Gość: Ewa IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.01.02, 13:01 Mam 21 lat, uczę się grać na perkusji. Niektórzy się dziwią, ale czy to faktycznie tak musi być, że budzę zdziwienie, gdy mówię, że gram na perkusji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: the Re: DZIEWCZYNA GRA NA PERKUSJI IP: 10.9.33.* 07.03.02, 16:25 nie ma w tym nic dziwnego, jeśli to lubisz to graj ... a swoja droga to poszukuje kogos kto gra na perkusji ... skad jestes ? i co grasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: do the IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.03.02, 22:51 na razie się uczę :o) ale dzięki za okazanie zainteresowania. Jak będę już grała DOBRZE dam znać. Chcę grać jazz kiedyś, a gram na razie wszystko :o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_24 Re: DZIEWCZYNA GRA NA PERKUSJI 07.03.02, 17:20 Nie przejmuj się uwagami innych ludzi i graj skoro to lubisz!!! Pozdrawiam xx ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphie Re: DZIEWCZYNA GRA NA PERKUSJI IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 07.03.02, 21:48 Graj, graj, graj i nie przejmuj sie innymi. Jedna z moich najlepszych kolezanek od wielu lat gra na perkusji, i nie jest przez to ani mniej kobieca, ani uwazana za kogos dziwnego - wrecz przeciwnie ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: DZIEWCZYNA GRA NA PERKUSJI 14.03.02, 14:06 Posłuchaj Ruth Underwood - perkusistki Franka Zappy w latach 70 - genialna kobieta na perkusji - większośc facetów odpada. (np. płyta live 'Roxy and Elsewhere')Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: DZIEWCZYNA GRA NA PERKUSJI IP: *.icpnet.pl 14.03.02, 23:13 ja za to czytam komiksy, robię grafy, słucham ciężkiej muzyki, gram na gutarze, uczę się na pianinie, chcę grać na gitarze elektrycznej i basie. Lubę szybką jazdę samochodem i nie widzę doprawdy nic dziwnego w grze na peerkusji przez dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś