowości uzdrowiskowych w Polsce, a ceny mają naprawdę dla ludzi, a nie jakieś przesadzone. Poza tym mają tam części i Pałacową i Willową, Termy, na prawdę jest jak w bajce, zdjęcia możecie sobie zobaczyć na www.spanaleczow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
master_full Re: Gdzie do SPA..? 06.05.13, 12:32 Zgadzam się z Tobą, i nadal ponawiam prośbę o polecenie zabiegów dla 35-latki. Wprawdzie w SPA Nałęczów zawsze doradzą mi coś naprawdę ekstra, ale lubię też czytać opinie innych : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONIZA Re: Gdzie do SPA..? IP: *.futuroexito.pl 16.05.13, 13:27 Mój ulubiony to Magia SPA w Termach Pałacowych : - ) Program pobytu: profesjonalny dobór zabiegów ze specjalistą przy pobycie dłuższym niż 4 dni na życzenie konsultacja dietetyczna przy pobycie trwającym dłużej niż 4 dni 3 zabiegi odnowy biologicznej SPA do wyboru spośród: kąpiel aromatyczna, elektrostymulacja, masaż aquatonic, okład fango, bicze szkockie, okład parafinowy na dłonie, masaż limfatyczny, detox foot spa lub 1 h na siłowni w Atrium poranna gimnastyka - aqua aerobic nocleg w Termach Pałacowych Nałęczowianka całodzienne wyżywienie w restauracji - (śniadanie i kolacja w formie bufetu, obiad serwowany) codzienny nieograniczony wstęp do kompleksu wodnego Atrium Należy zabrać strój kąpielowy i klapki. Zapewniamy peniuar i ręczniki. Sugerujemy kontakt z planowaniem zabiegów celem wyboru i zaplanowania konkretnych zabiegów przed Państwa przyjazdem: tel. (81) 50-14-456 w.120 ODNOWA BIOLOGICZNA lub e-mail:planowanietp@spanaleczow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
7aj Re: Gdzie do SPA..? 10.06.13, 12:31 Ja polecam Hotel Zimnik Luksus Natury**** w Lipowej. Eco zabiegi i obezwładniające zmysły masaże. Świetny personel przy którym człowiek czuje się naprawdę komfortowo i wyjątkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 19:39 Sprawdzcie Dwór w Zabużu, bylam z mezem, SPA bezkonkurencyjne, kompleks nad samym Bugiem, przepiekne widoki, okilice dech zapieraja i boskie zabiegi, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.inaaaa Re: Gdzie do SPA..? 26.07.13, 11:10 Jak do SPA to do hotelu Manor. Jest rewelacyjnie. z basenu prosto do łaźni parowej. Nie ma też problemu z dziećmi na basenie, bo obok tego dla dorosłych jest właśnie dziecięcy. Można mieć małych na oku, ale nie trzeba poświęcać im aż tyle uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie do SPA..? IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.13, 11:32 Tak słyszałam o Spa w Manor House. Ja tam byłam bez dzieci. Pojechaliśmy z mężem we dwoje zrelaksować się i wyciszyć po stresujących wydarzeniach w pracy. Nie dość że byliśmy traktowani z wielką uwagą, każdy zabieg wellness i zabiegi zdejmował z nas stres i ciężar na duszy to jeszcze bardzo zbliżyliśmy się do siebie:) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
7aj Re: Gdzie do SPA..? 11.09.13, 15:47 Polecam Hotel Zimnik w Lipowej. Hotel zlokalizowany w zacisznym miejscu, niedaleko tras spacerowych i górskich. Mają rekreacyjny basen i nieduże ale przyjemne SPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 12:13 o tu sprawdzaj obiekty spa Odpowiedz Link Zgłoś
kusiek32 Re: Gdzie do SPA..? 18.03.14, 15:37 Oj tak! Zdecydowanie Manor House zasługuje na złotą statuetkę celującej jakości! Niedawno zdecydowaliśmy się na wspólny pobyt z żoną w tym kompleksie. Te wszystkie zabiegi o których mówisz, były tak oryginalne a i przeprowadzone z ogrmną starannością, że nie sposób było oderwać się od chęci ciągłego przebywania na zabiegach. Witalna Wioska to zdecydowanie mój faworyt. Cały przebieg tych zabiegów, jak i aranżacja - fenomenalnie! Cała posiadłość jest iście przepiękna! A ten ogród...tak ogromny, tak cudownie zagospodarowany. Cała okolica pozwala narealizację dodatkowych atrakcji. My jesteśmy zapalonymi globtroterami, tak więc chętnie zwiedzaliśmy okoliczne miejsca w urokliwej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadominka Re: Gdzie do SPA..? IP: *.olsztyn.mm.pl 26.09.13, 13:03 ja polecam mazury i rewelacyjne SPA w Hotelu Anders w Starych Jabłonkach. Mnóstwo zabiegów do wyboru, świetna obsługa, cudownie położone miejsce, nad jeziorem w lesie, pełen relaks :) Na weekend mają nawet jakąś akcję promocyjną: www.hotelanders.com.pl/super_sobota_ze_SPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.13, 08:08 Ja byłam w spa w Hotelu Zalesie Mazur. Było fantastycznie, bardzo różnorodna oferta zabiegów i miła obsługa. Moim zdaniem to idealne miejsce na wypad we dwoje, na relaks z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cysia Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 13:17 W tym Zalesiu nie tylko spa mają fajne. Organizują także wyjazdy rodzinne, zajmują się dziećmi, ja byłam tam na wczasach odchudzających. To dopiero czad. Można schudnąć, odpocząć, wybrać sobie odpowiednią dietę. Super sprawa, wypoczęłam i schudłam 4 kilo w tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ula2828 Re: Gdzie do SPA..? 24.02.15, 00:00 Bardzo polecam Pałac Sulisław, niedaleko Wrocławia. Bardzo klimatyczne spa, jest bardzo duża oferta zabiegów ajurwedyjskich. W dodatku jest przemiła obsługa i wysoki standard. A jeśli ktoś chce zostać na dłużej, to w Pałacu jest hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.14, 08:48 Polecam Malinowy Dwór w Świeradowie, teraz zdobyl jakaś nagrode. Oprocz tego ze twoja zona skorzysta to maja nawet jakas specjalna oferte dla facetów. Mi sie tam bardzo podoba :) Super obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
islaspa Re: day spa 04.02.14, 13:27 Zapraszamy do ISLA Spa - Masaże Filipińskie - w samym centrum Warszawy!! Isla Masaż & Spa Wyspa spokoju i relaksu w samym sercu Warszawy. U nas poczujesz się wyjątkowo, zadbamy o Twoje ciało i duszę przenosząc Cię do bajecznej krainy uzdrawiającego dotyku. Jesteśmy pierwszym i jedynym salonem spa oferującym zabiegi wykonywane przez wykwalifikowane masażystki z Filipin – miejsca, w którym masaż jest integralną częścią życia każdego człowieka. Wyjątkowa energia, wieloletnie doświadczenie, siła i pasja pozwalają nam zaprosić Cię w podróż, która na długo pozostanie w Twojej pamięci. Ul. Emilii Plater 47 www.isla-spa.pl kontakt@isla-spa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monia105 Re: Gdzie do SPA..? 17.03.14, 19:06 Koleżanki z Zielonej Góry i okolic. Polecam wam Efekt miejsce do którego chodzę cały czas i z zabiegu na zabieg jest mi coraz lepiej nie tylko wyglądam lepiej ale jeszcze samopoczucie mam poprawione za każdym razem :) www.cec-efekt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.14, 22:38 Polecam Lifeage Spa na pograniczu Chorzowa/Katowic www.lifeage.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merfiiii Re: Gdzie do SPA..? IP: *.niles.pl 19.05.14, 10:30 Witam :) Jeżeli ktoś chce skorzystać z naprawdę dobrego Spa to zapraszam do Spa w Hotelu Mercure w Racławicach. Hotel jest położony na wsi co daje odpocząć od miejskiego hałasu, a usługi świadczone w hotelu i spa są naprawdę na bardzo dobrym poziomie. Chętnie wracam tam aby odpocząć i się zrelaksować. Gorąco zachęcam do skorzystania z usług tego hotelu bo jest naprawę warto :) Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś