awee Korni 07.01.04, 12:15 Wszyscy tacy zmobilizowani do pracy, zatem ja zmobilizuję się do powitania... ;) Korni witaj na TT :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Korni 07.01.04, 12:28 Witaj, witaj. Potraktowałem Cię jak starego znajomego. Nie zwróciłem uwagi, że na TT to był debiutujący uśmiech :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston 0mega 07.01.04, 21:21 Witaj - no właśnie, jak wolisz, żeby do Ciebie mówić: Omego, czy 0mego? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Ciekawe.... 08.01.04, 10:03 ....czy na TT wkrótce pojawi się Alfa.....albo Alf :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvanca witam :) 09.01.04, 22:16 ja już tu kiedyś bywałam ale przez chilkę ;) saunne napisała: > Witaj na Tea Time! :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvanca Re: witam :) 09.01.04, 22:20 postaram się postaram.. tylko mało casu kruca bomba .. :-) saunne napisała: > a to zapraszamy na stałe :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: witam :) 09.01.04, 23:17 silvanca napisała: > postaram się postaram.. tylko mało casu kruca bomba .. :-) > Na brak czasu najlepsze dodatkowe zajęcie. Zapisz się na kurs spawania gazowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: w_v_w czyli wawerka 11.01.04, 16:47 Bardzo lakoniczna treść i prawdziwe atrakcje ukryte w sygnaturce :) Witaj na Tea Time :)) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: w_v_w czyli wawerka 11.01.04, 21:19 Bardzo dziekuję za miłe powitanie, sygnaturka no cóż, jest świetna KIG, jesli mam być szczera wersja "rozbudowana" mojego nicka "wawerka_vel_wawerka też ma niezła sygnaturkę, chociaz na TT postaram sie zaglądać w wersji skróconej. Z pewną nieśmiałością. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: w_v_w czyli wawerka 12.01.04, 08:57 w_v_w napisał: > Bardzo dziekuję za miłe powitanie, > sygnaturka no cóż, jest świetna KIG, > jesli mam być szczera wersja "rozbudowana" > mojego nicka "wawerka_vel_wawerka też ma niezła sygnaturkę, > chociaz na TT postaram sie zaglądać w wersji skróconej. > Z pewną nieśmiałością. > :) > Wawerka To ja jeszcze tylko pytanie porządkujące: jeśliś jest Foremką, to czemu zarejestrowałaś się jako Forumek? I jak Cię liczyć do statystyk? A poza tym to: witaj na Tea Time :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: w_v_w czyli wawerka 12.01.04, 09:45 Drogi Ralstonie, no cóż to wynika z "przewrotnosci", nie sugeruj sie "męską końcówką", jestem kobietą... Przepraszam za zamieszanie, ach te statystyki:))) Witam również Foremki i Forumków TT:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: w_v_w czyli wawerka 14.01.04, 16:40 w_v_w napisał: > Drogi Ralstonie, no cóż to wynika z "przewrotnosci", > nie sugeruj sie "męską końcówką", > jestem kobietą... > Przepraszam za zamieszanie, ach te statystyki:))) > Witam również Foremki i Forumków TT:) > :) > Wawerka Odnośnie przewrotności - to na już kiedyś w wyniku obserwacji na lodowisku doszedłem do wniosku, że kobiety są bardziej przewrotne niż mężczyźni. Druga obserwacja była taka, że kobiety upadłe - przestają być przewrotne... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: w_v_w czyli wawerka 14.01.04, 20:15 ralston napisał: > Druga obserwacja była taka, że kobiety upadłe - przestają być przewrotne... Drogi Ralstonie, podoba mi sie co napisałes, podwójny komplement, chociaz kobiety zepsute to taki gatunek, kóry nigdy nie nudzi sie mężczyźnie więc... :) Wawerka - Rano i wieczór napar z koperku. W przepadkach ciężkich okładanie kijem, który jest wszak rodzajem, że tak powiemy ziela stwardniałego. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Sluggard 14.01.04, 16:36 Z prawdziwą przyjemnością witam na Tea Time weterana FB Sluggiego! Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac rider_of _rohan 17.01.04, 17:36 Witam i zapraszam do częstych odwiedzin. Odpowiedz Link Zgłoś
rider_of_rohan Re: rider_of _rohan 17.01.04, 17:47 ogabignac napisał: > Witam i zapraszam do częstych odwiedzin. Dziękuję. Nie omieszkam skorzystać z zaproszenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: rider_of _rohan 17.01.04, 19:30 Ależ Stachu - Wolf nas przecież odwiedza cały czas. Tylko nicki lubi zmieniać... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: rider_of _rohan 17.01.04, 20:55 Może chce zacząć z czystym kontem. Nabroiłeś coś, Wolfiku? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Amberfiszka 20.01.04, 18:14 No to banda "A" nam rośnie w siłę. I w uśmiechy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Rowerzyk 26.01.04, 19:06 Jak stara tradycja nakazuje - nowego Tea Time'owicza należy godnie przywitać, na specjalnie powołanym do tego wątku. A więc: witaj Rowerzyku w naszym peletonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Rowerzyk 26.01.04, 20:18 ralston napisał: > Jak stara tradycja nakazuje - nowego Tea Time'owicza należy godnie przywitać, > na specjalnie powołanym do tego wątku. A więc: witaj Rowerzyku w naszym > peletonie :) Witaj, witaj i z roweru, proszę, nie spadaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Vipmann.com 27.01.04, 13:37 Odnotowujemy kolejnego uczestnika forum Tea Time. Witaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Kokesz1 02.02.04, 19:30 Witamy oficjalnie na Tea Time. Tylko w manii skracania nie zredukuj się nam do zera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Kokesz1 02.02.04, 20:16 Podobno przyjaciele naszych przyjaciół... Zaglądaj tu czasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand alfabetmorsa 04.02.04, 09:13 Poznaliśmy Alfi w Cafe i na jeszcze jednym ciekawym wątku... :) Witaj na Tea Time :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: alfabetmorsa 04.02.04, 19:48 tak.. poznaliśmy.. Ona wyraźnie próbuje mnie "zaczepić" :)).. pytanie, komu tak nastąpiłem na odcisk :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Eurofabrika_com 05.02.04, 09:07 Zastępując szefostwo, standardowe powitanie: Witaj na TT ( czyli TuTaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston bbbaska4 08.02.04, 22:25 Odnotowujemy pojawienie się na forum kolejnej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Ampolion 16.02.04, 21:49 Jak to? Nikt jeszcze kolegi nie przywitał? Nadrabiam więc zaległości i witam na Tea Time. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Helut 17.02.04, 13:15 Witamy Helut razem z goldenką. Chwila, która z was jest spragniona pieszczot? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niebaba Re: Aanneett 19.02.04, 12:52 Witajcie! Z wielką nieśmiałością...jestem tu caaałkiem nowa i caaałkiem zielona! pomóżcie mi... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Niebaba 19.02.04, 13:43 niebaba napisała: > Witajcie! Z wielką nieśmiałością...jestem tu caaałkiem nowa i caaałkiem > zielona! pomóżcie mi... Witaj! Hmmm... kiedy mój kolega był całkiem zielony to pomógł mu alkaprim, ale nie jestem pewny, czy o ten rodzaj pomocy Ci chodzi ;))) Bo jeśli chodzi o nie- śmiałość, to na swojej córce spradziłem, że najlepszą metodą są z kolei łaskotki. Powodują bowiem natychmiastową, gromką śmiałość. Rzekłbym nawet: salwy smiałości :) Odpowiedz Link Zgłoś
niebaba Re: Niebaba 19.02.04, 16:26 Masz całkowitą rację!! Na zieloność pomaga alkaprim - ale to nie ta u mnie zielonośc :)....a nieśmiałość... no cóż...myślę że jestem nieco starsza od Twojej córeczki i salwy śmiechu (nie śmiałości ) występują u mnie nie tylko przy łaskotaniu...hi hi hi... :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
niebaba Re: Niebaba 19.02.04, 16:32 ...ralston... no widziszna czym polega moja zieloność...!!!??? Sama sobie odpisuję....buuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Niebaba 19.02.04, 17:47 niebaba napisała: > ...ralston... no widziszna czym polega moja zieloność...!!!??? Sama sobie > odpisuję....buuuuuuu... Nie powinnaś się tym martwić to powszechna tutaj przypadłość a trafiają się i cięższe przypadki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Niebabababababa 07.05.04, 09:24 Kochani! Przez te browary, to zapomnialem sie dopisac. Ale mam pomysla! Zaraz jednak zaparzam herbatke i witam wszystkich serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Aanneett 22.02.04, 17:18 vitam również, chociaż z małym opóźnieniem... cóż - lepiej późno niż wcale:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Stula 20.02.04, 18:49 Dzieńdobrywieczór (w końcu nigdy nie wiadomo kiedy to pójdzie;)) Witamy na Tea Time i zachęcamy do pisania częściej niż tylko dwa razy, tzn. pierwszy i ostatni, jak to jest udziałem pewnej wcale niemałej części tutejszej teatimowej populacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_to_ja Re: a_to_ja 22.02.04, 12:46 Dzięki za powitanie w progu... Doszłam TU dopiero wczoraj. Nie przez "Białystok" (zaglądam tu codziennie) - chociaż ta droga jest najkrótsza;-) Moja droga: Katalog forów prywatnych - Hobby - Jak na górze, tak na dole - Robimy horoskop on line - czerwony napis DEKAMERON pod postem anahelli - zaprzyjaźnione fora prywatne czyli TEA TIME - Herbata z imbirem, no i ...jestem. Jak ktoś nie ma w głowie - to ma w nogach;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: a_to_ja 22.02.04, 14:05 all2 napisała: > Jadąc bocznymi drogami widzi się więcej :) Taaa... i łatwiej nieoświetloną furmankę nocą "wyhaczyć" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
niebaba nocka już?? 22.02.04, 21:33 Dobry wieczór! Szkoda że nie ma nikogo o tej porze!! Moża wypić herbatkę .... i nie tylko.... ostatnia niedziela karnawału...:))Mam nadzieje że jutro rano ktoś będzie miał ochotę na kawusię i kawałek ciacha... Życzę wszystkim kolorowych snów.... pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: nocka już?? 22.02.04, 22:25 Jak to nikogo nie ma? Tu tylko taki zwyczaj, że się czają. Jak się kto odezwie, to zaraz z kątów wyskakują. :) Odpowiedz Link Zgłoś
niebaba Re: nocka już?? 22.02.04, 22:50 ...oszukujesz mnie ralston...:(... nikogo tu nie ma...buuuuu:(.. tylko Ty! a tak chciałam poczęstować dobrym ciachem i drineczkiem.... masz ochotę na małe co nie co...???:)))... mówię oczywiście o kawie i ciachu...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: nocka już?? 22.02.04, 22:56 niebaba napisała: > ...oszukujesz mnie ralston...:(... nikogo tu nie ma...buuuuu:(.. tylko Ty! a > tak chciałam poczęstować dobrym ciachem i drineczkiem.... masz ochotę na małe > co nie co...???:)))... mówię oczywiście o kawie i ciachu...:)) A ja to nikt? A Aand się tu przed chwileczką plątał - to nikt? A ciacho chętnie - tylko na innym wątku, bo ten jest specjalny do witania. Kawa - niekoniecznie, gdyż albowiem wolałbym nie mieć problemów z zaśnięciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
niebaba Re: nocka już?? 22.02.04, 23:00 ...błąkam się już po wszystkich możliwych postach... wszędzie juz szykują sie do spania... przecież nie mówię że Ty to nikt :)))... gdzie mam sie podziac żeby ktoś był???? Odpowiedz Link Zgłoś
jantarowa Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 25.02.04, 21:29 Zajrzałam tu na chwilę, a tu tak miło i aromat herbaty roztacza się. Witam wszystkich Tea Time'owiczów Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 25.02.04, 22:00 Widac ktos sie czai z aromatycznym pur-erhem, bo u mnie w kubeczku tylko rumianek. Fajnie, ze zajrzalas, zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 25.02.04, 22:06 I to lubię. Ktoś przychodzi - sam się na stosownym wątku ogłasza. Zapraszamy na dłużej - a aromat mógł dobiec od Pai Mu Tana, ktoren się właśnie w imbryku zaparza. Nalać? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Ewcia.p 04.03.04, 13:09 Witamy na titajmie :) Jak nikogo aktualnie nie ma - to herbaty należy szukać w szafce na lewo od okapu. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Przyjaciolka1 05.03.04, 08:47 Ładnie to tak? Pojawia się nowa Foremka i nikt nie wita? To ja już się poprawiam: Dzieńdobrywieczór! (w końcu nie wiadomo kiedy to pójdzie ;) Zapraszamy na gorącą herbatkę. Aha - i proszę się nie czaić :) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: Przyjaciolka1 05.03.04, 13:07 Dziendobrywieczor.Juz sie nie moglam doczekac na to powitanie.Nie lubie byc czajnikiem,ale czasami tak jest lepiej. No to sie przedstawie.Jestem z planety Ziemia,gdzie wszyscy ludzie sa bracmi.A przynajmniej nimi byc powinni. "Ludzkosc to bestia,ktorej glowy do ladu dojsc nie moga.Sklocone z soba zapomnialy,ze jeden tulow jest i ogon." Odpowiedz Link Zgłoś
ralston endrju33 06.03.04, 23:26 Pojawił się nam nowy forumowicz. Dzieńdobrywieczór. Odpowiedz Link Zgłoś