07.01.09, 19:48
w odśnieżaczach byłeś? Znaczy w takim wątku?
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Brezu! 07.01.09, 19:56
      Przed chwila :-)
      • immanuela Re: Brezu! 07.01.09, 19:58
        to jest poliakrylan sodu. Muszę go zdobyć!
        A wiesz, co to jest dysocjacja jonowa? ;-)
        • brezly Re: Brezu! 07.01.09, 19:59
          Kiedys slyszalem ;:)
          • immanuela Re: Brezu! 07.01.09, 20:03
            na pewno nie słyszałeś.
            dysocjacja jonowa to rozpacz cząsteczki!
            • brezly Re: Brezu! 07.01.09, 20:05
              Auuuuuuuuuuu :-)
              • immanuela Re: Brezu! 07.01.09, 20:06
                prawda? :-DDD
                • brezly Re: Brezu! 07.01.09, 20:08
                  A nawiasem, moze byc dysocjacja niejonowa?
                  • immanuela Re: Brezu! 07.01.09, 20:11
                    dawniej to była elektrolityczna i nie było problemu.
                    Brezu, skąd wziąć ten poliakrylan?
                    • brezly Re: Brezu! 07.01.09, 20:12
                      Eee, poszukac trza.
                      • modliszka61 Re: Brezu! 07.01.09, 20:21
                        Pani Immo,wystarczy już tych pani sztuczek ze szklaneczką.Nie sądzi pani,że
                        radosne tworzenie wymknęło się spod kontroli?
                        W mojej okolicy już wystarczy. ;))
                        • brezly Re: Brezu! 07.01.09, 20:23
                          Tez ci sie wylewa przez ekran na klawiature, Modlinciu, czesc? :-)
                          • immanuela ale Modliszko! 07.01.09, 20:25
                            ten mróz to nie ja! ;-)
                            • modliszka61 Re: ale Modliszko! 07.01.09, 21:14
                              immanuela napisała:

> ten mróz to nie ja! ;-)

I tu panią mam.A skąd pani wiadomo,że mróz wyjątkowo też? Ciekawe.
                              Skoro kompletuje pani odczynniki na gwałt,to może by tak homunculusa?
                              Skoncentruje się pani na szczegółach w probówce i zapomni o radosnej (ale i
                              trochę szalonej) twórczości za moimi oknami. ;)
                              • immanuela Re: ale Modliszko! 07.01.09, 21:20
                                nie wolno robić dzieci z nieprawej probówki! Chyba Pani o tym słyszała? ;-)
                                • modliszka61 Re: ale Modliszko! 07.01.09, 21:25
                                  Można,można.Mogę pani dać parę jajeczek własnych,ale dopiero na wiosnę,jak
                                  słonko będzie wyżej.Wydłubię je spod ościeżnicy okna.
                                  • immanuela Re: ale Modliszko! 07.01.09, 21:28
                                    nie chcę, z całym szacunkiem, małych Modliszek. Wolę już tego homunkulusa ;-)
                          • modliszka61 Re: Brezu! 07.01.09, 21:21
                            Cze,Bre,jestem silnie przestraszona inicjatywą pani Immy.Chce zabłysnąć
                            sztuczkami typu "uciecha dla maluczkich".Pan nie podaje lepiej żadnych adresów
                            składów chemicznych.A wiadomo co z tego może wyniknąć?
                            • immanuela Re: Brezu! 07.01.09, 21:22
                              to mus, Pani Modliszko, to mus. Ja podobnie jak Stuhr, po prostu muszę... ;-)
                              • modliszka61 Re: Brezu! 07.01.09, 21:27
                                Tak,tak,kochana,ja to wszystko rozumiem.
                                Nawet prace napisałam o tych co po prostu muszą.
                                • immanuela Re: Brezu! 07.01.09, 21:30
                                  i co Pani wyszło? Jakieś wnioski? ;-)
                                  • modliszka61 Re: Brezu! 07.01.09, 21:35
                                    Najlepiej załatwić sprawę poprzez odwrócenie uwagi.Niemowlęciu można pokazać
                                    inną zabawkę albo lusterko.
                                    Z dorosłymi już nie jest tak łatwo . ;(
                                    • immanuela Re: Brezu! 07.01.09, 21:38
                                      no widzi Pani sama ;-)
                                      • modliszka61 Re: Brezu! 07.01.09, 21:47
                                        Zaczyna się od napominania w duchu łagodności,przemawiania,pertraktacji.W razie
                                        niepowodzenia tych metod,pozostaje zanurzanie danej osoby w metalowej klatce w
                                        rwącej rzece.To pomaga zawsze.
                                        Zimno teraz...
                                        • modliszka61 Re: Brezu! 07.01.09, 21:51
                                          W wyjątkowych przypadkach można dorosłemu też pokazać lusterko. ;P
                                          • immanuela Re: Brezu! 07.01.09, 21:57
                                            korzystam, i owszem, podczas robienia makijażu ;-)
                                            • modliszka61 Re: Brezu! 07.01.09, 22:19
                                              Niejeden taki makijaż już widziałam....
                                              Śmiały,powiedziałabym,bardzo nawet śmiały ;))
                                              • immanuela Re: Brezu! 07.01.09, 22:29
                                                byle makijażem oka nie wykoleć! A nie, to o krukach było ;-)
                                                dobranoc Modliszko :-)
                                                • modliszka61 Re: Brezu! 07.01.09, 22:37
                                                  Dobranoc.Proszę dokładnie tonikiem zmyć te ślady od zaglądania do rury z sadzą.I
                                                  z policzków te kółka malowane burakiem.;)
                                                  • immanuela Re: Brezu! 07.01.09, 22:44
                                                    i usta barwione sokiem z wiśni...
                                                    Ach, Mniszkówną mi zaleciało ;-)
                                                  • modliszka61 Re: Brezu! 07.01.09, 23:01
                                                    Brwi przeciągnięte zdecydowanym ruchem w kierunku skroni za pomocą nadpalonego
                                                    korka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka