dolcedolce 23.08.08, 18:53 Proszę o info gdzie kupic łańcuszek tzw."żmijkę" ale posrebrzaną.Będę wdzięczna za każdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olgusiek Re: "Żmijka" posrebrzana 08.11.08, 23:46 ja kupuje na allegro od CostumeJewellery ;) widziałam tez na www.swiatkoralikow2.pl oni maja tez konto na allegro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracja_oknem Re: "Żmijka" posrebrzana 12.11.08, 16:12 Na allegro użytkownik kocie-oko lub też costume jewellery przy czym widać dużą różnicę cenową. A nie wiecie przypadkiem jak zakończyć taką żmijkę ? Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: "Żmijka" posrebrzana 13.11.08, 23:46 kocie-oko ma zmijki srebrne, nie posrebrzane. i jak na moj gust te od koce oko sa zeby sobie ozdobnie "dyndaly" przy kolczyku, a nie zeby cos na nich zawiesic, dlatego nie sa zakonczone:) przynajmniej ja ich w tym celu uzywam:D Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracja_oknem Re: "Żmijka" posrebrzana 16.11.08, 23:21 Uważam że srebrne są o wiele lepsze niż te posrebrzane, które szybko się niszczą. A co do zakończenia to ja zazwyczaj doklejam taką mała kuleczkę, ale widziałam też takie specjalne zespawanie końcówki. Odpowiedz Link Zgłoś
handmade4sale Re: "Żmijka" posrebrzana 07.05.09, 17:17 widzialam kiedys na alelgro te zmijki juz z gotową końcówką z oczkiem, która umozliwia doczepienie, jednak nigdy nie widzialam żmijek posrebrzanych, jedynie srebrne. Odpowiedz Link Zgłoś