freewolf 29.10.03, 01:33 Właśnie wróciłem ze spaceru do Pruszkowa i z powrotem. Ale piękna noc. W sam raz, żeby trochę przetrzeźwieć. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Ale faza. 29.10.03, 10:03 Czy nocne spacery w okolicach Pruszkowa należą do bezpiecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Ale faza. 31.10.03, 07:07 ...zwlaszcza jesli w planach jest trzezwienie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ale faza. 31.10.03, 09:17 No i Wolf nie skomentował... Mam nadzieję, że nocny spacer przebiegł jednak spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Ale faza. 02.11.03, 20:18 ralston napisał: > No i Wolf nie skomentował... Mam nadzieję, że nocny spacer przebiegł jednak > spokojnie... Ależ ja pisałem to już po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Ale faza. 02.11.03, 20:19 freewolf napisał: > Ależ ja pisałem to już po powrocie. Poza tym - jest to bardzo bezpieczna okolica. Wiadomo - jak masz brudzić, to nie na swoim. :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Ale faza. 31.10.03, 14:02 Wolfie, a następny spacer to będzie do Wołomina? :))) Gdybyś jednak znów się wybierał do Pruszkowa, to możesz przy okazji namierzyć fabrykę kredek St. Majewski - wytrzymały miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ale faza. 31.10.03, 14:20 all2 napisała: > > Gdybyś jednak znów się wybierał do Pruszkowa, to możesz przy okazji namierzyć > fabrykę kredek St. Majewski - wytrzymały miesiąc... To są takie kredki co wytrzymują miesiąc??? Moja Ula jeszcze takich nie odkryła... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 14:42 Hehe są :))) - francuskie Conte bezdrzewne. Autentycznie się nie łamią, można je tylko pogubić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 14:57 Nawet nie zliczę ile paczek Conte 'przerobiły' moje dzieciaki... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 16:48 all2 napisała: > Znaczy - artyści :))) Zdolne wiadomo po kim... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 17:24 aand napisał: > all2 napisała: > > > Znaczy - artyści :))) > > Zdolne wiadomo po kim... :) > Nie tylko po kim, ale i do czego! Któregoś dnia odkryłem bardzo malownicze esy floresy na ścianie wykonane przy użyciu kleju biurowego w sztyfcie. Kaliber paluszków jednoznacznie wskazuje na córkę... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 17:29 Ooo, klej biurowy w sztyfcie może mieć mnóstwo różnych zastosowań. Ale z tym to chyba lepiej na wątek kleisty :) A co byś powiedział na kulkę armatnią z plasteliny, przyklejoną precyzyjnie do górnego rogu szyby w oknie? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 17:31 A co byście powiedzieli na potłuczone prawie sto jajek i dziecko, które uciekając wpadło w tę breję? Myć czy bić...? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 17:37 aand napisał: > A co byście powiedzieli na potłuczone prawie sto jajek i dziecko, które > uciekając wpadło w tę breję? Myć czy bić...? ;)) > Myć. Bić to trzeba profilaktycznie. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 17:43 Najprościej wytarzać w piasku, żeby się tak nie kleiło, a mycie zostawić na wieczór. Po co robić tę samą robotę dwa razy :))) Albo dziecko, które zostawione na 10 minut sam na sam z plakatówkami wchodzi do pokoju całe gołe i jednolicie granatowe, zostawiając za sobą rząd granatowych śladów stópek... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 17:53 all2 napisała: > Najprościej wytarzać w piasku, żeby się tak nie kleiło, a mycie zostawić na > wieczór. Po co robić tę samą robotę dwa razy :))) > > Albo dziecko, które zostawione na 10 minut sam na sam z plakatówkami wchodzi do > > pokoju całe gołe i jednolicie granatowe, zostawiając za sobą rząd granatowych > śladów stópek... Granatowego jeszcze nie ćwiczyłem... Za to zielone - owszem. Tylko na szczęście nie była to zielona plakatówka, a takie mydło w płynie z kulkowym aplikatorem. Blondynkom nieładnie w zielonym. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 17:58 Sprawdź, może w granatowym byłoby jej lepiej?... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 17:59 all2 napisała: > Sprawdź, może w granatowym byłoby jej lepiej?... Hmmm... właśnie się zastanawiam gdzie jej brat trzyma farby plakatowe... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 31.10.03, 18:02 :))))) U mnie są teraz na wiszącej szafce w kuchni, pod samym sufitem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pssst, jawna kryptoreklama :))) 03.11.03, 09:26 all2 napisała: > :))))) > > U mnie są teraz na wiszącej szafce w kuchni, pod samym sufitem :))) A masz w domu składaną drabinkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś